2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
2 buçuk aylıkken yavaş yavaş bıraktım gaz damlasını. Gaz sorunu kalmadı. Devam ediyorsa sizin kullanmaya devam et

Profiterol istedi yapamam oglum kardeşin durmuyor sonra yaparim sana dedim basladi aglamaya icim sizladi yapiyorum su an mutfakta kah kiza kah tatliya neyse ki firin kismini halledebildim sos ve krema kaldi
Carrefour marketin profiterolü çok güzel oluyor. Arada aldırıyordum eşime. Yapamazsan çocukta üzülmesin aklında olsun ona babası alır

Ben çağırdım canım kayinvalidemleri.. Yemek de yaptım temizlikte yaptım valla çok şükür

Kızlar merhabalar.Ara tatilde fırsat bu fırsat deyip gorumceme gittim üç gün kaldım.Otel tatili yapmış gibi hissettim.Dinlendim resmen.Evden uzaklaşmak iyi geldi.Botoks yaptıran oldu mu aranızda.Randevu aldım.Bayramda memlekete gitme planımız var.Elim yüzüm düzgün gideyim diyorum.Bir yıldan çok oldu yaptirmadiydim.

Pttden mesaj gelince gidip alacakmışız parayı 2.çocukta 400 lira

Ay ben daha başvuramadım ona işkur da ya da e devlet de ibanın kayıtlıysa hesaba yatar değilse ptt den alıyorsun.. mesaj atarlar
Kızlar yattı ben aldım e devlette doğum yardımı yazıyor bnde bir aydır ödeme aşamasında gözüküyordu sağlık ocağına giderken uğradım yatmış aldım e devlette hala ödeme aşamasında yazıyor ama bilginiz olsun. Bnm de hesap kayitliydi hesaba falan yatmadı
2 buçuk aylıkken yavaş yavaş bıraktım gaz damlasını. Gaz sorunu kalmadı. Devam ediyorsa sizin kullanmaya devam et
İki gün çok kötü sancilandi mecbur aldım bugün verdim

Merhaba baş çevresi ölçümünü bilmiyorum ama boy için son haftalarda net bir ölçüm yapamıyorlar diye biliyorum. Boyu ölçümlerden çok farklı şekilde doğdu benim oğlumun. Diğer ölçümler söylenildiği gibiydi. Hatta doktor boyu tam bilinemez gibi bir şey demişti. Boyu şu kadar demiyordu hiç.
Pttden mesaj gelince gidip alacakmışız parayı 2.çocukta 400 lira

Hesaba yattı bizim bu başka bir para mı ?

Ben 8 yıldır misafir odasında duruyorum. Başkaları oturacagina ben sefasını sürerim dedim misafirlerimi de orada ağırlıyorum bizden değerli değil yani

Kızlar bebeğimin dilinde beyaz süt birikmesi var nasıl temizlenir ?
Canım dr bana 1 cay kasıgıı karbonatı1 cay bardagı kaynamıs ılımış suuyla karıstır gazlı bez ya da tulbentı batır rılını temızle dedı. Yaptım cok ogureu kıyamadım haftada 1 yapıyordum tekrar oluyor zaten. Bıraktım buara

Eşim basvurmustu dogum parası ıcın gıttım PTT den cektım mesaj falan gelmedı bıze

Ben pelüş bir oyuncak bakiyorum fil olur geyik olur gittiğim yere taşımasıda kolay olsun budizz bana çok pahali geldi
Cok sart degil onu alman bence ben sesi icin aldm ama gece pek ise yaramadi sakinlesmesinde acikcasi. Onemli olan bebegin sahiplenecegi bisey olmasi

Emzirme döneminde yapilmiyor emzirme dönemini bitirince bastan asagi bakim yaptirasim var

Emzirirken yaptirilabiliyo mu ya benim de 1 yildan fazla oldu iyice kazayaklarim cikmis daha 1 sene nasi beklicem diyodm kazayaklari onceden yoktu yeni belirginlestk

Kizlar benim analik raporu fln bi para yatmis edevlette emanete alindi yaziyo bu ne demek gidip cekmedm diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…