Aynen canım birde şimdi bunu yersem yarın iftara kadar bir şey yemiyorumYe gitsin yaaoruçluyken insanın kan şekeri düşüyor
Aslında giriyorum da yazan yok, geri çıkıyorumTarif almadın diye uğradıgın yok bitsin de gel sen ve diğer herkes
Sağ ol aşkomMis gibi aşkomafiyet olsun
Gelin,üzmeyin bebişimiTarif almadın diye uğradıgın yok bitsin de gel sen ve diğer herkes
Sahura kalkmıyorsun öyleyse. Uykunda bölünmemiş olurAynen canım birde şimdi bunu yersem yarın iftara kadar bir şey yemiyorum
İstersen evet,ama istemen lazım aşkomSağ ol aşkomSence ben kalkıp yarına hazırlık yapacak durumda mıyım
Sahurda ayaktayım çocuklara hazırlıyorum.Ama ben yemiyorumSahura kalkmıyorsun öyleyse. Uykunda bölünmemiş olur
Nevoş yaaSahurda ayaktayım çocuklara hazırlıyorum.Ama ben yemiyorum5 buçukta yatıyorum
Ama erken yatamıyorum.En erken 1-2Nevoş yaahiç dinlenemiyorsun, ne olacak senin bu halin
Neyse ramazan çıkmasına az kaldı. Sonrasında uyursunAma erken yatamıyorum.En erken 1-23 te çocukları kaldırman lazım.Ben kalkmazsam uyanamıyorlar.Ye,topla saat 4-5
Geçen hafta çok zorlandım.Eşim gündüzdeydi.7 buçukta kalkıp çocukları okula götürdüm.9 gibi tekrar yattımBazı günler hiç yatmadım.Bugün eşim götürdü uyudum.11 buçukta uyandım
Aynen Ramazan herkesi ayrı vurduAslında giriyorum da yazan yok, geri çıkıyorumeşim şehir dışında bütün iş bana bakıyor bu ara
O sebeple ramazan bitsin istiyorum. Okulla birlikte zor oluyorNeyse ramazan çıkmasına az kaldı. Sonrasında uyurdunzor oluyor. Yat kalk. Vücudun dinlenemiyor haliyle. Halsiz düşüyorsun
Anaa seni yerimGelin,üzmeyin bebişimi
İstersen evet,ama istemen lazım aşkom
Sana zor olmayan bir ay var mı atom karıncaBu ay çok zor geçiyor.
Son 6 günO sebeple ramazan bitsin istiyorum. Okulla birlikte zor oluyor