- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.108
- 60
Sanada çok geçmişler olsun havada yapıyor tam bahar havası birde.Çocuklar bu sene hep hastalar benim torunlarda öyle geçmiş olsun
Diyet bölümündeki arkadaşlarda da aynısı olmuş site yavaşladı.Benimde gidip gidip geliyor
İkiside yapıldı ablaRahim kalınlığı için parça alınmadımı yoksa smear mı
Sağ ol ablacım
Amin canım Allah razı olsunNevosum aklim sendeydi. Çok gecmis olsun.ferah haberler alırız ınş canim benim
Sağ ol canım Allah razı olsunİnşallah temiz çıkar sonuçların abla inşallah
Acımadı demi işlem yapılırken smear zaten basit,diğerinde ne yaptın duydunmuİkiside yapıldı abla
Nasılsın abla ağrın var mı iyi misinSağ ol canım benim Allah razı olsun
Acıdı abla o kadar basit değil ama ben daha zor olur diyordum.Parçayı kavanoza koydular patolojiye gittiAcımadı demi işlem yapılırken smear zaten basit,diğerinde ne yaptın duydunmu
Aslında direk uyuştursaydı duymazdın onuda,gerçi o iğne vurulması bile daha ağrılı oluyor bana vurmuştu dr başka bişi için gitmiştim adım atarken kramplar girmişti resmen.Acıdı abla o kadar basit değil ama ben daha zor olur diyordum.Parçayı kavanoza koydular patolojiye gitti
Smearde hiç anlamıyorsun.O basit
Şimdi içim bir garip midemi bulandırıyor.Birazda kanama olmuş.
Hadi hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar çıkar da rahatlarız Nevom.Rahim biyopsisi yaptırdım canım
İnşaallah ablacım çok sağ olAslında direk uyuştursaydı duymazdın onuda,gerçi o iğne vurulması bile daha ağrılı oluyor bana vurmuştu dr başka bişi için gitmiştim adım atarken kramplar girmişti resmen.
Smear zaten basit saniyelik işlem oda.
Kanama olur nevoş geçiyor oda sonra.
Birde güzel haberleri aldıkmı senden süper olur.
Amin canım Allah razı olsunHadi hayırlısı, inşallah güzel sonuçlar çıkar da rahatlarız Nevom.
Hadi ya ilaç verdiyse yan etki mi yaptı acabaBiraz garibim canımYa ben 1 yıldır hep bu tarz ağrı içindeyim ondan çok yabancı gelmedi.Ama midem bulanıyor bir garip
İçimden parça kopardıkları içinde olabilir.Hadi ya ilaç verdiyse yan etki mi yaptı acaba
Ya da kanaman varsa, benim reglken hep midem bulanır da
Geçmiş olsun nevosum inşallah sonucta guzel gelecekAcıdı abla o kadar basit değil ama ben daha zor olur diyordum.Parçayı kavanoza koydular patolojiye gitti
Smearde hiç anlamıyorsun.O basit
Şimdi içim bir garip midemi bulandırıyor.Birazda kanama olmuş.
Merakla bekliyoruz haberleri,ne zaman belli olacak sonuçlar.İnşaallah ablacım çok sağ ol
Sağ ol canım inşaallahGeçmiş olsun nevosum inşallah sonucta guzel gelecek
1 ay sonra ablacımMerakla bekliyoruz haberleri,ne zaman belli olacak sonuçlar.