Alin beybinin annesiSen hangisisin..
Evet gerçekten çok kullanışlı bir modelmiş.. Keşke daha erken almış olsaydım.. Bu kadar para vermek zorunda kalmazdım..
Aynen arabanın port bebeyle beraber katlanıyor olması da çok güzel..Çok sevindim.yetişemiyoruz ki bunda da eşim acele etti alalim diye iyi ki diyoruZ şimdi.Herşey ateş pahasi olmuş.Port bebe kısmını henüz kullanmadım ama oda cok kullanişli olacak gibi bil hassa uzun süre dısarıda kaldiğimız zamanlarda
Hani sen neredesinVallahi şenlik oldu bugünyemeği düdüklüde unuttum sayenizde neyse ki yakmadik
Herkes burayi birakp instagramda takilcak heralde bndan snr
Anacm bura gibi olmaz orda ifsasiniz burda dedikodu yapiyodk rahat rahat. Gitmeyin hicbiriniz:) gecen sene bebegim öldükten snr ordaki asiri mutlu dunyaya sinirlenip instagramimi silmistm sonra sadece unlu ve influencerlari satis sayfalarini fln takip edebilmek icin aile ve yakin dostlarimi ekledigim bi instagramim oldu sirf merakimdan bi de is icabi tekstilden dolayi modayi instagramdan rahat takip ediyosn diye actm bisey de paylasmiyorm sadece bakiyorm
Yarın hemen açıyorum gizli bir hesap uzaktan takip edicem siziTabi ki olur neden olmasin tesekkur ederim
Dogru dogru
Maskeli ekleyen ben
Ac ac
kim kaldi eklenmeyen
Bana normal gelmedi bu durum canım.. Doktorunun numarası varsa arayıp öğrenebilir misin ?İçtiğin antibiyotiğin etkisi olabilir mi? En azından 3 4 saat uyanık halde olması gerekirdi.. Ateşi falan yoksa korkma ama bu uyku hali neden kaynaklanıyor öğrenmen gerekiyor..Kızlar bebeğim bu sabah 10 gibi uyandı ve sürekli uyumak istedi, ben de öğle uykusuna yatsın dedim ve 11:30’a kadar tuttum(hedefim 12’ye kadar uyutmamaktı, çünkü geceleri çok geç uyuyor) neyse 11:30’de uyudu resmen şuanda gece 00 olmuş. Hala uyanmadı tam. Sadece emmek için uyandı. Ama dün gece de uyudu. Çocuk resmen 24 saattir uyuyor sadece emmek için kalkıyor. Işığa da çıkartsam uyumak için mırıldanıp bağırıuor başını gömüyor önüme. Normal mi bu? Korkmaya başladım arada olabilie mi böyle uyanamama hali. Uyandırmaya çalıştığımda gülümsüyor tekrar uyuyor. Ben mastit olduğumdan augmentine içiyorum 10 gündür. Bunun etkisi mi dedim. Kakası da mukuslu hep süt alerjisi var. Sadece şuanda anafleksi mi geçiriyor anlamadım sadece ama sadece uyuyor
Canım normal değil gibi sanki ama doktor değilim sonuçta en azından iki saat uyanık kalması gerekmez miydi bnce bir acile falan gidin ne olur ne olmaz normalse bile için rahat ederKızlar bebeğim bu sabah 10 gibi uyandı ve sürekli uyumak istedi, ben de öğle uykusuna yatsın dedim ve 11:30’a kadar tuttum(hedefim 12’ye kadar uyutmamaktı, çünkü geceleri çok geç uyuyor) neyse 11:30’de uyudu resmen şuanda gece 00 olmuş. Hala uyanmadı tam. Sadece emmek için uyandı. Ama dün gece de uyudu. Çocuk resmen 24 saattir uyuyor sadece emmek için kalkıyor. Işığa da çıkartsam uyumak için mırıldanıp bağırıuor başını gömüyor önüme. Normal mi bu? Korkmaya başladım arada olabilie mi böyle uyanamama hali. Uyandırmaya çalıştığımda gülümsüyor tekrar uyuyor. Ben mastit olduğumdan augmentine içiyorum 10 gündür. Bunun etkisi mi dedim. Kakası da mukuslu hep süt alerjisi var. Sadece şuanda anafleksi mi geçiriyor anlamadım sadece ama sadece uyuyor
Benimki de aynı 8-9 civarı uyuyor 12 de mama yediriyorum ama en geç 6 gibi uyanıyor benimki karnını doyuruyorum geri yatıyor. Acıkınca uyanıyorlar geneldeKızlar uyku konusunda bende birşey sorcam bnm bebiste 8 buçuk 9 da en geç akşam uykusuna yatio 12gibi ben uykuda iken alıp emziriyorum iki gündür sabah 7 ye kadar uyuyoruz deliksiz çok şükür aman ama normal mi sorun olur mu bilmiyorum gece ben uyaniorum bakıyorum uyuyo uyandırmak istemiyorum aç olsa kalkar diyorum doğrumu acaba haftaya kontrol de napsam gece bir kere daha mı uykulu emzirsem acaba
Gece boyunca deliksiz uyuması gayet güzel canım.. Demek ki sütün doyurucu geliyor yavruya.. Yoksa uyanmak isterdi benimki gibi:)) Benim kızım da öyle deliksiz uyurdu ama oğluşum iki saatte bir emmek için uyanıyor ..Kızlar uyku konusunda bende birşey sorcam bnm bebiste 8 buçuk 9 da en geç akşam uykusuna yatio 12gibi ben uykuda iken alıp emziriyorum iki gündür sabah 7 ye kadar uyuyoruz deliksiz çok şükür aman ama normal mi sorun olur mu bilmiyorum gece ben uyaniorum bakıyorum uyuyo uyandırmak istemiyorum aç olsa kalkar diyorum doğrumu acaba haftaya kontrol de napsam gece bir kere daha mı uykulu emzirsem acaba
Doktorun yorumunu dinledikten sonra bize de bilgi paylaşır mısın lütfen canım? Merak ettim..Kızlar bebeğim bu sabah 10 gibi uyandı ve sürekli uyumak istedi, ben de öğle uykusuna yatsın dedim ve 11:30’a kadar tuttum(hedefim 12’ye kadar uyutmamaktı, çünkü geceleri çok geç uyuyor) neyse 11:30’de uyudu resmen şuanda gece 00 olmuş. Hala uyanmadı tam. Sadece emmek için uyandı. Ama dün gece de uyudu. Çocuk resmen 24 saattir uyuyor sadece emmek için kalkıyor. Işığa da çıkartsam uyumak için mırıldanıp bağırıuor başını gömüyor önüme. Normal mi bu? Korkmaya başladım arada olabilie mi böyle uyanamama hali. Uyandırmaya çalıştığımda gülümsüyor tekrar uyuyor. Ben mastit olduğumdan augmentine içiyorum 10 gündür. Bunun etkisi mi dedim. Kakası da mukuslu hep süt alerjisi var. Sadece şuanda anafleksi mi geçiriyor anlamadım sadece ama sadece uyuyor
Öyle dedin diye baktım
Böyle cok uyuyunca bende endişeleniyorumKızlar bebeğim bu sabah 10 gibi uyandı ve sürekli uyumak istedi, ben de öğle uykusuna yatsın dedim ve 11:30’a kadar tuttum(hedefim 12’ye kadar uyutmamaktı, çünkü geceleri çok geç uyuyor) neyse 11:30’de uyudu resmen şuanda gece 00 olmuş. Hala uyanmadı tam. Sadece emmek için uyandı. Ama dün gece de uyudu. Çocuk resmen 24 saattir uyuyor sadece emmek için kalkıyor. Işığa da çıkartsam uyumak için mırıldanıp bağırıuor başını gömüyor önüme. Normal mi bu? Korkmaya başladım arada olabilie mi böyle uyanamama hali. Uyandırmaya çalıştığımda gülümsüyor tekrar uyuyor. Ben mastit olduğumdan augmentine içiyorum 10 gündür. Bunun etkisi mi dedim. Kakası da mukuslu hep süt alerjisi var. Sadece şuanda anafleksi mi geçiriyor anlamadım sadece ama sadece uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?