- 29 Mayıs 2021
- 479
- 913
- 23
Benimki kucakta tutlacaksa ayakta gezerken istiyor ona da hastanede alıştı, yada yere yatırıyoz kendi kendine oynuyor maşaallah. Seninkide anne kokusu istiyor hep huzuru sende bulmuş bırakmak istemiyorUnigo marka, arkadaşımın evinde görüp beğenmiştim ama asla almam o paraya
Boroosh Baby New Age Cube Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu Ergonomik Bebek Kangurusu 0-4 Yaş Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu aldım ben beğendim ama oğlum durmuyo içinde maalesef hergün takıyorum alışır inşallah. İlk defa kullanacağın için biraz karmaşık gelebilir ben kızımda da buna benzer kullanmıştım zorlanmadım o yüzden o da huggyberry di o daha güzeldi ama şimdi çok pahalanmış.
Benim oğlum da sakindi karnımda hala öyle aman aman ağlaması huysuzluğu yok ama kucak istiyo işte o var kucakta uyuyo
Kucakta taşımaktan çok daha kolay kanguruyla taşımak ve bence bebek de benim taşıdığımdan daha rahat ediyodur, her koyduğumda muhakkak ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor o işe de yarıyor yaniKanguru kullanmak zor geliyor bana .Belime çok yük binecekmiş gibi bir de icinde rahat ediyorlar mi acep ?
Kucakta taşımaktan çok daha kolay kanguruyla taşımak ve bence bebek de benim taşıdığımdan daha rahat ediyodur, her koyduğumda muhakkak ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor o işe de yarıyor yaniama benim oğlan illa yüzü öne dönük olacak o yüzden durmuyo.
Kanguru kullanmak zor geliyor bana .Belime çok yük binecekmiş gibi bir de icinde rahat ediyorlar mi acep ?
Aynen 4 ay da dolsun iyice baslarini tutabildiklerinde one ceviririz ben de o zaman daha cok kullaniriz. Benimki de illa kaka gaz yapiyo cok guzel bi pozisyonda duruyolar cunku kanguruda:)Kucakta taşımaktan çok daha kolay kanguruyla taşımak ve bence bebek de benim taşıdığımdan daha rahat ediyodur, her koyduğumda muhakkak ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor o işe de yarıyor yaniama benim oğlan illa yüzü öne dönük olacak o yüzden durmuyo.
Cesidine gore degisiyor kilo olayi canim 3 yasa kadar tasiyan var... Tabiki goruyorsun ge ayaginin dibini goremion ama sorun olmuo merdiven in cik vs rahatlikla yapiyorum yaniKaç kg ga kadar taşıyor bir de yürürken sen önünü görebiliyor musun
Ya en azindan kanguru kullanirken ellerin serbest oluyo hicbisey yapmasan makineye tabak yerlestirip kendine bi kahve yapmaya sansin oluyo. Ya da bi yere cikmak hazirlanmak lazim onun cantasi senin makyajn fln koy kanguruya hazirlan o sirada uyuyakalio ztn. Benimki kanguruda cok uyuyakaliodu tek sorun kangurudan besige koyunca yine uyanmasi. Kanguruda bebek varken ev de supurulur tavsiye ederm supurge sesi de olunca uyuma garantiliBenim bütün gün kucağımda yere koyamıyorum. Kanguru yükü eşit dağıtacakmış gibi geliyor.
Ya en azindan kanguru kullanirken ellerin serbest oluyo hicbisey yapmasan makineye tabak yerlestirip kendine bi kahve yapmaya sansin oluyo. Ya da bi yere cikmak hazirlanmak lazim onun cantasi senin makyajn fln koy kanguruya hazirlan o sirada uyuyakalio ztn. Benimki kanguruda cok uyuyakaliodu tek sorun kangurudan besige koyunca yine uyanmasi. Kanguruda bebek varken ev de supurulur tavsiye ederm supurge sesi de olunca uyuma garantili
Ayakları çok açılmıyor mu. Ben birincide kullanmamıştım ama şimdi bir tane sipariş verdim i e bebekten inşallah begenirimKucakta taşımaktan çok daha kolay kanguruyla taşımak ve bence bebek de benim taşıdığımdan daha rahat ediyodur, her koyduğumda muhakkak ya gaz çıkarıyor ya kaka yapıyor o işe de yarıyor yaniama benim oğlan illa yüzü öne dönük olacak o yüzden durmuyo.
Ya en azindan kanguru kullanirken ellerin serbest oluyo hicbisey yapmasan makineye tabak yerlestirip kendine bi kahve yapmaya sansin oluyo. Ya da bi yere cikmak hazirlanmak lazim onun cantasi senin makyajn fln koy kanguruya hazirlan o sirada uyuyakalio ztn. Benimki kanguruda cok uyuyakaliodu tek sorun kangurudan besige koyunca yine uyanmasi. Kanguruda bebek varken ev de supurulur tavsiye ederm supurge sesi de olunca uyuma garantili
Birkaç gündüz çok uyumasına izin vermesen alışır aslında. gece uyanınca ışıkları açıyo musun mesela ya da ilgileniyo musun konuşup onlar da engel olur geceyi tanımasına.Bir de benimki gündüz uyuyor
Gece uyumuyor. Gündüzü gece sanıyor. Bak uyuyor şimdi şıpa. Gündüz 10 saat uyuyor. Gece uyumaz tabi.
Benim kullandığımın bacak arası mesafesi ayarlanabiliyor bebeğe göre ayarlıyorum ben.Ayakları çok açılmıyor mu. Ben birincide kullanmamıştım ama şimdi bir tane sipariş verdim i e bebekten inşallah begenirim
Bir kaç gün uyutmadım gündüz. Gece de uyumadı Pert oldum. Gece bir kaç kere ilgilenmedim o zaman da uyumadı. Bunları yaptığımda huysuzlandı.Birkaç gündüz çok uyumasına izin vermesen alışır aslında. gece uyanınca ışıkları açıyo musun mesela ya da ilgileniyo musun konuşup onlar da engel olur geceyi tanımasına.
Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar
Kendi kendine mi geçti dökülmesi? Ne kadar sürdü?Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.
Ay benimki yeni bişey öğrenmiş üstünü başını çekiştiriyo önlüğünü atıyo tutmayı falan mı öğrendi ki
Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar
Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?