O sandım ama bilemedimÖyle dedin diye baktımgöremedim
Biz toptan seviyoruz bacımsuKızlar instada sahici_anne diye bebis tokası yapan bir bayan var.onun tokalar çok cazip geldi bana.guvenlik açısından.
Sen hangisisin senş bulamadımBiz toptan seviyoruz bacımsu
Artık bizim tokacimiz o
Maalesef canım
Benimde basima geldiOğlum 3te uyandı bi saat kadar kendi kendine yatakta oyalandı kıpırdandı konuştu arada mıkırdadı ellemedim ağlamıyo diye hatta uyumuşum uyandım hala kıpırdanıyo dalamamış neyse alayım dedim bezine de bakmamıştım akşam 5te uyuduğu için hafif kaka yapmış bezini değiştirdim atmaya gittim o ara kendi yatağıma aldım yorganı sıyırdım çarşafa koydum yanında yorganın ucu birikinti şeklinde duruyodu bezi attım geldim yorganı yüzüne çekmiş çırpınıyo nasıl korktumdaha önce birkaç kişi daha yazmıştı aman kızlar dikkat edin lütfen artık ellerinin değdiği her şeyi kendilerine doğru çekiyorlar ağzına almak için, yatağında üstüne örttüğüm battaniyeden bile korkuyorum koltukaltına kadar örtüyorum, neyse emzirdim uyudu yatağına koydum geri uyandı, hareketlendi biraz konuştu etti yine uyudu kendi kendine dalmış bu sefer ilk defa.
Egzamaya benziyor atopik alerjiye yatkın bir cildi var sankiKızlar oğlumun suratı pütür pütür cildiyeciye götürcem sıra bakıyorum neden olur bilen varmı
Doktora sormuştum canım uyandırma demişti. Acıksa kendi uyanır. Normal sizin durum. Dün gece kızım uykuya zor daldı sürekli uyandı 14,5-19,5 hafta arası atağa girdik sanırım uzun sürüyor bu atakKızlar uyku konusunda bende birşey sorcam bnm bebiste 8 buçuk 9 da en geç akşam uykusuna yatio 12gibi ben uykuda iken alıp emziriyorum iki gündür sabah 7 ye kadar uyuyoruz deliksiz çok şükür aman ama normal mi sorun olur mu bilmiyorum gece ben uyaniorum bakıyorum uyuyo uyandırmak istemiyorum aç olsa kalkar diyorum doğrumu acaba haftaya kontrol de napsam gece bir kere daha mı uykulu emzirsem acaba
Bende seni buldum şimdi,Toptantokamalzemeleri
Hangisi
Bizimkiler de bastırma şuan kötü diyorlar kız çocuğu erken bastırılıp otutturulmazmişYa size bişey sorcam eşimin banannesi tutturmuş niye ayağını yere basmıyo sürekli bastırmaya çalışıyo yaşlı kadın bişey de diyemiyorum sizinkiler tam basabiliyo mu ?
Ne kadar ön görüşlüymüş sizinkiler vallaBizimkiler de bastırma şuan kötü diyorlar kız çocuğu erken bastırılıp otutturulmazmiş
Kızlar oğlumun suratı pütür pütür cildiyeciye götürcem sıra bakıyorum neden olur bilen varmı
Bunlar daha 3 aylik ne bekliyorlar ki.Vakti zamanı gelen yapiyor atak haftalari boşuna değil .Istiyolar ki hemen koşup yürüsünler emeklesinlerYa size bişey sorcam eşimin banannesi tutturmuş niye ayağını yere basmıyo sürekli bastırmaya çalışıyo yaşlı kadın bişey de diyemiyorum sizinkiler tam basabiliyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?