- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurabiye bence yaa
Peki kurabiyeni buldun mu
Yoo klasik tarifler var aklımda hangisi olursaPeki kurabiyeni buldun mu
Benim aklımda hiç bişey yok niye kurabiye diye tutturduysamYoo klasik tarifler var aklımda hangisi olursa
Bende hiç iyi değilimdir aslında pasta ve kurabiye çeşitlerindeBenim aklımda hiç bişey yok niye kurabiye diye tutturduysam
Teşekkür ederim canım
Gelmez miyim bebisimİyiyim bebişim kahve içiyorum, gel beraber içelim
Baloncuğumm teşekkür ederim kuzum
İyiyiz biz kızlarla wundercim sen nasılsın 3 aylık olduk bile bizC A N O
pearlshine
Blue_Peri
Jenna16
Nevreste
Oriana
yorgun anneanne
Tenceresiz kaldim anne
HAbibte
alsem
RedGirl
Kukrim
Dahliadivin
Cemoos
UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
Dedi kuş yuvası kurabiyeyle kazanan kadınBende hiç iyi değilimdir aslında pasta ve kurabiye çeşitlerinde
Gelmez miyim bebisim
Hamdolsun canım uğraşıp duruyorum yarın yolcuyuz bayrama memlekete minik 7 aylık oldu seninki de o dolaylarda olmalı sen nasılsın bebiş nasıl ?C A N O
pearlshine
Blue_Peri
Jenna16
Nevreste
Oriana
yorgun anneanne
Tenceresiz kaldim anne
HAbibte
alsem
RedGirl
Kukrim
Dahliadivin
Cemoos
UcanSupurge
Nasılsınız bu arada yaa ne zamandır denk gelemiyorum kimseyle öyle iyi misiniz
Bazılarının da kullanıcı adını unuttum etiket yapamadım lütfen onlar da bir haber versinler bana kendilerinden yaa
Yaa nasıl geçiyor zaman değil mi yaa benimki de 7 ayı bitircek az kaldı.(yanlış yazmışım 7 aylık olmaya az kaldı)Nasıl gidiyor ikiz zor mu birbirleriyle uyumlular mı çok merak ediyorum ikiz bebek nasıl oluyor diye hepİyiyiz biz kızlarla wundercim sen nasılsın 3 aylık olduk bile biz