- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
Ben ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içineHayatımda ilk kez yaptım ama ben acemi işi oldu biraz
Şey bana sen diyebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içineHayatımda ilk kez yaptım ama ben acemi işi oldu biraz
Şey bana sen diyebilirsin
Bence gayet mantikliBen ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içine
Ben de ilk yaptıgımı hemen kızarttım, patlarsa boşuna cebelleşmeyeyim diyeBen ilk denediğimde kıymaya yazık olmasın belki yapamam diye patates koymuştum içine
Ama ben sana böyle olacagını söylemiştimBalkona uzun zamandır çıkmamışım (Ramazan arefesinde halletmiştim)
O camlar ve pervazları, kıpkırmızı toz içinde
Bir an ben neredeyim dedim
Sen alışıksındır
Bence gayet mantikli
iyi fikir.Ben de ilk yaptıgımı hemen kızarttım, patlarsa boşuna cebelleşmeyeyim diye
Yine kafam allak bullak oldu aşkoBende nereye gitti aşkom dedim
Tam ihtiyacın olan şey aşkoYine kafam allak bullak oldu aşko
TabiTam ihtiyacın olan şey aşko
Bende iyiyim çok şükür cancağzımGeçtim cancağızım, yoksa çok süt kullanıyorum, iyi dgil o da . İyiyim şükür,iyi gidiyor,sen nasılsın?
Evet evet bizde de yok içli köfteiyi fikir.
Benim gözlemim iyi yogrulmali ve mutlaka derin kızgın yağ olmali..
Bizim bölgede yok da ben seviyorum diye öğrendim birazcık
Fincan da çok hoş cancağızım, afiyet olsun
Sağ olasın cancağzımFincan da çok hoş cancağızım, afiyet olsun
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım
Sen de sağol cancağızım
Evet değil mi zaman gerçekten hızlı, şimdi ilk aylardaki minik halini özlüyorum bile düşün tabiki gazlı günleri değil6 aylık oldu demek,daha dün gibi doğumu ,Allahim sağlıklı,huzurlu,sizli nice uzun yıllar versin kuzuma
Evet çok alışkınım Allah kolaylık versin sana ben saldim artık camı çerçeveyi teslim ettim Urfa yaBalkona uzun zamandır çıkmamışım (Ramazan arefesinde halletmiştim)
O camlar ve pervazları, kıpkırmızı toz içinde
Bir an ben neredeyim dedim
Sen alışıksındır