- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Selam nevoşum,iyiyim sağol sen nasılsın nasıl oldun ağrılar yoktur umarımSelam ablacım nasılsın
İyidir ablacım sağ olSelam nevoşum,iyiyim sağol sen nasılsın nasıl oldun ağrılar yoktur umarım
Acele etmeden yavaş yavaş halledeceksn sende,bir anda yüklenme işlere filan nevoşcum yorma kendini o kadar.İyidir ablacım sağ ol
Abla boş boş oturursam ağrım olmuyorOda mümkün değil
Abla günlük işler yoruyor.Evi bile süpürmek benim için lüksAcele etmeden yavaş yavaş halledeceksn sende,bir anda yüklenme işlere filan nevoşcum yorma kendini o kadar.
Günlük işler bitmiyor zaten,büyük temizlik işleri yoruyor bizi,Abla günlük işler yoruyor.Evi bile süpürmek benim için lüksBüyük temizlik bitti sayılır
Aynen abla iş hiç bitmiyorGünlük işler bitmiyor zaten,büyük temizlik işleri yoruyor bizi,
Bitmez zaten birde kalabalıksınız normal yani bitmemesi,2 kişiyiz bizdede öyle.Aynen abla iş hiç bitmiyor
Bulaşık,çamaşır çok çıkıyor
Aynen abla 5 kişi olunca çok çıkıyorBitmez zaten birde kalabalıksınız normal yani bitmemesi,2 kişiyiz bizdede öyle.
Normal ama nevoş bunların olması,dediğin gibi makineler olmasa hlimiz harap yaniAynen abla 5 kişi olunca çok çıkıyor
İyi ki makinalar var
Çamaşır zor olurduNormal ama nevoş bunların olması,dediğin gibi makineler olmasa hlimiz harap yani
Aynen o zor işte helede elde yıkamak filan:))Çamaşır zor olurdu
Cümlemiz için amin canım benimRabbim şifa versin canımDurduk yere bir sürü ağrı çektin Nereden geleceği belli olmuyor
İnşallah cancağzımYakinda tamamen geçer inşallah cancağızım ,çok yorma zaten kendiniAmin,hep iyi olalım,sağlıklı,huzurlu
Toparladım sayılır ablam, hiç iş yapmıyorumYasocum nasılsın geçtimi ağrıların artık,çok iş yapma dikat et kendine birazcık
Dinlene dinlene elticim, kendini yormadanİyidir ablacım sağ ol
Abla boş boş oturursam ağrım olmuyorOda mümkün değil
Yapma zaten boşver sağlığın daha önemli,nevoşada diyorumda dinlemiyor gerçi habire iş yapıyor günlük olarak.Toparladım sayılır ablam, hiç iş yapmıyorum
Onda çocuklar var ablam, içi rahat etmiyordurYapma zaten boşver sağlığın daha önemli,nevoşada diyorumda dinlemiyor gerçi habire iş yapıyor günlük olarak.
Tamam cancağızım, iyilesene kadar en iyisi buİnşallah cancağzım
Hiçbir şey yaptığım yok, ya annem yemek yolluyor ya da bir çorba yapıyorum yetiyor. Ev zaten batmıştı, arkadaşlarım temizledi
Açılmak için bahçeye falan iniyorum, o kadar