- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.110
- 60
Günaydın güzeller güzeli
Gittmde röntgende çekildi kas spazmı dedi ilaç verdi sıcak su torbasıda yaptım faydası olmadı geçmezse kuru iğne yapalım demişti dr.neden suphelendiler sirt agrilari icn peki abla cok gecmis olsun ...
abla kas agrilarina kesinlikle alternatif tipGünaydın güzeller güzeli
Gittmde röntgende çekildi kas spazmı dedi ilaç verdi sıcak su torbasıda yaptım faydası olmadı geçmezse kuru iğne yapalım demişti dr.
Sakin ol sakin ol
Daha önce söylemiştin hatta kim yapacak bunu münnoşumabla kas agrilarina kesinlikle alternatif tipbirde daha oncede soylemistim kan akısıni hizlandirmak icin
Eki Görüntüle 3054958 bundan temim et fiyati 50-70lira araliginda
baska biri yapabilir ama sen kendine yapamazsin sirtini yagla bu kupalari cektir bolca yaglarsan kupalari birde gezdir
harika bir kan akışı sagliyor ...evdeki imkanlarla en iyisi bu bence :))
eşin yapabilir abla ..birde ben kendim icin arastirmistim devlet hastanelerinde bile buyuksehirlerde ..alternetif tip uzmanlari var randevu sistemi nasil bilmiyorum amaDaha önce söylemiştin hatta kim yapacak bunu münnoşum
Cancağızım, hayırlı günler
Rabbim daha da iyi etsin inşallah.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Rabbim şifa versin canımRabbim daha da iyi etsin inşallah.
Çok şükür cancağzım, ağrılarım epey azaldı. Uzun süre ayakta iş yapamıyorum sadece.
Yakinda tamamen geçer inşallah cancağızım ,çok yorma zaten kendiniRabbim daha da iyi etsin inşallah.
Çok şükür cancağzım, ağrılarım epey azaldı. Uzun süre ayakta iş yapamıyorum sadece.
Yasocum nasılsın geçtimi ağrıların artık,çok iş yapma dikat et kendine birazcıkRabbim daha da iyi etsin inşallah.
Selamın hellolarrrr fıstıklar
Selam ablacım nasılsınSelamın hellolarrrr fıstıklar