Aa bizim 2 gün geçmişti öyle yaptı bi sorun olur mu ki3. Ay da değil de 3 aylık demesi lazım. Ben o zaman götürdüm
Hayır ağlamıyor yüzüme bakıp gülüyorGündüzleri de mesela ayına göre sallıyorum 3-4 saat uyuması gerekiyor. Kızımında uykusu geliyor sıkıntı yok ama ya sallamam gerekiyor ya da kucağımda emerken uyuyor. Bırakırsam arkamdan uyanıyor. Gündüz az uyutayım gece uyusun dersen yine çok yorgun düştüğü için gece de uykuya dalamaz. Yanında yatarken uyuyorsa o şekilde uyutmaya çalış diğer türlü huzursuz olur yeterli uykuyu uyumamış olur
Sanki benim oğlum da çok çiş yapmıyor gibi yani günde 3-4 kere falan anca değiştiriyorumdur bezini ama kilo alımına iyi diyor doktor.Kizlar yaaa benim canim kizin beslenmedine skiliyor ya sabahtan mama yiyo ama 70 cc flan sonra hep meme mamayi istemiyor ama cizli bezi 3 kez flan oluyor ama tam boyle lök gibi olmadan aliyorum altindan kaka 1 kez yapiyor doktor en az 4 5 cisli bez dedi beslenemiyormu napiyor 21 inde kontrol belki ek gidaya baslatir yavas yavas
Kilo alimi iyiyse zaten sorun yok cisli bezlerde vs kilo alimi yok benim kizda isteSanki benim oğlum da çok çiş yapmıyor gibi yani günde 3-4 kere falan anca değiştiriyorumdur bezini ama kilo alımına iyi diyor doktor.
Şurada en ekonomik anne sensin
Doktor ne diyor kilosuna az mı buluyor?Kilo alimi iyiyse zaten sorun yok cisli bezlerde vs kilo alimi yok benim kizda iste
Yok en geç 14 hafta ilk dozAa bizim 2 gün geçmişti öyle yaptı bi sorun olur mu ki
Yok kilo guzel ama aylik artis olmak zorunda onu almadigi icin skinti diyor canimDoktor ne diyor kilosuna az mı buluyor?
Yok kilo guzel ama aylik artis olmak zorunda onu almadigi icin skinti diyor canim
Merhaba bacaklarınızda durduk yere morarmalar oluyr mu yduMerhaba, acaba hamilelikte bacaklarında varis oluşan var mı? Normalde hiç yokken 16. haftadan sonra varis olmaya başladı bende. Doktor genellikle doğumdan sonra azalıyor ve geçiyor, gün içinde bacaklarını yukarı kaldırıp uzan başka şeye gerek yok, dedi. Önceki hamileliklerinde veya şimdi benzer şey yaşayan var mı, bir önlem filan aldınız mı merak ettim.
Merhaba morluklar sadece bacaklarınızda mi çıkıyor venöz yetmezlik neden kaynaklanıyorBende venöz yetmezlik çıktı. Hamileliğimi öğrendikten bir kaç hafta içinde çıktı. Doktor doğumdan sonra gel dedi.
mama markasını değiştirdiniz mi hiç?Kizlar yaaa benim canim kizin beslenmedine skiliyor ya sabahtan mama yiyo ama 70 cc flan sonra hep meme mamayi istemiyor ama cizli bezi 3 kez flan oluyor ama tam boyle lök gibi olmadan aliyorum altindan kaka 1 kez yapiyor doktor en az 4 5 cisli bez dedi beslenemiyormu napiyor 21 inde kontrol belki ek gidaya baslatir yavas yavas
bende de boy uzaması yok kilo alımı var :)He boyu guzel uzuyor bu arada ama kilo alimi hala yok bence yaaa
canım benim hamilelikte kısa süre bacaklarımda morarma oldu ama bir hafta içinde filan gitti morarmalar. sebebi konusunda bir bilgim yok daha sonradan doktora görünmedim.Merhaba morluklar sadece bacaklarınızda mi çıkıyor venöz yetmezlik neden kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?