Tabi degistik biberonu degistik bir kac cesit hepsini denedik yok olmuyor wala allahtan az kaldi ek gida icin vakalimmama markasını değiştirdiniz mi hiç?
He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacakbende de boy uzaması yok kilo alımı var :)
Benimki çok oturmak istiyor. Kucakta eğim verip elimle alttan destekleyip tutuyorum. Sırtı göğsüme geliyor. Bir zararı olmaz umarımHe bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacakbide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada
Ben de basladm 3 ay dolunca basla diyodu doktorlarHe bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacakbide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Kizlar bu arada yavas yavas egimli oturtmaya basladiniz mi ? Ben basladim ama dik tam oturma degil ama yatmada degil arada
Kucağımda oturtuyorum zaten çok hevesli arkaya yaslanmıyor illa dimdik oturacak ama kısa süreli öbür ay da emzirme mideriyle oturtmaya başlicam.He bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacakbide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Kızımda neler neler yapıyordum bunda o kadar enerjim yokŞurada en ekonomik anne sensinsenden çok şey ogrenecem yaptıklarını görünce satın almak istemiyorum
Supersin eline saglik wala. Koroplasti yaptim bunuda yapacagim ama askiyi nereye bagladin
Ay onu hiiççç sormaSupersin eline saglik wala. Koroplasti yaptim bunuda yapacagim ama askiyi nereye bagladin
Ahh bu kv lerKızlar az kilo alıyor benceBlntkbra ya çok kafana takma sağlığı yerinde olsun da öyle bariz bi az alma yoksa ek gıdaya geçince alır inşallah benim kızım da öyle olmuştu. Kv ye göre sütüm yaramıyodu e süt aynı süt oğlana nasıl yarıyo bence kız erkek farklı alıyo.
Oğluma da gecen e bebek ten aldım çok sevdi inşallah yüzüne vurmaz diye dua ederek veriyorumuyurken de elinden bırakmadıEki Görüntüle 3047153
Olsun ellerine saglik canim onemli olan uretmekAy onu hiiççç sormaanakucağının minik bi dönencesi var onunla uzatma yaptım falan karışık biraz
Oy maşallah
benim kızda da olmuştu ama 2 gün sürdü hiçbir değişiklik yapmadan tekrar yemeye başladı. Demek ki senin kızın rafinere zevkleri var :)Tabi degistik biberonu degistik bir kac cesit hepsini denedik yok olmuyor wala allahtan az kaldi ek gida icin vakalim
benim kız çok istekli ben tam oturtmaya başladım ama sadece kucağımda oturtuyorum. o şekilde gazını da çok iyi çıkartıyorHe bide dilini cigniyor surekli biz bisiler yerken cirpiniyor resmen yiyeceklere utanmasa masaya oturacakbide meme emdikten sonr agiz saplatmasi varki sorma bayiliyorum ona
Ek gidada böyle yaparsa yanmisim benbenim kızda da olmuştu ama 2 gün sürdü hiçbir değişiklik yapmadan tekrar yemeye başladı. Demek ki senin kızın rafinere zevkleri var :)
Yıkayıp uyutmayı denedin mi?1 saattr disarda yurutuyorm onceden dakikada uyuyan cocuk kirpmadi gozunu
Delircem ya butun bgne kdr uykusu ile ilgili bildigm seyler degisiyo yok yani daha ne kdr degisecek bunlar
Oğluma da gecen e bebek ten aldım çok sevdi inşallah yüzüne vurmaz diye dua ederek veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?