Tam tahmin ettiğim gibi sütlaç sendeymişAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü
Ramazan sofraları zor oluyorAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü
Hep yapıyorum diye ilk aklıma sütlaç geldiTam tahmin ettiğim gibi sütlaç sendeymiş
Hakketten zormuşRamazan sofraları zor oluyor
Aynen benim de eşim çok seviyor. Bir ara öğğk gelmişti sütlaç yapmaktan. Bitmeden yenisi yapılıyordu evdeHep yapıyorum diye ilk aklıma sütlaç geldi
Bizkm evde de bu ara öyle oldu uzun süre yapmam artıkAynen benim de eşim çok seviyor. Bir ara öğğk gelmişti sütlaç yapmaktan. Bitmeden yenisi yapılıyordu evde
Sadece ramazanda başka yokAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü
Darısı bizeTamam ben kurtuldum zaten
Boşver abla yapmayın sizDarısı bize
Bu gidişle öyle olacakBoşver abla yapmayın siz
İzindeyimBu gidişle öyle olacak
Bu gidişle öyle olacak
Bı seferde beni dinleyin yazık size de yapmayınİzindeyim
Tamam o zaman kalkayım da tatlımı yapayımBı seferde beni dinleyin yazık size de yapmayın
Daha ne istiyosun söyle,al işte kırmızı da oldun bitek ben kaldim yeter artık yeterTamam o zaman kalkayım da tatlımı yapayım
Kolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur ederNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi
Yaa çok beğendim bugün yediğimde,sadece cevizli yapmış ama senin güllaç da çok güzel duruyoKolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur eder
Teşekkür ederim canım,ceviz fındık hangisi varsa artık koyarsın ,ellerine sağlık şimdidenYaa çok beğendim bugün yediğimde,sadece cevizli yapmış ama senin güllaç da çok güzel duruyo
Yarın yapayım o zaman