Evet daha yeni okudum bende, sabaha karşı uykuları hafiflermiş. Biz yetişkinlerin bile hafifliyor uyansak sabaha karşı hemen dalamıyoruz. Bu kadar küçükken sabahları uykuya hemen geri dalmalarını beklememek gerekirmiş. Şöyle 5 aylıkken uyku eğitimi vermek istiyorum bende ama kafam karışık bu konuda biraz daha araştırmam lazım yol gösterici olsa kolay halledilir.Ayni sey bzm icin de gecerli. Gaz olayi da 4 5ten snr basliyo hep. Derin uykulari bitiyo heralde. Gunduz uykulari da zorlaya zorlaya bizde ama kafana takma 4 5 hatta 6 aya kdr gunduz uykularini destekli uyurlarmis bebekler. O da duzelecek elbet. Ben hep benm bebegm anormal gbi dusunuyodm uykusuz fln ama su uykumelegi uykurehberi gbi instagram hesaplarini takip ettikce goruyorm ki normal surecler yasiyorz
6 gündür oluyor kızımda, geçer bugün yarın dedi doktoru inşallah kilo kaybı olmamıştır.Rota aşısı ishal karin agrisi hatta bazen kusma yapabiliyormus ama bu karin agrisi ishal bazen uzun sürebilirmiş.Çok su kaybi oldugunu düsünüyorsanız bir miktar su verebilirsiniz.Kizim da 2.5 gün sürdü yaklaşık her kaka belini geçmiştı günde 4-5 kez bu sekilde oldu ki rutini 2 defa falan günlük
Sağ ol canım deriyi sıyırmayı doktorum önermemişti bazı doktorlar öneriyor ama yapamıyorum ben zaten zarar veririm diye korkuyorum. Fotoğrafını attım doktora tahriş olmuştur krem sür dedi. Ateş huzursuzluk yok.Canim gecmis olsun ,deriyi ileri doğru itmeyi ihmal etme orda da cok pislik birikiyor yapisiklik oluyor sonra .Insallah önemsiz bir seydir huzursuzlugu filan var mi?
Karartmalı perde mi alsam diye düşünmedim değilBenim kız resmen karanlık istiyo uyumak için çok şükür gece deliksiz uyuyo mesela 12 de uyuyo sabah 6-7 e kadar deliksiz uyuyo ama snra hep bi yarjm saatlik uykular tüm gün karanlık olmayınca mı açılıyo acaba uykusu neyse gece uyusun da tüm gün iş yapmıyom zaten yemeği zor koyuyom ocağa hep laf istiyo bir de geçip karşısına konuşuyoz
Onlar bana para tuzağı gibi geliyor zatenBen pelüş bir oyuncak bakiyorum fil olur geyik olur gittiğim yere taşımasıda kolay olsun budizz bana çok pahali geldi
Benimki de akşam 8 buçuk gibi uyuyor sabah 6da kalkıyor yetmiyo mu acaba bilmiyorum ki bir de 8 de tekrar uyuyor kucağımda 9 a kadar falan bir de şimdi uyudu.Okdr uyku yetiyo mu sizinkilere ya benimki 9da uyuyo sabah 9a kdr. Ama tabi cok kesiliyo benimkinin uykusu suan. Hos kesilmeden once de 8 9a kdr uyurdu. Daha erken uyandignda yataktan alirsam esnemeler 5 dk snr huysuzluk devam. Gecen saat 7bcktu uyandi diye aldm kucagima direk kafasini omzuma koyup geri sizdi. Ama yataga geri koysam da uyaniyo. Bgn de gece 4 5 kez uyandiktan snr 8de kalkti artik al gotur dedim esime bi kez daha uyutmaya kalkamicam takatm kalmadi saat ztn 8 uyandi. Yarim saat snr baktm agliyo fln uykusu var esim geri uyutmaya calisiyo. Aldm hemen meme yine uyudu memede 1 saat fln anca kendine geldi.
Ah ahh.. ya insanın canı temizlik yapmak çeker miKarartmalı perde mi alsam diye düşünmedim değilbende gündüz iş ya da yemek yapamıyorum hep ilgi istiyor. Biri gelirse yanıma acil işleri hallediyorum.
Ah abiler beni o zorluyor, sürekli okula gitmicem diyo bir bahaneyle allahtan okul var yoksa yanardık.Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum 3 gündür 9 da kalkiyor gün icinde 2 saat uyumuyor bölük pörçük ve huysuzlanıyor haliyle artik akillanmis durmuyor kendi kendine
Dün gece 11 de uyutabildim ve uyumuş sabah 7 de açtı gözünü .Gündüz iş yapmak problem esimin sinavi var yarin ona da yüklenmek istemiyorum ama yarin aksam hain planlarim var
Abi de evde hangisine yetsem bilemedim oda sürekli atraksiyon istiyor.
Yaa ak bendende o kadar 5 senedir diyorum bu salonu satalım kendşmize oda yapalım misafir için yaşamak çok saçma en büyük oda öylece misafir bekliyorAh ahh.. ya insanın canı temizlik yapmak çeker micanım çekiyor valla şöyle hortumla falan yıkamak mümkün olsa evi keşke camlara duvarlara her yere hortumla su tutasım var
Onu geçtim ev düzenli olduğunda kendimi daha enerjik hissediyorum dağınık evler insanın enerjisini emiyor bence
Bir de salondaki her şeyi atıp, yere boydan boya halı serip oyun odası yapasım var şöyle çocuklar istediği gibi koştursun atlasın zıplasın biz de oturma odasına geçeriz diyorum eşime olmaz öyle diyor misafir gelince ne yapacağız iyi bari evde mantıklı düşünen biri var diyorum yoksa bana kalsa yandık
Bence de. Biz kullanıyoruz normalde salonda oturuyoruz kendimiz de. Oturma odası küçük geliyomuş eşime ruhu daralıyomuşAh abiler beni o zorluyor, sürekli okula gitmicem diyo bir bahaneyle allahtan okul var yoksa yanardık.
Yaa ak bendende o kadar 5 senedir diyorum bu salonu satalım kendşmize oda yapalım misafir için yaşamak çok saçma en büyük oda öylece misafir bekliyor
Aynen ya bende senin gibiyim ama oturma odası yok evdeAh ahh.. ya insanın canı temizlik yapmak çeker micanım çekiyor valla şöyle hortumla falan yıkamak mümkün olsa evi keşke camlara duvarlara her yere hortumla su tutasım var
Onu geçtim ev düzenli olduğunda kendimi daha enerjik hissediyorum dağınık evler insanın enerjisini emiyor bence
Bir de salondaki her şeyi atıp, yere boydan boya halı serip oyun odası yapasım var şöyle çocuklar istediği gibi koştursun atlasın zıplasın biz de oturma odasına geçeriz diyorum eşime olmaz öyle diyor misafir gelince ne yapacağız iyi bari evde mantıklı düşünen biri var diyorum yoksa bana kalsa yandık
Ultrason ölçümleri yüzde yüz doğru değil malesef. Doğum için hastaneye gittiğim gece 40+1di doktor kilosunu 2900 ölçtü ve haftasına göre küçük vs dedi. Yani doğuma gelmişim o saatten sonra napabilirim bana onu soyluyosun. Neyse bebik bı doğdu 3200gr ve sadece 50gr kaybetti hastaneden çıkana kadar. Demek istediğim canını sıkma boşuna doğuma kadar stres yaşadığınla kalırsın. Zaten bu haftadan sonra muhtemelen her hafta gidersin düzenli takip edilir bir problem çıkmaz inşallahMerhaba ocak anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum
Bana çok misafir gelmiyor ama tek salonum var. Daralıyorum valla. Bir şey de diyemiyorum sen aldırdın bu eşyaları derAh abiler beni o zorluyor, sürekli okula gitmicem diyo bir bahaneyle allahtan okul var yoksa yanardık.
Yaa ak bendende o kadar 5 senedir diyorum bu salonu satalım kendşmize oda yapalım misafir için yaşamak çok saçma en büyük oda öylece misafir bekliyor
Baktım Trendyoldan düzgün bir şey alayım dedim 130-160-200 civarı. Az daha verip budizz alayım diyorum
Memurum ben bile hic 6 da uyanmadim ya hu bunlar nerenin memuruysaYa sen memur musun sabah 6 da kalkmak ne yatsana bizde yatalım
Ne tesadüf bende bizim planlar hep ayniDemek akıllanmışbiz de iş yapamıyoruz bende alıp bahçeye iniyorum her gün 2 saat. Hem uyuyor hem de ben keyif yapıyorum artık böyle kafama göre bu akşam da iftara gidiyorum
Ama kirecleme yapabiliyor kardesim cok cekti kücükken anlayamadılar da ne olduğunu sonra acil sünnet oldu kizlarda da problem ve kiz daha zor geldi banaSağ ol canım deriyi sıyırmayı doktorum önermemişti bazı doktorlar öneriyor ama yapamıyorum ben zaten zarar veririm diye korkuyorum. Fotoğrafını attım doktora tahriş olmuştur krem sür dedi. Ateş huzursuzluk yok.
Bende hic surmedimBu arada erkek anneleri, ben hiç pipiye pişik kremi sürmüyordum sadece popoya sürüyorum siz nasıl yapıyorsunuz komple sürüyor musunuz krem?
Onlar bana para tuzağı gibi geliyor zatenuzmanlar uyku arkadaşı öneriyor ama illa ışıklı yanarlı dönerli müzikli olsun demiyorlar ki bebeğin onu görünce uykuyla bağlantı kurmasını sağlayacak bebeğe zarar vermeyecek her şey olabilir. Kızımın normal peluş bir tavşan uyku arkadaşı hala onunla uyuyor, oğlana da 5-6 aya gelsin bakalım bi denicem uyku eğitimini.
Benimki de akşam 8 buçuk gibi uyuyor sabah 6da kalkıyor yetmiyo mu acaba bilmiyorum ki bir de 8 de tekrar uyuyor kucağımda 9 a kadar falan bir de şimdi uyudu.
Ah abiler beni o zorluyor, sürekli okula gitmicem diyo bir bahaneyle allahtan okul var yoksa yanardık.
Pttden mesaj gelince gidip alacakmışız parayı 2.çocukta 400 liraBu arada memur arkadaslar dogum parasi aliyor muyduk biz? Esim basvuru yapmisti ptt ye yatacak demisler ama mesaj mi geliyor gidip soruyor muyuz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?