- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.141
- 43
Bizi niye kandırıyorsun heyecanlandıkYok bebişim Cemosa şaka yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi niye kandırıyorsun heyecanlandıkYok bebişim Cemosa şaka yaptım
Bu gidişle ilk yapan olabilirim yine de, baksana kimseden ses yokbiliyordum ama acaba didim
En son ben yapacağım galiba:)Bu gidişle ilk yapan olabilirim yine de, baksana kimseden ses yok
Cemosu kandırdımdıBizi niye kandırıyorsun heyecanlandık
Sofra çok karışmasınCemosu kandırdımdı
Ohoo ben kafamda hala neler kuruyorum neler
Sen iyi ol da Nevoş zaten rutinimiz senin sonlarda yapman Asıl ilk yaparsan olay olurEn son ben yapacağım galiba:)
Valla her gün kafamda bişeyleri değiştiriyorum bu gidişle ortaya saçma sapan bişey cıkacakSofra çok karışmasın
Selam kanka
gelecegini mi hissettim neMerhaba kizlar nasilsiniz
Bence güzel olurValla her gün kafamda bişeyleri değiştiriyorum bu gidişle ortaya saçma sapan bişey cıkacak
Bi de ahkam kesiyodum kızlara, sofrada ne var koy tabaklara bitti diyeBence güzel olur
Sofra düzeni önemli:)Yani şıklıktan uyumdan bahsetmiyorum:)Çok karışık olmasın yeter:)Bi de ahkam kesiyodum kızlara, sofrada ne var koy tabaklara bitti diye
İnşallah Nevoşum bakalım
Selam nasılsın akşam burdaydım yazdım fazla kimse yoktu bu akşam komşuda teravi namazı kılındı yeni geldim eve
Tam da kafamdaki bir soruya cevap olduSofra düzeni önemli:)Yani şıklıktan uyumdan bahsetmiyorum:)Çok karışık olmasın yeter:)
Düzen önemli benim için:)Tam da kafamdaki bir soruya cevap oldu
Hiç şaşırmamBu gidişle ilk yapan olabilirim yine de, baksana kimseden ses yok
Allah kabul etsin,iyiyim sen nasılsın? Arada gelip gidiyorum ben deSelam nasılsın akşam burdaydım yazdım fazla kimse yoktu bu akşam komşuda teravi namazı kılındı yeni geldim eve
Tamamdır Nevoş yapalım da görelim yine nasıl 1. OlunmuyormuşDüzen önemli benim için:)
Bu sefer sürede uzun, bekle bekle çatlarız artık bebişimHiç şaşırmam
Yakinda bizBu sefer sürede uzun, bekle bekle çatlarız artık bebişim