- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Çok teşekkür ederim canım hepimizEtli güveç ve Alinazik e oyumu verdimmm hepsi çok leziz görünüyo ağzımın suyu aktı beSultan kebabının renklere bayıldımm iskender de güzeldi off ama 2 oy hakkım varrr
Sen diyosan öyledir ama ben geçen ağzımın payını aldımBen bekliyordum
İyiyim ben de güzelciğimmm tatil moduna girdim kızımla vakit geçireceğim inşallahSagol canim ,iyiyim ben şükür,sen nasılsın?
Oyy canım benimm ya kocaman sarılmak istedim sana şu an, anlıyorum seni, benim kızım da çok gazlıydi ne yaparsak rahatlatamiyorduk illaki krizine girip kendi nefessiz kalana kadar ağlayıp çıkarıyordu gazını öyle rahatliyordu, uyusa bile gaz uyandıriyordu onu uykusundan. Ahh zor günlerdi hala gözlerim dolar o zamanki hallerimizi hatırlayınca. Ama bak büyüdükçe azalıyor ayak hareketleri falan başlayınca kendi de atabiliyor yavaş yavaş gazını. Sana ne desem çare olmayacak ama geçecek bunu diyebilirim sana. Şimdi içindeyken hiç gecmeyecek hep böyle olacak gibi geliyor insana.kuzuşum, resmen foruma Mart anneleri için girer oldum. Bu bebek benim anamı ağlattıçok gazlı, çok nazlı gecem gündüzüm karıştı. mesela şu an akşam üstü 6’dan beri mememde. Asla uyumuyor. Çıldırdık eşimle. Uyumadıkça huysuzluk yapıyor, gözleri kıpkırmızı. emiyor uyuyor, yatağa koyuyoruz uyanıyor Çok dertliyim senden naber?
Ha iyi bari çok uzak değilmis mışıl mışıl uyusun sonra da yolu izlesin geçsin inşallah kolayca4-5 saat canım yolculuğun bi kısmında uyursa kalan kısmında da idare ederiz diye düşündüm de bakalım yarın ilk olacak bakalım nasıl geçecek
Ben iyiyim canımC A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
@Jenna16
Nevreste
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
alsem
@RedGirl
@Kukrim
@Dahliadivin
@Cemoos
@UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
Ben de iyiyim komşumm bayramda hayal kuruyordum ama havalar hayallerime engel olacak gibiBen iyiyim canımsen nasılsın
Aynen komşu. Akşam yağmur yağdı bayaBen de iyiyim komşumm bayramda hayal kuruyordum ama havalar hayallerime engel olacak gibi
Aynen hem piknik hem kahvaltı hayalim vardı benim de. Dur bakalım belki birkaç saatliğine güneş açarAynen komşu. Akşam yağmur yağdı bayaBi kaç gün yağmur gösteriyor. Bizde pikniğe gideriz diyorduk ama bakalım ne olacak
İnşaallah komşumAynen hem piknik hem kahvaltı hayalim vardı benim de. Dur bakalım belki birkaç saatliğine güneş açar
İyi şükür diş belirtileri var gibi heyecanla bekliyorum ne zaman çıkarırsa artıkİnşaallah komşum
Bebeğin nasıl iyi miyeni komşuların nasıl? Sorun yoktur inşallah
Sağ ol canımKolay gelsin ablaNevreste ellerinize sağlık hepsi harika görünüyor herkesin emeğine sağlık
Oyumu verdim ve gittim
Valla biz de 500 lira döktük herhalde gaz damlalarınaOyy canım benimm ya kocaman sarılmak istedim sana şu an, anlıyorum seni, benim kızım da çok gazlıydi ne yaparsak rahatlatamiyorduk illaki krizine girip kendi nefessiz kalana kadar ağlayıp çıkarıyordu gazını öyle rahatliyordu, uyusa bile gaz uyandıriyordu onu uykusundan. Ahh zor günlerdi hala gözlerim dolar o zamanki hallerimizi hatırlayınca. Ama bak büyüdükçe azalıyor ayak hareketleri falan başlayınca kendi de atabiliyor yavaş yavaş gazını. Sana ne desem çare olmayacak ama geçecek bunu diyebilirim sana. Şimdi içindeyken hiç gecmeyecek hep böyle olacak gibi geliyor insana.
Bu arada doktora illaki gitmissindir ama sana emzirme ile ilgili öneride bulundu mu bana çok sık emzirme gazını atabilsin midesi rahatlasın fırsat ver de demişti ben de saat başı emzirme olayını aralamistim biraz fayda görmüştüm yani. Gaz damlaları hiç fayda etmemişti bize bırakmıştım geri.
İnşAllah canım benimSenin adına sevindim canım, Rabbim yolunu açık etsin inşallah