- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Ben bütün yazlığını 730 a aldım ebebekten Şubat'ta aldım herkes şimdiden alınır mı dedi de iyiki almışımBende dün gittim zaten bir tulum 130 tl olmuş biraz büyük almakta fayda var. Benim 12 18 değil tabi daha 6 kilo diye 6_9 ay aldım
Bende dün gittim zaten bir tulum 130 tl olmuş biraz büyük almakta fayda var. Benim 12 18 değil tabi daha 6 kilo diye 6_9 ay aldım
Aynen canım 2 aylıktan beri tulum giydiremiyorum yakası aşağı geriliyor alt üst takım giyiyoruz onlar biraz daha uzun gidiyor.0-3 ay aldığım tulumları doğru düzgün giydiremedim. Aldığımı 3-4 ay giysin bari. Yazı çıkarsın aldıklarım .
Aynen canım 2 aylıktan beri tulum giydiremiyorum yakası aşağı geriliyor alt üst takım giyiyoruz onlar biraz daha uzun gidiyor.
Ada da giyinmeyi sevmiyorBizim yangın Ayşe zaten giyinmeyi sevmiyor atletle geçirsek yazi masrafsiz misss
Arada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..Aynen canım 2 kilo hastaneden çıkmış 35+0’da doğmuştu. Yani ishal değil dedi doktor 5-6 bez kakalı olur ishalde gün içinde dedi. İçtiğim augmentin de yapabilirmiş bu etkileri. Ama yine de bir kaka testi istedi bebekten. Değerlerin bir kısmı çıkmış bol lökosit diyor. Diğer değer 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra doktora tekrar göstereceğiz. Bu arada benim antibiyotik bitince aşırı uyuması da kesildi ama kakası hala kötü kokulu ve bezi taşırarak geliyor, çokça da mukuslu
Nerde yaşıyorsun senBen çorap giydiriyorum sonra patikli tulum sonra patik
Haha bizim burda günde 10 taneye yakın zıbın değiştirir dururuz sıcaktanZıbınla geçiririz biz yazı
Birkaç parça alırım bi yerlere giderken giydirmeye, abimler de gönderdi zaten yeğenimden kalanları.
Yeşil kaka bazen bizde de oluyor. Doktora sormuştum sık emzirdiğinde sindiremediği için olur dedi. En az 2 saat aralık koy dedi. Ee bende istediğinde veriyorum ne yapayım saat tutamamArada bir bizde de mukuslu kaka oluyor.. Neden kaynaklı olduğunu hala çözemedim iki gün mukuslu 3 gün sarı veya yeşil.. Hep değişken.. Doktoruna sordum olabilir diyor..
Bugün bulutlu 28 dereceydi burası yaz gümbür gümbür geliyor
Doktorumuz sabah akşam her gün 6-7 damla damlat demişti. Ama son zamanlarda burnu tıkanıyor ben sabah akşam sıkıp çekiyorum yoksa ememiyor uyuyamıyorKızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir
Aboww bebeler pişecekBugün bulutlu 28 dereceydi burası yaz gümbür gümbür geliyor
Bebeğim neden böyle şeyler yapıyorsun IzmirlerdeBen çorap giydiriyorum sonra patikli tulum sonra patik
Serum fizyolojik dediğimiz zaten tuzlu su.Sürekli kullanım için uygun .Nemli tutmak lazım burun mukozasınıKızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?