Öyle ki Bu ay yarışma oldugunun bile farkında değilim, sanki öylesine gelip konusuyoruz burdaAz kaldı çok şükür
Aman sakın oturur keyfine bakarsınBen zor seviyorum canımAma ramazan geçsin sabah kalkıp kursa gideceğim
Hafta içi geçsin yeterSon 4 gün
Herkes bir durgunÖyle ki Bu ay yarışma oldugunun bile farkında değilim, sanki öylesine gelip konusuyoruz burda
Hava çok sıcak burda 31 dereceydi bugünAsla oturamamBu ay hep sokaklarda olacağım
Gerçi sana kurs iyi geliyorAsla oturamamBu ay hep sokaklarda olacağım
Geçen hafta bende öyleydimBana hergün aynı. Bugün 3 kere okula gittim. 23 Nisan kutlaması bugün yapıldı
Aynen çok güzel havaHava çok sıcak burda 31 dereceydi bugün
Bir de topiğin demirbaşları tarif almadıHerkes bir durgunkatılanlar da sohbete gelmiyor Ramazan telaşesi
Ayy en korktuğum şey. Benim oğlan şimdiden başladı ben tek giderim demeyeGeçen hafta bende öyleydim
Oğlumun cuma oldu. Birde gittim oğkan okulda yokKısa süreliğine bir aksiyon yaşadık.
Erken bırakmışlar. Bende her zaman gittiği saatte gittim.Yarım saat bekledim yokSonra eve geldim bahçede oturuyor.
O çok istiyor biz izin vermiyoruz.Beklemiş ben gelmeyince yürümüş
Bir de topiğin demirbaşları tarif almadı
Aynen canımAyy en korktuğum şey. Benim oğlan şimdiden başladı ben tek giderim demeyeçocuğun ne kadar büyüse de insana yine hep küçük geliyor
Bi ara sanki madalyası olanlar yarışmaya katılamamıştı dimiAynen öyle
EveeeetO yüzden Nisan bitsin, Mayıs gelsin
Sizin uzakmışAynen canımOkul öyle çok yakında değil Yolu iyi değil.
Kaldırım bile yokYoksa gitsin gelsin. Ama biz kızları bile bırakıyoruz
Bahanesi hazır sen yoktun diyorEee ben çıkıştan önce geldim
Evet oluyordu. Kazanamayan arkadaşlar için güzel alternatif benceBi ara sanki madalyası olanlar yarışmaya katılamamıştı dimi
Bu ay da biraz öyle bişey oldu
Tünelin sonuna az kaldı, geliyorumEveeeet