Buyur gel kuzu
İnşaallah canımBenim bi zamanlar ki görünce de aynen senin gibi oldu parca aldılar bir hafta 10 gün ağrısı oldu hatta leke falan geldi sonra gecti biyopsi sonrası ağrısı
Ama diğer ağrında inşallah tedaviyle geçicek bir şey olmayacak sıkıntı etme yeter ki sen
En sevdiğim şeyleri yapmıssınn vallahii kuzu ellerine kollarına sağlıkk hele içli köfteBuyur gel kuzu
Ay ilk kez yaptım daha da yapmamEn sevdiğim şeyleri yapmıssınn vallahii kuzu ellerine kollarına sağlıkk hele içli köfte
Sanırım NevoşDoğru saati yakalıyorsun
Hahahah ben çok yaparımda bu ara yapmadım pekAy ilk kez yaptım daha da yapmam
Onun için biraz şartları zorla lütfen aşkomÖyle aşkom
Evett evettt masası herşeyi güzel olunca insanın sunumlarda ön plana çıkıyorrOlunmayacak gibi değil
Bak bakk sen buralaradamı gelirdin hele linoşşİnşallah kuzummmmmm
Tophane de
Yoğurması ayrı dert açması ayrı dert beHahahah ben çok yaparımda bu ara yapmadım pek
Niyeee kızzz aslında kolayda iştee belin kopuyor zaman alıyor vallaha
Jennam toprağım benim joummm etiketleme yapınca geliyorum çiçeğimBak bakk sen buralaradamı gelirdin hele linoşş
Olsun canım, sen de emek veriyorsun, katılan herkesin emeğine sağlık gercektenEvett evettt masası herşeyi güzel olunca insanın sunumlarda ön plana çıkıyorr
Benim masam bi mutfakta olduğu için maalesef ben böyle tutturamıyorum
Jennam toprağım benim joummm etiketleme yapınca geliyorum çiçeğim
Umarım aşkoOnun için biraz şartları zorla lütfen aşkom
Aynennn yoğurması benim hamur makinem ettiği için o beni yormuyo bakYoğurması ayrı dert açması ayrı dert be