2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim koroplastlar hepsi de su sızdırıyor iyi değilmiş kızım yaptığım su matının üstünde zıplamış bütün su halıya dökülmüş. Senin ki koroplast değil sanırım markası ne, su sızdırmayan alıcam daha aklıma değişik fikirler geliyo onları yapmak için

Kızlar bu biberonu kullanan var mıEki Görüntüle 3048154
Bu biberon anne memesi benzeriymis dilde dalgalanma yapıp anne memesini animsatiyormus benim kızimda biberon reddi var acaba alsam kabul edrmi bu biberonu

Bizimde önceden içiyordu ya buzluktakinin tadından ya da biberondan artık zorlanıyor. Ama ben bununla bir şekilde içiriyorum.

Ben o koroplastlarla oğlumda içime yağ ve gıda boyası koyup etkinlik yaptırmıştım. Sonra kaldırayım dedim bidaha oynar. Anam koydığum yerde akmış gitmiş 3 gün yağ temizledim o g9nden beri tövbeliyim

Offf yağ da iyi cesaret ben suyla hazırlıyorum ya da jöleyle de güzel oluyor kıvamı yumuş yumuş

Babasına bıraktım yarım saatliğine kahve içmeye çıktım. Uyanmamış, mutlu oldum dışarı çıktığıma
Ya benim eşim geçen kızım ağlrken duymadı bile ruh gibi uyudu dürttüm de öyle uyandı ondan daha bırakıp gidemiyom ama bebek arabasında bile gezmek dışarı çıkmak çok iyi geliyo dimi ya

Ya benim eşim geçen kızım ağlrken duymadı bile ruh gibi uyudu dürttüm de öyle uyandı ondan daha bırakıp gidemiyom ama bebek arabasında bile gezmek dışarı çıkmak çok iyi geliyo dimi ya

Algıları bir değişik . Bugün mutfakta yemek yapıyorum, Uyanır uyanmaz kucağına alma dedim diye ağlayan çocuğu almamış kucağına. Sesini duydum da gittim. Alma dedim diye almamış. Ayrıntılı kodlayarak anlatmak gerekiyor.
Yarım saat bile iyi geldi.

Merhaba ocak anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum

Bizimde önceden içiyordu ya buzluktakinin tadından ya da biberondan artık zorlanıyor. Ama ben bununla bir şekilde içiriyorum.
Valla benimkinde keçi inadı var. Kaşıkla bile versem diliyle ittirip çıkarmaya çalışıyor başını sağa sola çeviriyor sonra cazgirlasiyor. Yazık sutlerime çok üzülüyorum dolapta gördükçe

Dün abimiz bisiklet sürmek istedi hava da Cook güzeldi. Bebeğimi emzirip kayinvalideme bıraktım. Çocuğumla siteye indik. 15 dk sonra kv yi aradım nasıl agliyo nasıl çığlıklar atıyor kadincagiz susturamamis. Artık abimize hadi gidelim oğlum dedim, oturdu ağlamaya başladı yeni geldik diyebiri yanımda ağlar biri evde ağlar yarabbim. Neyse abimizi ikna ettim eve geldik üstümüzü değiştirirken ebeğimiz uyumaya başladı benim yanında olmadigimi anlıyor basıyor çığlığı sonra da susmak bilmiyor. Bunu kimseye bırakamam heryere kendimle tasiyacam mecbur serseriyi

Ölçüler birebir tutmayabiliyor, ama benim bebeğimin de boyu 30 lu haftalardan sonra hep geriden geldi . Daha kısa bekliyordu Dr 48 cm doğdu ( babası 165 ben 164 boylarımiz)

Canım, kızımda artık yabancılamaya başladı. Görmediği biriyse hemen ağlamaklı oluyor. Neyse ki annemi kardeşlerimi tanıyor onlara bırakıyorum gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…