HahahahahaOnu ilk yediğimde koyun kemirmiş gibi hissettim. Köysü bir tadı vardı. Big Chefs’te yemiştim. Genelde orası iyi yapar ama bilemedim…
Tatilde geliyor
Telefon gibi bişey yediriyor peşindenTokatlik ya o adam,limon sıkıyor bir de pis pis
Ben de bir tek beyini yemem. Onun haricinde sakatatı ete tercih ederimGeçende işkembe tadımından sonra çok normal. Beyin nedir
Akilsiz bir tip işte be Maviş,CZN de acayip,hep gülüyorTelefon gibi bişey yediriyor peşinden
Neden yapıp yediriyor acaba
Evde yoklarKızlarla bu güzel haberi paylaş öyleyse
Ay ben şokBen de bir tek beyini yemem. Onun haricinde sakatatı ete tercih ederim
Bide dans eden dondurmacı var. Ona hepten gıcığımAkilsiz bir tip işte be Maviş,CZN de acayip,hep gülüyor
Ahahaha,Çılgın dondurmaci evetBide dans eden dondurmacı var. Ona hepten gıcığım
Ben yiyemiyorumBen de bir tek beyini yemem. Onun haricinde sakatatı ete tercih ederim
Pek öyle bir görüntüm de yoktur ama içimde bir kıro yatıyor sanırımAy ben şok
Ooo eğlenceleri bol olsun. Bizim yerimize de döktürsünlerEvde yoklarSitenin kızları ile doğum günü kutluyorlar.Az önce video attılar halay çekiyorlardı
Sevinçleri kursaklarında kalmasın
Pek öyle bir görüntüm de yoktur ama içimde bir kıro yatıyor sanırım
Muhtemelen küçükken tiksindim, çocukluğumda da evde yapamazlardı. Büyüdüm, anneanneme ya da teyzelerime gittiğimde evde pişirirlerdi.Ben severim ayda bir yaparımAma ocakta pişince veya sotesini bende yemem
Hahahaha bebişim beni organ mafyası falan sanmasınlarorgansever diyelim,daha sempatik oldu bebişim
Derleeeer derlerHahahaha bebişim beni organ mafyası falan sanmasınlar
O anca şişiyor galibaBi hayvanın dalagindan bir şey yapılmıyor her halde
Bilmem artık daha ne yapıyorlarOoo eğlenceleri bol olsun. Bizim yerimizde de döktürsünler