- 16 Ağustos 2010
- 293.187
- 603.217
- 43
Hoş geldinTembel değil de yemek yapmayı sevmiyor
Eskilerdenim evet nevoşla 11 yılı var kankalığımızın, uzun zamandır yoktum iş evlilik vs derken şimdilerde rahatladım, sahalara döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinTembel değil de yemek yapmayı sevmiyor
Eskilerdenim evet nevoşla 11 yılı var kankalığımızın, uzun zamandır yoktum iş evlilik vs derken şimdilerde rahatladım, sahalara döndüm
1 bardak bulgur yarım bardak irmikten yapıcamKesin yaparsınÇok yapma maksimum 10 tane
Göreceğiz bakalım, yapabilecek miKonuya olmasa da, topiğe bekleriz
Malzeme olarak neler var?Yarın sınava gideceğim akşam 5 -6 gibi gelirim cidden ne yapsam yemek
Tamam işte ne çıkarsa1 bardak bulgur yarım bardak irmikten yapıcam
Yani nette bulduğum tarifin yarım ölçüsü böyle
Neyden anlaşılır, çok düzgün oluşlarından mı meselaHazır olan anlaşılır zaten, merak etme sen
Beceriksiz değil ama söve söve yapıyor mutfak işini, ev hanımlığı darlıyor kendisini Canım inanılmaz değişik birşeyler istiyor bugün ne istediğimi bulamıyorum. Gidip gelip benimkine canım birşey istiyor diyorum, ne hayatım gidip alayım diyor. Bilmiyorum işte bilemediğim için sıkılıyorum, sen bulacaksın canımın ne istediğini diye kavga çıkardım abur cubur yenmesin diye eve de almıyoruz, gelmiş evde sadece gong var diyorÇok eğitim ve iş hayatından mutfağa çok zaman ayıramadı.Sonra evlenince ancak bu kadar.Öyle söylediğine bakma beceriksiz değil
Evet çok eskilerden
10 çeşit yapsın, O’na izin verelimKesin yaparsınÇok yapma maksimum 10 tane
Ya Nevoş gibi yapsana aslansın kaplansın yaparsın deGöreceğiz bakalım, yapabilecek mi
Gazın sonu gelmiyordu...
Evet uzun oluşu, şekli şemali. Ben yaparım mesela hala düzgün çıkmaz. İncecik açman gerekirNeyden anlaşılır, çok düzgün oluşlarından mı mesela
Bunlar çok kolay olurMalzeme olarak neler var?
Ceza falan mı bu10 çeşit yapsın, O’na izin verelim
O nevoşa özgüYa Nevoş gibi yapsana aslansın kaplansın yaparsın de
Onlara içli köfte nasıl yapılır göstereceksin sakin olYa Nevoş gibi yapsana aslansın kaplansın yaparsın de
Eziyet olmasın10 çeşit yapsın, O’na izin verelim
Kızlar bence pizzanın tamamını yapabilir. Bırak onlar yapsınBunlar çok kolay olur
Taze fasulye
Bamya
Kuru fasulye
Pizza yapmaya karar verdik
Kızlar hamuru hazırlar gerisi kolay olur
Kim ne anlayacak ince mi diyeEvet uzun oluşu, şekli şemali. Ben yaparım mesela hala düzgün çıkmaz. İncecik açman gerekir
Anaaa bu şey değil mi, benBeceriksiz değil ama söve söve yapıyor mutfak işini, ev hanımlığı darlıyor kendisini
Laaaaağğğğ illlaaaaa karbonhidrat sokuşturacaksın bana kanka. Topaç gibi oldum portakallı kereviz yapıcamPizza yap
Evet yaparlar canımKızlar bence pizzanın tamamını yapabilir. Bırak onlar yapsın