- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Senden de aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden de aşkom
Günaydın ablacim
Günaydın
Gınaydın nevoş gunaydın tatlı hanımlar
Günaydın
giniydinnnnnnn
Günaydın
Günaydın cancağızım Sıra bekliyordu en son,aklim onda,hayırlı haberlerle gelir inşallah
Şimdi bitti canım eve gidiyorum
Rahim biyopsisi yaptırdım canım
Cümleten günaydınalr hanımlarAğrım var biraz canımYeni oldu ve ağrı yayılıyor sanki
Korktuğum kadar acımadı
Çok ağrımadı ablacım ama şimdi ağrımaya başladıCümleten günaydınalr hanımlar
Nevreste çok geçmiş olsun canım biyopsi olmuşsun sonuçlarında güzel çıkacaktır bundan eminim hayırlı güzel haberlerinide alalımda bir an önce.
Lokal mi yaptılar işlemi,ağrı olması normal ağrı kesiciyle filan daha rahat atlatırsın,sen müsait olduğun zaman seni aramak isterim .
Lokal oldu herhalde demi,ağrı kesici al olmazsa daha iyi olur senin içinde,sen biraz dinlen uyu toparla önce konuşuruz nasılsaÇok ağrımadı ablacım ama şimdi ağrımaya başladı
Smear de aldı
Ablam kaç gündür stresten hiç uyumadım. Biraz uyuyayım diyorum hem ağrım azalır.
Sağ ol konuşuruz inşaallah
İç açıcı haberlerin olsun inşallah canım, dualardasınSağ ol canım benim Allah razı olsun
Abla uyuşturmadılarLokal oldu herhalde demi,ağrı kesici al olmazsa daha iyi olur senin içinde,sen biraz dinlen uyu toparla önce konuşuruz nasılsa
Amin Allah razı olsunİç açıcı haberlerin olsun inşallah canım, dualardasın
Rahim kalınlığı için parça alınmadımı yoksa smear mıAbla uyuşturmadılar
Tamam ablam
Senden de Allah razı olsun nevoşumSağ ol Canom Allah razı olsun
İnşallah temiz çıkar sonuçların abla inşallahÇok ağrımadı ablacım ama şimdi ağrımaya başladı
Smear de aldı
Ablam kaç gündür stresten hiç uyumadım. Biraz uyuyayım diyorum hem ağrım azalır.
Sağ ol konuşuruz inşaallah
Hadi inşallah hayırlı temiz sonuçlanacak Allahın izniyle çok geçmiş olsun ablacımŞimdi bitti canım eve gidiyorum
Nevosum aklim sendeydi. Çok gecmis olsun.ferah haberler alırız ınş canim benimAmin Allah razı olsun
Selamlar nasılsın anneannecim iyimisinTünaydın kızlar
Çok şükür iyiyim sen nasılsın ❤ nasıl torun nasılSelamlar nasılsın anneannecim iyimisin
Bende iyiyimsağol,torun gene ateşlendi 2 gün önce kreşede gitmedi babanesinde şimdi o bakıyor.Çok şükür iyiyim sen nasılsın ❤ nasıl torun nasıl
Çocuklar bu sene hep hastalar benim torunlarda öyle geçmiş olsunBende iyiyimsağol,torun gene ateşlendi 2 gün önce kreşede gitmedi babanesinde şimdi o bakıyor.
Benimde gidip gidip geliyorİnternet gidip geliyor