- 8 Haziran 2013
- 56.224
- 149.272
Sen ne aldın Yüksük çorbası deme sakınBişey demedim ben daha inşallah dedim mash dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne aldın Yüksük çorbası deme sakınBişey demedim ben daha inşallah dedim mash dedim
Bizim evin az ilerisinde de ev yemekleri lokantası varBenimde buzlukta içli köfte var
Ben katılmıyorum bacım. TatildeyimCano bir yapsın önce
Kız canooo azcik gönder valla yanına ne koyayİm şimdi ben sofranın bı sarmam varBende hepsi var ama bi işe yaramıyor. Pişirip pişirip yiyoruz sarma yaptım bugün kuru dolma ile. Sarma buzluktan. Gayette güzel oldu
Bir kere fellah köfte yaptım. Oda buzluktan. Oda güzel oldu
Buzlukta hiç yerim yok oksa vende koyarımBende hepsi var ama bi işe yaramıyor. Pişirip pişirip yiyoruz sarma yaptım bugün kuru dolma ile. Sarma buzluktan. Gayette güzel oldu
Bir kere fellah köfte yaptım. Oda buzluktan. Oda güzel oldu
O yok bu ayCano bir yapsın önce
Başka ne attın kııss
Tammm tıp
Dur daha onları da atamadım zatenBaşka ne attın kııss
Tammm tıp
İyi mademBizim evin az ilerisinde de ev yemekleri lokantası var
Yap boş durma stok yap dolabaKız canooo azcik gönder valla yanına ne koyayİm şimdi ben sofranın bı sarmam var
Ene niye gi tatildemi ne tatili nerde nöruyonnn ozaman buzluktakinleri bana gönderiver hayrınaBen katılmıyorum bacım. Tatildeyim
Aman o içli köfteyi benim yapmadıgım alnında bile yazar artıkİyi madem
13 kişi tatlı aldı ve benim en çok yaptıklarımBir tek baklava türevleri kaldıBenim aklımda bı tatlı var ama söylemem
Acayip istiyorum ama benim tatlım daha kolay diye bişey demiyorm
Aa niye. Kaç gün oldu soru soralıDur daha onları da atamadım zaten
Bı sarma stokladim yaa valla nörecem başkaa çok şey yapmasın bu zalımlarYap boş durma stok yap dolaba
İçli köfte yap 3-4 taneAman o içli köfteyi benim yapmadıgım alnında bile yazar artık
Onunda hakkından sen gelirsin abla13 kişi tatlı aldı ve benim en çok yaptıklarımBir tek baklava türevleri kaldı
Başka alanda varOnunda hakkından sen gelirsin abla
Ay dün sormadım mı kız ne bileyim yarın yapar atarım artıkAa niye. Kaç gün oldu soru soralı
Biberlerin hazin sonu
Ben sarma da yapmadım perim üzülmeBı sarma stokladim yaa valla nörecem başkaa çok şey yapmasın bu zalımlar
Aman yok cano Ahaha valla sesli güldüm almadım korkmaSen ne aldın Yüksük çorbası deme sakın