2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki kucakta tutlacaksa ayakta gezerken istiyor ona da hastanede alıştı, yada yere yatırıyoz kendi kendine oynuyor maşaallah. Seninkide anne kokusu istiyor hep huzuru sende bulmuş bırakmak istemiyor

Kanguru kullanmak zor geliyor bana .Belime çok yük binecekmiş gibi bir de icinde rahat ediyorlar mi acep ?
Kucakta taşımaktan çok daha kolay kanguruyla taşımak ve bence bebek de benim taşıdığımdan daha rahat ediyodur, her koyduğumda muhakkak ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor o işe de yarıyor yani ama benim oğlan illa yüzü öne dönük olacak o yüzden durmuyo.

Bizimkilerdeki cemil gibi bende kucakta öne dogru ceviriyorum başını

Aynen 4 ay da dolsun iyice baslarini tutabildiklerinde one ceviririz ben de o zaman daha cok kullaniriz. Benimki de illa kaka gaz yapiyo cok guzel bi pozisyonda duruyolar cunku kanguruda:)
Bu arada benmki hem rota hem menenjit oldu normal demek cocugn okdr huzursuzlanmasi simdi gece hic uyuyamadigi icin uzun oglen uykusu uyusun uykusunu alabilsn diye kucakta uyutuyorm bi saattir napaym

Benim bütün gün kucağımda yere koyamıyorum. Kanguru yükü eşit dağıtacakmış gibi geliyor.
Ya en azindan kanguru kullanirken ellerin serbest oluyo hicbisey yapmasan makineye tabak yerlestirip kendine bi kahve yapmaya sansin oluyo. Ya da bi yere cikmak hazirlanmak lazim onun cantasi senin makyajn fln koy kanguruya hazirlan o sirada uyuyakalio ztn. Benimki kanguruda cok uyuyakaliodu tek sorun kangurudan besige koyunca yine uyanmasi. Kanguruda bebek varken ev de supurulur tavsiye ederm supurge sesi de olunca uyuma garantili

Robotun sesine uyanıyor sesi az olmasına rağmen
İş yapamamak derdim değil de yoruluyorum. Kısa mesafe anneme giderken falan da araba indir çıkar da zor oluyor
. Uygun bir şey alıp deneyeceğim olmadı geri veririm .

Ayakları çok açılmıyor mu. Ben birincide kullanmamıştım ama şimdi bir tane sipariş verdim i e bebekten inşallah begenirim

Bir de benimki gündüz uyuyor
Gece uyumuyor. Gündüzü gece sanıyor. Bak uyuyor şimdi şıpa. Gündüz 10 saat uyuyor. Gece uyumaz tabi.

Bir de benimki gündüz uyuyor
Gece uyumuyor. Gündüzü gece sanıyor. Bak uyuyor şimdi şıpa. Gündüz 10 saat uyuyor. Gece uyumaz tabi.
Birkaç gündüz çok uyumasına izin vermesen alışır aslında. gece uyanınca ışıkları açıyo musun mesela ya da ilgileniyo musun konuşup onlar da engel olur geceyi tanımasına.

Birkaç gündüz çok uyumasına izin vermesen alışır aslında. gece uyanınca ışıkları açıyo musun mesela ya da ilgileniyo musun konuşup onlar da engel olur geceyi tanımasına.
Bir kaç gün uyutmadım gündüz. Gece de uyumadı Pert oldum. Gece bir kaç kere ilgilenmedim o zaman da uyumadı. Bunları yaptığımda huysuzlandı.

Sabırla 1-2 hafta sürdürsem belki döner ama ben ne olurum bilmiyorum.

Önce Kakası hep yeşil gelmeye başladı sonra çok huzursuzlanmaya başladı acayip ağlama krizlerine giriyordu ve kakasından mukuslu kan gelmeye başladı kanı görür görmez doktor dedi zaten süt alerjisi diye hemen yumurta süt dana eti kestim ve 4 hafta oldu şimdi düzelmeye başladı geçen yavaş yavaş yumurta dene dedi sarısını ye dedi doktor yedim tekrar kan geldi yumurta uzun süre yemicem haftaya tarhana çorbası içicem bakalım ona nasıl tepki vericek

Ay benimki yeni bişey öğrenmiş üstünü başını çekiştiriyo önlüğünü atıyo tutmayı falan mı öğrendi ki

Benim ki de yapiyor yanina renkli fular koymustum cekip örtmüs yuzunu sesine gittim baktim debeleniyor
Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar

Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.

Bu defa dökülme yasamadim ilki cok feci olmustu ama bunda vitamin kullaniyorum ondan hatta cikmaya basladi yeni saclar minik minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…