- 5 Mayıs 2020
- 12.757
- 39.510
Bekliyorum bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum bebişim
Hayırlı akşamlar Kudüs hurmamHayırlı akşamlar Mebrum hurmalarım
Dedim ki ben bunu son günlerde ancak yaparım, at gitsin buzluğaBuzluktalar mı
O ney kızHayırlı akşamlar Mebrum hurmalarım
Ben mebrum severim amaHayırlı akşamlar Kudüs hurmam
İyi akşamlar canım. Ellerine sağlıkİyi akşamlar ben bugün yaptım menümü ve içli köfte var Konu açtım umarım doğru yapmışımdır
İçli köfte mi varİyi akşamlar ben bugün yaptım menümü ve içli köfte var Konu açtım umarım doğru yapmışımdır
İyiyim şükür ara tatile girmenin sevinci içindeyim kızımla daha çok vakit geçireceğiz diye kızım da iyi 6 aylık oldu dün, ek gıda serüveni uyku sorunu falan takılıyoruz öyleBen mebrum severim ama
Nasılsın canım, kuzun nasıl?
Çok teşekkür ederim bebekle zor oldu biraz ya.tek çesitin kıymetini bilememişimİyi akşamlar canım. Ellerine sağlık
O kadar büyüdü mü yahuİyiyim şükür ara tatile girmenin sevinci içindeyim kızımla daha çok vakit geçireceğiz diye kızım da iyi 6 aylık oldu dün, ek gıda serüveni uyku sorunu falan takılıyoruz öyle
Sen nasılsın
Hayırlı akşamlar double TürkPressomHayırlı akşamlar Mebrum hurmalarım
Bende nereye gitti aşkom dedimBakalım her sofrada sarma ya da içli köfte olacak mı
Aşko telefon geldi yeni kapattım
Evet baya farklı kategorilerde yol katetmişsin maaşallah ama elinden her iş geliyor toz fırtınası mı Urfa da yaşayan biri olarak çok severimO kadar büyüdü mü yahu
Doya doya ve dolu dolu vaktiniz olsun kızçenle inşallah canım
Çok şükür, toz fırtınasının ardından balkon temizleme işine giriştim. Camların dışına girmem lazım bir ara.
Sarmalar sardım bugün
Anlayacağın ne yaptığım belli değil. Bir o işe, bir bu işe
Törkiş kofiye tamamen mi geçtin cancağzım?Hayırlı akşamlar double TürkPressom
6 aylık oldu demek,daha dün gibi doğumu ,Allahim sağlıklı,huzurlu,sizli nice uzun yıllar versin kuzumaEvet baya farklı kategorilerde yol katetmişsin maaşallah ama elinden her iş geliyor toz fırtınası mı Urfa da yaşayan biri olarak çok severim
Hayatımda ilk kez yaptım ama ben acemi işi oldu birazEvet ama sizin sunumlar farklı ve güzel oluyor.yapacaksaniz vazgeçmeyin
Geçtim cancağızım, yoksa çok süt kullanıyorum, iyi dgil o da . İyiyim şükür,iyi gidiyor,sen nasılsın?Törkiş kofiye tamamen mi geçtin cancağzım?
Nasıl gidiyor Ramazan, iyisin inşallah?
Balkona uzun zamandır çıkmamışım (Ramazan arefesinde halletmiştim)Evet baya farklı kategorilerde yol katetmişsin maaşallah ama elinden her iş geliyor toz fırtınası mı Urfa da yaşayan biri olarak çok severim