• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Hamdolsun canım uğraşıp duruyorum yarın yolcuyuz bayrama memlekete minik 7 aylık oldu seninki de o dolaylarda olmalı sen nasılsın bebiş nasıl ?
Oo hayırli yolculuklar şimdiden selamlar saygılar gittiklerinde🤗🤗 evet evet 1 haftaya 7 oluyoruz aynen 🤭 ben iyiyim ek gıda serüveni başladı malum onla geçip gidiyor zaman, diş belirtileri var gibi arada huysuzlaniyor ama diş yok daha bekliyoruz bakalim senin bebiş nasıl🥰

Oo hayırli yolculuklar şimdiden selamlar saygılar gittiklerinde🤗🤗 evet evet 1 haftaya 7 oluyoruz aynen 🤭 ben iyiyim ek gıda serüveni başladı malum onla geçip gidiyor zaman, diş belirtileri var gibi arada huysuzlaniyor ama diş yok daha bekliyoruz bakalim senin bebiş nasıl🥰
Benim bebiş ablası gibi dişde erkenci davrandı 5 dişi var gaz bitti diş başladı halımı düşün artık 😬

Benim bebiş ablası gibi dişde erkenci davrandı 5 dişi var gaz bitti diş başladı halımı düşün artık 😬
Oy maaşallah ama ya bı taraftan iyi olmuş gerçi araya zaman koysa seni dinlendirse iyi olurmuş da naparsın acelesi çıkmış 🤭🤭❤️ Allah kolaylık versin. Memleket uzak mı çok çocuklarla yolculuk zorlamaz inşallah seni 😍

@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
alsem alsem
@RedGirl
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
@Dahliadivin
@Cemoos
UcanSupurge UcanSupurge

Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz 😍😍
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa🤭🤭
kuzuşum, resmen foruma Mart anneleri için girer oldum. Bu bebek benim anamı ağlattı 🥲 çok gazlı, çok nazlı 🥴 gecem gündüzüm karıştı. mesela şu an akşam üstü 6’dan beri mememde. Asla uyumuyor. Çıldırdık eşimle. Uyumadıkça huysuzluk yapıyor, gözleri kıpkırmızı. emiyor uyuyor, yatağa koyuyoruz uyanıyor 🤦🏻‍♀️ Çok dertliyim 🥴 senden naber?

Oy maaşallah ama ya bı taraftan iyi olmuş gerçi araya zaman koysa seni dinlendirse iyi olurmuş da naparsın acelesi çıkmış 🤭🤭❤️ Allah kolaylık versin. Memleket uzak mı çok çocuklarla yolculuk zorlamaz inşallah seni 😍
4-5 saat canım yolculuğun bi kısmında uyursa kalan kısmında da idare ederiz diye düşündüm de bakalım yarın ilk olacak bakalım nasıl geçecek

@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
alsem alsem
@RedGirl
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
@Dahliadivin
@Cemoos
UcanSupurge UcanSupurge

Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz 😍😍
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa🤭🤭
Sagol canim ,iyiyim ben şükür,sen nasılsın?🥰🥰🥰

Hepinizin ellerine emeğine sağlık. Restorana gitmiş gibi sofralar harika, seçmekte güçlük çekiyor insan. Şimdiden başarılar. Hayırlı ramazanlar öpüyorum hepinizi.
Çok teşekkür ederiz ablacım ❤️🌹🥰

Back