- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
İyiyim bende toprağım cüz okudum zikir çektim şimdi sabur hazırlığına başlıcamm kuzummm ama onun öncesi kahve yapicam kafam yerine gelsinİyiyim canım, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bende toprağım cüz okudum zikir çektim şimdi sabur hazırlığına başlıcamm kuzummm ama onun öncesi kahve yapicam kafam yerine gelsinİyiyim canım, sen nasılsın?
Hoş geldin nasılsın ❤❤Merhaba kizlar nasilsiniz
O kadar haklısın kiBen senin yerinde olsam pekte sona kalmam. Aksilik çıkıyor, istediğini yapamıyorsun
Daha da bişeycik yakmamSofranın ortasında alev yakacakmış. Öyle dedi. Alevli bir sunum bekliyor bizi.
Ramazan topu patlatırsınDaha da bişeycik yakmam
Heeee patlatırım ama elimde, üstüme yoktur bu konuda malumunuz artıkRamazan topu patlatırsın
Günaydın canım
2.ordunun olduğu yerdeki demi hastane.Eğitim araştırma abla
Çikolata kisti kızımdada vardı rahim ağzındaydı hatta,gebelik için riskliydi onundaBelkide benim endometriozis içeri sızdı
Öncelik sensin nevoşum bitsin bir an önce bu durumda.Ya doktor salı ,perşembe orada oluyormuş.Perşembe gel dediler. Ama 3-4 gün kanamam olur,sıkıntılı geçer dediler.Cumartesi pazar sınavım var, adet olmak üzereyim bilmiyorum ne yapsam.
Günaydın canımGünaydın canım
Allah kabul etsin canım benimİyiyim bende toprağım cüz okudum zikir çektim şimdi sabur hazırlığına başlıcamm kuzummm ama onun öncesi kahve yapicam kafam yerine gelsin
Abla bu yeni şeker stadının olduğu yere yapıldı.Altın Kayısının yan tarafı2.ordunun olduğu yerdeki demi hastane.
Çikolata kisti kızımdada vardı rahim ağzındaydı hatta,gebelik için riskliydi onunda
Öncelik sensin nevoşum bitsin bir an önce bu durumda.
Dün hemen çıkmak zorunda kaldım artur geldi erkenden .
Bildiğim kanal boyundaki stad zaten duruyormu hala bilmiyorum.Abla bu yeni şeker stadının olduğu yere yapıldı.Altın Kayısının yan tarafı
Bayağı büyük bir hastane kadın doğum hastanesi ayrı:)
Benim kistte var ama orada doku oluşmuş
Sağ ol ablam olur öyle durumlar
Yok abla o stad değil şeker fabrikasının içinde bulunan stad benim dediğimBildiğim kanal boyundaki stad zaten duruyormu hala bilmiyorum.
Şeker stadını bilmiyorum hiç.
Kistler alınıyor zaten bendede var ufak çaplı oda,onunda ameliyatınıolmuştum tekrardan geri geldi .
Böyle arada erken geliyor çat kapı noröalda arar geliyorum diyede
Sonu güzel olacak inşallah, çok aminYok abla o stad değil şeker fabrikasının içinde bulunan stad benim dediğim
Yok oda kaldırıldı orası millet bahçesi oldu.Yeni stad üniversite yolunda
Abla benim takip ettiğim bir sayfa var dün onunla görüştüm. Zaten diğer sorunla ilgilide konuşmuştuk.O kadın bu hastalıktan muzdarip çok sık ameliyat oluyor ve sayfasına doktorlar alıp canlı yayın yapıyor
O adenomyozisidir dediOda benim şikayetlerim ile birebir aynı
Endometriozis kötü kız kardeşi oluyormuş
Oysa yine yangınlar yine ben
Şeker fabrikası lojmanların yanındaydı zaten hatta yoldan geçerken fabrika gözükürdü.Yok abla o stad değil şeker fabrikasının içinde bulunan stad benim dediğim
Yok oda kaldırıldı orası millet bahçesi oldu.Yeni stad üniversite yolunda
Abla benim takip ettiğim bir sayfa var dün onunla görüştüm. Zaten diğer sorunla ilgilide konuşmuştuk.O kadın bu hastalıktan muzdarip çok sık ameliyat oluyor ve sayfasına doktorlar alıp canlı yayın yapıyor
O adenomyozisidir dediOda benim şikayetlerim ile birebir aynı
Endometriozis kötü kız kardeşi oluyormuş
Oysa yine yangınlar yine ben
GörüşürüzKaçtım gidiyorum görüşürüz