- 24 Mart 2020
- 9.901
- 35.576
- 32
Oo hayırli yolculuklar şimdiden selamlar saygılar gittiklerindeHamdolsun canım uğraşıp duruyorum yarın yolcuyuz bayrama memlekete minik 7 aylık oldu seninki de o dolaylarda olmalı sen nasılsın bebiş nasıl ?
Benim bebiş ablası gibi dişde erkenci davrandı 5 dişi var gaz bitti diş başladı halımı düşün artıkOo hayırli yolculuklar şimdiden selamlar saygılar gittiklerindeevet evet 1 haftaya 7 oluyoruz aynen ben iyiyim ek gıda serüveni başladı malum onla geçip gidiyor zaman, diş belirtileri var gibi arada huysuzlaniyor ama diş yok daha bekliyoruz bakalim senin bebiş nasıl
Oy maaşallah ama ya bı taraftan iyi olmuş gerçi araya zaman koysa seni dinlendirse iyi olurmuş da naparsın acelesi çıkmışBenim bebiş ablası gibi dişde erkenci davrandı 5 dişi var gaz bitti diş başladı halımı düşün artık
kuzuşum, resmen foruma Mart anneleri için girer oldum. Bu bebek benim anamı ağlattı@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Jenna16
Nevreste
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
alsem
@RedGirl
Kukrim
@Dahliadivin
@Cemoos
UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
4-5 saat canım yolculuğun bi kısmında uyursa kalan kısmında da idare ederiz diye düşündüm de bakalım yarın ilk olacak bakalım nasıl geçecekOy maaşallah ama ya bı taraftan iyi olmuş gerçi araya zaman koysa seni dinlendirse iyi olurmuş da naparsın acelesi çıkmışAllah kolaylık versin. Memleket uzak mı çok çocuklarla yolculuk zorlamaz inşallah seni
Yapamayacağım canım. Sarma sarılacak Pazar günü, onu bile 10 tane sarabilirsem anca
Baklava tatlı yapacak mısınYapamazsın değil mi
Senin adına sevindim canım, Rabbim yolunu açık etsin inşallahİnşAllah bitanem evet
Sagol canim ,iyiyim ben şükür,sen nasılsın?@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Jenna16
Nevreste
@Oriana
@yorgun anneanne
@Minik Meleklerim
@HAbibte
alsem
@RedGirl
Kukrim
@Dahliadivin
@Cemoos
UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
Hayırlısı olsun canımYapamayacağım canım. Sarma sarılacak Pazar günü, onu bile 10 tane sarabilirsem anca
Bu bayram yırttım, her şerde demişler
Çok teşekkür ederiz ablacımHepinizin ellerine emeğine sağlık. Restorana gitmiş gibi sofralar harika, seçmekte güçlük çekiyor insan. Şimdiden başarılar. Hayırlı ramazanlar öpüyorum hepinizi.
Abla bu KK nın bana teselli ikramiyesi yarın gelir biri beni geçer
Valla oylamaya da bakmıyorum artıkSus öyle söyleme