Keşif dönemine girdiler artk her bulduklarını ağızlarına götürecekler. Ellerini emmesi Çok normal artık açlıktan değilArkadaşlarım hepinize selam umarım herkes çok iyidirbayadır okuyup takip edemedim ama daha önce konusu geçmişti diye hatırlıyorum kızım iki gündür sürekli elini yumruk yapıp yalıyo. Aç mı diyorum kusuyo fazla emmekten artık. Geçici bi süreç mi nasıl yaklaşmam gerekiyo emziği veriyorum elini çektirip arkamı döndüğüm an tekrar elini almış ağzına Neden yapıyo acaba fikri olan yazabilir mi?
Ben dikkat etmedim hiç düz sağ sol gibi yatmasına 40 ından sonra kafası düz değilKafa düzleşmesi olmasın diye yan mı yatırıyorsunuz hep bebeleri?
Yan yatırmıyorum çünkü hareketlendi artık. Sırt üstü yatırıyorum kendi çeviriyor sağa solaKafa düzleşmesi olmasın diye yan mı yatırıyorsunuz hep bebeleri?
Ellerini keşfetmeye başladılar açlıktan değil, ilerde ayaklarını da ağzına götürecekArkadaşlarım hepinize selam umarım herkes çok iyidirbayadır okuyup takip edemedim ama daha önce konusu geçmişti diye hatırlıyorum kızım iki gündür sürekli elini yumruk yapıp yalıyo. Aç mı diyorum kusuyo fazla emmekten artık. Geçici bi süreç mi nasıl yaklaşmam gerekiyo emziği veriyorum elini çektirip arkamı döndüğüm an tekrar elini almış ağzına Neden yapıyo acaba fikri olan yazabilir mi?
Dün kızımında uykusu şaştı. Memeni rahatlatacak kadar sağ bence. Benimde gece oluyordu şimdi olmuyor sütüm mü azaldı yoksa terbiyemi oldu bilmiyorum . Kontrol de anlayacağımBebeğim dünkü uykunun acısını çıkarıyor resmen yenidoğana döndü memelerim pert, sürekli emiyor uyumuyor sabah 6dan beri toplamda bi saat uyumuştur iki kere yarımşar saat. Şimdi yine emdi uyudu inşallah hemen uyunmaz yine bi de çok emdiğinden mi süt doldu memelerim sızlıyor içim çekiliyor sanki mastit böyle bir şey mi, sağsam daha da çoğalır mı ne yapayım böyle çok sızlıyor özellikle sol
Ben ebebek Şubat indiriminden bütün yazlığını aldımBebişlerinize nerden bayramlık alacaksınız?
Dün akşam çok uyudu ondan oldu sanırım mastitSık emmdiyse mastit olma ihtimalin yok ama sağ istersen fazla ise .Biz bu bebeleri çözene kadar kac sene gececek acepbenm kiz 4 gündür böyle uyumaz allah uyumaz
Acile gitsem anlarlar mı hangi doktor bakıyor buna?
Canım gittik doktora bugün, kendi doktoru nöbetçi değildi, ama ishal ve halsizlik önemlidir acile gidin dedi. Biz de farklı bir jastanede doktora gittik. İshal olması için 5-6 kakalı bez olmaşı ishal değildir dedi. Kulakta boğazda sorun yok dedi. Önceki doktorun demir vermiş olmasını yanlış buldu, 6.ay bitince vermeliydi o kabız yapar dedi, kabız nedeniyle de duphalac vermesini de yanlış buldu o da ishal yapar dedi. Bir de ben mastit olduğum için augmentine içiyordum bugün bıraktım. O da ishal yapar dedi. Şuanda yönlendirmesi kakalı bezi yarım saat içinde getirilmesi şeklinde oldu. Bezi incelenip sorun nedir bakılacak. Kakalı bez bekliyoruz biz de. Bugün hala halsiz ve uyukluyor ama sık emiyor
Benimkinde elime ceviz kadar kitle gelmişti mastitte. Meme reddi yapınca eskisi kadar çok emmedi, hatta gece de aşırı uyudu sonra mastit olmuşum. 10 günlük antibiyotik tedavim bugün sona erdi. 3 ay sonra kontrole gitcem. Benim de çok sızladı ama o şiş sızlıyordu. Eğer eline kitle geliyorsa genel cerrahiye git. Bana bebek emmedikçe kesinlikle sağmalısın demişti, süt kaldıkça enfeksiyon artarmışBebeğim dünkü uykunun acısını çıkarıyor resmen yenidoğana döndü memelerim pert, sürekli emiyor uyumuyor sabah 6dan beri toplamda bi saat uyumuştur iki kere yarımşar saat. Şimdi yine emdi uyudu inşallah hemen uyunmaz yine bi de çok emdiğinden mi süt doldu memelerim sızlıyor içim çekiliyor sanki mastit böyle bir şey mi, sağsam daha da çoğalır mı ne yapayım böyle çok sızlıyor özellikle sol
Benim oğluşum da uyumuyor.. Dün başladı.. Uykuya geçişte zorlanıyor ve uyuyamıyor.. Sanırım uyku regresyonuna başladık.. Bu süreç biraz bizi zorlayacak gibi.. Ama yine de kendi halinde uykuya dalması için bekletiyorum.. Yarım saat içinde dalamazsa farklı alternatiflere geçiyorum.. Bir de benimki gündüz az emiyor ama gece full emiyor.. Tam tersi..Bebeğim dünkü uykunun acısını çıkarıyor resmen yenidoğana döndü memelerim pert, sürekli emiyor uyumuyor sabah 6dan beri toplamda bi saat uyumuştur iki kere yarımşar saat. Şimdi yine emdi uyudu inşallah hemen uyunmaz yine bi de çok emdiğinden mi süt doldu memelerim sızlıyor içim çekiliyor sanki mastit böyle bir şey mi, sağsam daha da çoğalır mı ne yapayım böyle çok sızlıyor özellikle sol
Ah yavrum güçlü bebek olduğunu zaten kanıtlamıştı o değil miCanım gittik doktora bugün, kendi doktoru nöbetçi değildi, ama ishal ve halsizlik önemlidir acile gidin dedi. Biz de farklı bir jastanede doktora gittik. İshal olması için 5-6 kakalı bez olmaşı ishal değildir dedi. Kulakta boğazda sorun yok dedi. Önceki doktorun demir vermiş olmasını yanlış buldu, 6.ay bitince vermeliydi o kabız yapar dedi, kabız nedeniyle de duphalac vermesini de yanlış buldu o da ishal yapar dedi. Bir de ben mastit olduğum için augmentine içiyordum bugün bıraktım. O da ishal yapar dedi. Şuanda yönlendirmesi kakalı bezi yarım saat içinde getirilmesi şeklinde oldu. Bezi incelenip sorun nedir bakılacak. Kakalı bez bekliyoruz biz de. Bugün hala halsiz ve uyukluyor ama sık emiyor
Evet battaniye ortmemek icin. Bazi uyku tulumlarinin kolu da oluyo, bazilari da kundakli oluyo. Bazi benim kullandigm kolsuzUyku tulumunu neden alıyosunuz üzerine battaniye öttmemek için mi ? Kolları açık ya zaten kundak gibi olmuyo merak ettim.
Benim oğlum uyumuyor gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor 3-4 gecedir bezdik karı koca olarak ya inşallah çabuk düzelir
Meme cerrahisi bakiyo ama atesin yoksa gerek yok mastitte sicak kompress yapip sagman gerek. Sonra da rahatlatmak icon soguk kompress yapabilirsnAcile gitsem anlarlar mı hangi doktor bakıyor buna?
Ya ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolarBenim oğluşum da uyumuyor.. Dün başladı.. Uykuya geçişte zorlanıyor ve uyuyamıyor.. Sanırım uyku regresyonuna başladık.. Bu süreç biraz bizi zorlayacak gibi.. Ama yine de kendi halinde uykuya dalması için bekletiyorum.. Yarım saat içinde dalamazsa farklı alternatiflere geçiyorum.. Bir de benimki gündüz az emiyor ama gece full emiyor.. Tam tersi..
Bizde girdik ya gece saat başı uyanıyor çünkü ki girmemiz de normal hayırlısıyla çıkarız inşallahYa ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?