Kolay canım yaparsınTarifte varNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay canım yaparsınTarifte varNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi
Malzeme olunca çok kolayKolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur eder
Aynen aşkomMalzeme olunca çok kolay
Ben çok seviyorumAynen aşkom
Kırmızı olmak kolay yav 50 telecikDaha ne istiyosun söyle,al işte kırmızı da oldun bitek ben kaldim yeter artık yeter
Yarın yapıyım o zaman ablaMalzeme olunca çok kolay
Hafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarındanBen çok seviyorum
Bizim evde herkes çok seviyorYarın yapıyım o zaman abla
Malzemesi de az biseyi yok gibi inşallah çok güzel.olur başlamadan ayrılmayız gullacla
Aynen aşkomHafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarından
Evet o da sütlü iyi gidiyor aşkomAynen aşkom
Birde sütlaç
2019 Ramazan SofralarındaEvet o da sütlü iyi gidiyor aşkom
Bir tanesinde yapmıştım onu da ben
Üç sene olmuş he aşkomyaptığımı hatırlıyorum ama bak2019 Ramazan Sofralarında
Yöresel Tarif - Çeşm-i Nigar Çorbası ,Hünkar Beğendi,Fırın Sütlaç (Efsane Un Sponsorluğunda)
Herkese İyi Akşamlar..Hayırlı bereketli,huzurlu ramazanlar diliyorum..🙏❤ Bugünkü menumde Osmanlı mutfağından tariflere yer verdim .Ben çok severek yapar ve yerim 😋. Umarım sizlerde beğenirsiniz ve denersiniz. Masamda tariflere ek olarak , Biber dolması Barbunya Yeşil salata eşlik etmekte...www.kadinlarkulubu.com
Maşaallah aşkomBende bakınca hatırladımÜç sene olmuş he aşkomyaptığımı hatırlıyorum ama bak
Oyy pammık annemmmSana ve kknın tüm gözel bayanlarına hayırlı iftarlar sosyalim
Canım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beniGeçmiş olsun oruçtan mı
Sahur olunca düzen bozulduCanım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beni
Birazcıkın nevoşum ama bunada şükürSahur olunca düzen bozuldu
Bizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecekBirazcıkın nevoşum ama bunada şükür
Ayy evet nevoşum çok haklısın,allah kolaylığını verir inşBizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecek