- 5 Mayıs 2020
- 13.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.437
- 548
Allahtan oylama 3 gün bebişim, geçenki oylamada benim saçlar ağardı daYakinda biz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan oylama 3 gün bebişim, geçenki oylamada benim saçlar ağardı daYakinda biz![]()
Bence de bebisim ,hep bir şükür sebebimiz varAllahtan oylama 3 gün bebişim, geçenki oylamada benim saçlar ağardı da![]()
Dimi ya olmasaydıBence de bebisim ,hep bir şükür sebebimiz var![]()
Ama varDimi ya olmasaydı![]()
Sen bu saatte buralarda olur muydun Hemsosu bu ne mutlulukHemşom![]()
![]()
Ramazan Mood:On hemşomSen bu saatte buralarda olur muydun Hemsosu bu ne mutluluk![]()
Oooo keyifler on numara beş yıldız hemsosum,bayram gibiRamazan Mood:On hemşom![]()
Çok şükür bugünümüze ,her günümüze hemşomOooo keyifler on numara beş yıldız hemsosum,bayram gibi![]()
Aynen hemsom, bu bile nimet bize şükürÇok şükür bugünümüze ,her günümüze hemşom![]()
![]()
Kaybetmeden bilmek lazım işte,aynen hemşomAynen hemsom, bu bile nimet bize şükürbazen nefesimizin farkına bile varamiyoruz çok kiymetli
![]()
Rabbim unutturmasin hemsomKaybetmeden bilmek lazım işte,aynen hemşom![]()
Canommm
Sofranın ortasında alev yakacakmış. Öyle dedi. Alevli bir sunum bekliyor bizi.Sofra çok karışmasın![]()
Ben senin yerinde olsam pekte sona kalmam. Aksilik çıkıyor, istediğini yapamıyorsunTamamdır Nevoş yapalım da görelim yine nasıl 1. Olunmuyormuş![]()
İyiyim canım, sen nasılsın?Nabersin şekerimmmm![]()
Canommm![]()