Çok yedirmeye çalıştı babam, ama hep hüsranla sonuçlandı canım. Yemek seçmek değil bu, istemsizce olan bir şey.İşte o kavrularak yapılan ciğerin kokusunu bende sevmiyorumCidden ağır kokuyor Tadıda değişik
Tiksindiyse yiyemezsin
Sotelersin, biber domates vs. ama etin dokusu farklı olunca yemeyene zor normal et gibi değil. Burda çok tüketiyorlar ciğer, dalak yürek vs.Aynen kansızlığa iyi geliyormuş ama ne yapılıyor ki ciğer gibi sote mi ne başlamıyor mu bilmiyorum ki
Benim ailem de böyle. Ama onlar aynı zamanda etçil, ben ete sakatat muamelesi yapıyorum,Benim babam senin gibi,he bir de abim
Kesinlikle evetÇok yedirmeye çalıştı babam, ama hep hüsranla sonuçlandı canım. Yemek seçmek değil bu, istemsizce olan bir şey.
Bizimkilerle tam uyuyor damak tadınBenim ailem de böyle. Ama onlar aynı zamanda etçil, ben ete sakatat muamelesi yapıyorum,
40 yıl yemesem canım çekmez
Orası neresi kiSotelersin, biber domates vs. ama etin dokusu farklı olunca yemeyene zor normal et gibi değil. Burda çok tüketiyorlar ciğer, dalak yürek vs.
Ona yapacak bişey yokTadını ne yapacağuk?
Bende evlendikten sonra yemeye başladımÇok yedirmeye çalıştı babam, ama hep hüsranla sonuçlandı canım. Yemek seçmek değil bu, istemsizce olan bir şey.
Sarımsak koyuyor annem arada unutup,çok az bile olsa tadını alıyorum, yiyemiyorum, hastalık döneminden sonra gelişti,yoksa severdim,midem aşırı hassas canımOna yapacak bişey yokmercimek ve ezogelin de baskın kokusu olmuyor
Urfa da çok tüketiliyor. Onlar mangalda şişte yapıyorlar. Kuzu ciğeri iyi oluyor denemek istersen, zarı alınmış olmalı. Dana daha sert oluyorOrası neresi ki
Lastik gibi galiba çiğne çiğne aynı gibi öylemi
Soteyi bende yiyemiyorumSotelersin, biber domates vs. ama etin dokusu farklı olunca yemeyene zor normal et gibi değil. Burda çok tüketiyorlar ciğer, dalak yürek vs.
Benim.kan değerlerim düşük canom bana demişlerdi dalağı konu açılınca sorayim dedimUrfa da çok tüketiliyor. Onlar mangalda şişte yapıyorlar. Kuzu ciğeri iyi oluyor denemek istersen, zarı alınmış olmalı. Dana daha sert oluyor
Arnavut ciğeri diyorlar,unlu, öyle yer bizimkiler,yanında patates kızartması,soğanSoteyi bende yiyemiyorum
Doğrudur canımSarımsak koyuyor annem arada unutup,çok az bile olsa tadını alıyorum, yiyemiyorum, hastalık döneminden sonra gelişti,yoksa severdim,midem aşırı hassas canım
Canımsın,çok şükür,çok aminDoğrudur canımsağlığına kavuştun çok şükür Rabbim bir daha göstermesin
Oda güzel oluyorArnavut ciğeri diyorlar,unlu, öyle yer bizimkiler,yanında patates kızartması,soğan
Kayınvalide yapmıştı yiyemedimSoteyi bende yiyemiyorum
Ay bayılırımArnavut ciğeri diyorlar,unlu, öyle yer bizimkiler,yanında patates kızartması,soğan
Ne oldu kiDoğrudur canımsağlığına kavuştun çok şükür Rabbim bir daha göstermesin
Birinci belliAşko sen benim menümü gördün mü
Yuvalama
Kayseri yağlaması
Chesecake
Sarma
İçli köfte
Salata