2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Keşif dönemine girdiler artk her bulduklarını ağızlarına götürecekler. Ellerini emmesi Çok normal artık açlıktan değil
Kafa düzleşmesi olmasın diye yan mı yatırıyorsunuz hep bebeleri?
Ben dikkat etmedim hiç düz sağ sol gibi yatmasına 40 ından sonra kafası düz değil

Ellerini keşfetmeye başladılar açlıktan değil, ilerde ayaklarını da ağzına götürecek

Dün kızımında uykusu şaştı. Memeni rahatlatacak kadar sağ bence. Benimde gece oluyordu şimdi olmuyor sütüm mü azaldı yoksa terbiyemi oldu bilmiyorum . Kontrol de anlayacağım

1.5 yaşına kadar yatırırken dikkatli yatırmakta fayda var.Ben hususi yan yatirmiyorum ama kendisi ceviriyor sağa sola.Genelde yan yatmayi tercih ediyor.

Kızıma e bebekten aldim şort takım külotlu çorapla giydiririm oğluma lcw kotton bir yerden bakarım zaten uzun süre giyiyor

E esraa92 Canım son durum nedir?
Canım gittik doktora bugün, kendi doktoru nöbetçi değildi, ama ishal ve halsizlik önemlidir acile gidin dedi. Biz de farklı bir jastanede doktora gittik. İshal olması için 5-6 kakalı bez olmaşı ishal değildir dedi. Kulakta boğazda sorun yok dedi. Önceki doktorun demir vermiş olmasını yanlış buldu, 6.ay bitince vermeliydi o kabız yapar dedi, kabız nedeniyle de duphalac vermesini de yanlış buldu o da ishal yapar dedi. Bir de ben mastit olduğum için augmentine içiyordum bugün bıraktım. O da ishal yapar dedi. Şuanda yönlendirmesi kakalı bezi yarım saat içinde getirilmesi şeklinde oldu. Bezi incelenip sorun nedir bakılacak. Kakalı bez bekliyoruz biz de. Bugün hala halsiz ve uyukluyor ama sık emiyor

Benimkinde elime ceviz kadar kitle gelmişti mastitte. Meme reddi yapınca eskisi kadar çok emmedi, hatta gece de aşırı uyudu sonra mastit olmuşum. 10 günlük antibiyotik tedavim bugün sona erdi. 3 ay sonra kontrole gitcem. Benim de çok sızladı ama o şiş sızlıyordu. Eğer eline kitle geliyorsa genel cerrahiye git. Bana bebek emmedikçe kesinlikle sağmalısın demişti, süt kaldıkça enfeksiyon artarmış

Benim oğluşum da uyumuyor.. Dün başladı.. Uykuya geçişte zorlanıyor ve uyuyamıyor.. Sanırım uyku regresyonuna başladık.. Bu süreç biraz bizi zorlayacak gibi.. Ama yine de kendi halinde uykuya dalması için bekletiyorum.. Yarım saat içinde dalamazsa farklı alternatiflere geçiyorum.. Bir de benimki gündüz az emiyor ama gece full emiyor.. Tam tersi..

Ah yavrum güçlü bebek olduğunu zaten kanıtlamıştı o değil mi İnşallah güzel şeyler söyleyecek doktoru.. İyi ki doktora götürdün canım.. Her zaman emin olmakta fayda vardır.. bizler de öğrenmiş oluruz böyle durumlarda ilk ne düşünmemiz gerektiğini..

Evet battaniye ortmemek icin. Bazi uyku tulumlarinin kolu da oluyo, bazilari da kundakli oluyo. Bazi benim kullandigm kolsuz

Ya ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar

Bizde girdik ya gece saat başı uyanıyor çünkü ki girmemiz de normal hayırlısıyla çıkarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…