Ben de kullanıyorum vitamin işe yaramıyo benim demir ilacı kullanmam lazım sanırım.Benim ki de yapiyor yanina renkli fular koymustum cekip örtmüs yuzunu sesine gittim baktim debeleniyor
Bu defa dökülme yasamadim ilki cok feci olmustu ama bunda vitamin kullaniyorum ondan hatta cikmaya basladi yeni saclar minik minik
Ben de kullanıyorum vitamin işe yaramıyo benim demir ilacı kullanmam lazım sanırım.
Tam ne zaman geçti hatırlamıyorum ama bir yaşında falan dökülüyordu hala saçlarımın yarısı gitmişti, ama geri geliyomuş merak etme benim gelmedi sanırım genetik biraz daKendi kendine mi geçti dökülmesi? Ne kadar sürdü?
Benim ki de yapiyor yanina renkli fular koymustum cekip örtmüs yuzunu sesine gittim baktim debeleniyor
Bu defa dökülme yasamadim ilki cok feci olmustu ama bunda vitamin kullaniyorum ondan hatta cikmaya basladi yeni saclar minik minik
Kullandığım takviyede demir de var ama yeterli mi gelmiyo acabaEn önemlisi demir zaten .Kabız olmayi göze aldimonun harici multivitamin b12 ve d vitamini aliyorum.
Ben doğumdan geldim ertesi gün kısalttırdım hemen eşim kestiBenim çok uzundu saçlarım valla kestirdim kısacık dökülecek diye korkumdan
Tarhanda da süt ürünü var doktor mu dedi dene diye?Önce Kakası hep yeşil gelmeye başladı sonra çok huzursuzlanmaya başladı acayip ağlama krizlerine giriyordu ve kakasından mukuslu kan gelmeye başladı kanı görür görmez doktor dedi zaten süt alerjisi diye hemen yumurta süt dana eti kestim ve 4 hafta oldu şimdi düzelmeye başladı geçen yavaş yavaş yumurta dene dedi sarısını ye dedi doktor yedim tekrar kan geldiyumurta uzun süre yemicem haftaya tarhana çorbası içicem bakalım ona nasıl tepki vericek
Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar
Kullandığım takviyede demir de var ama yeterli mi gelmiyo acabakabızlığı göze alıp kullanıcam sanırım, sen hangi vitamin ve demir kullanıyosun?
Evet 1 aydır kestim süt ürünlerini tarhanada hem fermente hem de pişmiş olduğundan önce onunla açmamı istedi diyeti cidden çok zor ya zaten bazı doktorlar yaptrmyo alışsın çocuk sütün kalitesi azalıyo diye kan olmasa ben de devam ederdim de kan beni korkutuyoTarhanda da süt ürünü var doktor mu dedi dene diye?
Benim oğlanın sadece mukus var, arada yeşil de yapıyo, doktor bir hafta dene bakalım süt ürünlerini kes dedi ama ben hiç bulaşmak istemiyorum bu diyetin sonu gelmiyo onu bunu kese kese yiyecek bir şey kalmıyo sonunda
Sadece süt ürünlerini kesince düzeldi mi kimisi yumurta ve etide bıraktırıyor da bir de ne kadar süre sonra normale döndü mukus bizde de var maalesef mamada veriyorum onu da mı kesmem gerekecek acabaEvet 1 aydır kestim süt ürünlerini tarhanada hem fermente hem de pişmiş olduğundan önce onunla açmamı istedi diyeti cidden çok zor ya zaten bazı doktorlar yaptrmyo alışsın çocuk sütün kalitesi azalıyo diye kan olmasa ben de devam ederdim de kan beni korkutuyo
Benim kızımda da vardı yazmıştım burda kan da vardı yediğim sadece patates zeytin mısır unundan ekmek, bazı sebze ve meyvelerdi o dönem 48 kiloya düşmüştüm açlıktan ağlıyordum sütümün kalitesi de düşmüştür bence çok da gerek yokmuş benim diyet yapmama ek gıdaya geçince düzelmişti çünkü kızım o yüzden bunda hiç bulaşmak istemiyorum ama kan olsaydı ben de yapardım diyet.Evet 1 aydır kestim süt ürünlerini tarhanada hem fermente hem de pişmiş olduğundan önce onunla açmamı istedi diyeti cidden çok zor ya zaten bazı doktorlar yaptrmyo alışsın çocuk sütün kalitesi azalıyo diye kan olmasa ben de devam ederdim de kan beni korkutuyo
Kullandığım takviyede demir de var ama yeterli mi gelmiyo acabakabızlığı göze alıp kullanıcam sanırım, sen hangi vitamin ve demir kullanıyosun?
Kizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almishemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen
Rezene sütün yağ oranını arttırıyormuş bende başladım günde 1 bardak içmeye inşallah fayda ederKizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almishemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen
Simdi doktor aradi. Bu durum pek beklenen durum degil dedi ama soyle yap dedi emzirince ustune sagim yap sagdigin sutu bi sekilde vermeye calis he sut sagma ile gelmiyorsa o zaman mama ver sonda ile dedi baktin gene olmuyor yemiyor bekleme gel dedi emmesine bakarım bir sorun mu var dedi.Multivitaminlerde oranlar az oluyor ,sadece o vitamini kullanmak gerek.Demir icin solgar d vitamini icin dvit oral damla,b 12 icinde newlife aliyorum.Demir ilaci alacaksan mutlaka b12 yi de alman lazim hatta c vitamini de şart demir emilimini arttiriyor.
Kilo sağlık göstergesi değildir,doyuyor demek ki .
Sıkma canını kullan diyorlarsa kullan icin rahat edecekse yani ,yine emzirmeye devam edersin şifa niyetine,sütün kalitesi senin beslenmenle alakali olabilir mi ? Dediler mi bir sey niye olurmuş.Zaten ek gidaya geçecez az kaldi .
Simdi doktor aradi. Bu durum pek beklenen durum degil dedi ama soyle yap dedi emzirince ustune sagim yap sagdigin sutu bi sekilde vermeye calis he sut sagma ile gelmiyorsa o zaman mama ver sonda ile dedi baktin gene olmuyor yemiyor bekleme gel dedi emmesine bakarım bir sorun mu var dedi.
Kizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almishemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen
Bildiğim bir konu değil de Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.Kizlar selam. Ben demistim ya mamayi birakti die annem aklima karpuz kabugu kacirdi dedi asm ye gotur kilo olctur bakalim sutun yariyormu iyi dedim goturdum bugun ne gorelim ayin 19 undan beri sadece 90 gr almishemsire mama vereceksin dedi dedim almio denemdigim kalmadi beslenme sondasi dene bide dedi siparis verdim aksam gelecek. Dedimki yahu bu cocuk ac olsa uyumaz gece uykusu guzel gunduz huysuzlugu yok asiri bazen oluyor ama gep degil evet dedi ac olsa yerigogu yikar durmaz o halde sutun yeterli ama kalitesi yani yag orani dusuk doktorunu aradim hastasi var donus yapacak bakalim... Boyu uzamis sadece 61.5 olmus yanlis hatirlamiyorsam o motal bozukluguyla... Nasi seviniodum ya sadece emziriyorum die cunku hayalimdi resmen
Bende alayım vitaminlerden ya, çok fena dökülüyor. Doğumdan sonra da babama kestirmiştim saçlarımı saç kalmayacak kafadaMultivitaminlerde oranlar az oluyor ,sadece o vitamini kullanmak gerek.Demir icin solgar d vitamini icin dvit oral damla,b 12 icinde newlife aliyorum.Demir ilaci alacaksan mutlaka b12 yi de alman lazim hatta c vitamini de şart demir emilimini arttiriyor.
Kilo sağlık göstergesi değildir,doyuyor demek ki .
Sıkma canını kullan diyorlarsa kullan icin rahat edecekse yani ,yine emzirmeye devam edersin şifa niyetine,sütün kalitesi senin beslenmenle alakali olabilir mi ? Dediler mi bir sey niye olurmuş.Zaten ek gidaya geçecez az kaldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?