2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bu arada babysparks diye bir uygulama duyup indirmiştim. Bebeğin doğum tarihini giriyorsun her gün için küçük 7-8 egzersiz söylüyor gelişimi için. Çok kısa videolar var onlarla gösteriyor. Başta ücretsiz kullandım çoğu videoyu açmıyordu. Hafta başı Nisan indirimi diye yıllık 70 tl dedi üyeliğe aldım. Her gün yaptırmaya çalışıyorum benim gibi tecrübesiz ve bebişe nasıl gelişimsel yardım ederiz bilmeyenler varsa bakabilir.
Bir de precious diye bir uygulama var fotoşopla güzel arka planlar yapıyor bebekler için, ücretsiz o da.

Günaydın canım
Rahat olacağım diyoruuuuum diyoruuuum olamıyorum
Eskisi gibide yapamıyorum icim icimi yiyor
Evi robot süpürüyor genelde
Çamaşırları kurutma kurutuyor
Baska cocuklarimda oldugu icin yenmektir,temizliktir biraz daha dikkatli olmam gerekiyor
Cok sukur bi sekilde yemegimi yapıyorum
Kızım okuldan gelince oyaliyor biraz
Misal Evin dağınıklığı
Kirli camlar basıyor beni

2.5 ay olmus bebem dogarken iste buyuk temizlikten
Yine istiyor ev
Hafta sonu balkonu bosalttim
Camini sildim tek tek silwrim dedim ama ne mumkun
Sipama haksızlık etmeyeyum zir zir zirlayan bi cocuk degil ama beni yanında istiyor hep
Bisi yapamıyorum
Kiz sen sus yemek utuyu esin yapiyormus
Bebenide tutan birileri olma ihtimali varmis yaparsın sen

İnşallah canım. Gece daha az emdiği içim artık göğsüm şişiyor, süt çok geliyor ağzına zor emiyor. Uyku sersemi ama hızlı çekiyor bir de korkuyorum

Ah gülüm nelere alisiyor insan sende alisacaksin elbet ha sana bunu iki cocuklu anne olarak söylüyorum.Tek çocukken bende böyleydim ama simdi gerek yokmus diyorum.2.çocukta felsefem önce ben mutlu olayım ben mutluysam etrafim da mutlu olur.
Cam sildim ama 80 saat sürdü herhalde simdi ramazan gecsin bir abla geliyordu onu cagiracam yine.Şimdilerde eşimle yapiyoruz iki elden,kizim durmuyorsa birimiz iste birimiz kizla ilgili.O dedigin isleri bende yapacam ise baslamadan.Benim ek olarak evde 2 öğrenci var silgi tozu çok kocam bey de okuyor rahat batti ona da sirf can sikintisi seneye mezun neyse ki

Bu arada iftara git

Eşin ne güzel tutuyor bebeyi benimki 10 dk seviyor. Gideceğim yarın iftara ama uykusu şaşacak valla , eve gelip bir daha uyutacağım Ramazan bitsin çocukla hayata karışmaya çalışacağım mayısta bayramdan sonra 1 ay annem yok. haziranda kardeşimin sınavları var. Haziran da gelecek annem bakalım geldiğinde yaz temizliğine girişebilir miyim inşallah amin

İnşallah canım. Gece daha az emdiği içim artık göğsüm şişiyor, süt çok geliyor ağzına zor emiyor. Uyku sersemi ama hızlı çekiyor bir de korkuyorum
Sorma canım ben de ilk ay emmediği için hep sağdım sürekli öyle olunca dengesizleşti göğüsler. Sol kurudu resmen sağ ise tıkayacak şekilde akmaya başladı. Dün bir de araziye bırakılan bebeğin son durum haberini gördüm, bakıcı boğazına mama kaçırmış olabilir falan yazmışlardı haber sitesinde. Oturdum ağla ağla. Hem minnacık bebeğe çok üzüldüm hem bu boğaza kaçma tehlikeli bir durum her gün çocuğa yaşatıyorum diye bütün gece ağladım. Anne olmak çok zormuş.

Benim de halılar gözüme batıyor hepsini kaldırasım var bi 15 gün daha geçsin de. Camları eşim siler perdeleri yıkayıp asar direk ütülemeden bi günlük iş.

Bir sey olmaz kalabaliga alissin bebis.Senin icin zor olur belki ama ileride kolayligini gorursun .Ay koca karilar gibi konusuyorum di mi Kardesimin bebegi oldu 3 ay sonra pandemi patladi derken biz epey süre göremedik yavruyu ,alismasi zaman aldi.Simdi ise baslayacak ama bebe durmuyor anasiz babasiz ne yapacaklar bilmiyorum.

Benim de halılar gözüme batıyor hepsini kaldırasım var bi 15 gün daha geçsin de. Camları eşim siler perdeleri yıkayıp asar direk ütülemeden bi günlük iş.

Benim salonun halısı hep kusmuk. Kustu kustu silmedim duruyor az daha kussun yıkatmaya vereceğim

Anam kocam simit almış bana söylemeden. Ben uyurken Kapıya asıp gitmiş. Acıdı halime herhalde. Evde ekmeğin olmadığını da görmüş. Düşünmüş yine de beni ya
Şöyle ince bir düşünce herseyi unutturuyo insana dimi
Afiyet olsun
Bol süt olsun

Haftasonu kv gidicez biz de çocuğum yine ürkücek o kadar gürültü ve kalabalıktan ama alışsa iyi olur aslında. Geçen gittiğimizde gece uykusuna geçmesi her zamankinden daha geç olmuştu ama eve dönünce yine aynı düzen devam etti birkaç kere uykusu şaşınca bir şey olmuyor yani merak etme.

Ön süt çok içince kakası yeşil olur mu? Doktora atsam mı ayıp olur mu buraya bile atamadım

Yeşil kaka yapıyor resmini çektim de isterse gönder

Yediklerinden olur önemli değil dedi benim doktor.yeşil sebzeler yediysen Demir ilacı kullanıyorsan olur dedi. Herşeye önemli değil diyor bilmiyorum ben de saldım artık

Alerji var diyordun sanki sen bebeğinde? Ondan olabilir meme reddi. Alerji mamaları var doktor önermedi mi? Gerçi onların da tadı kötüymüş sanırım bebekler pek içmiyormuş, alerji diyeti yapıyor musun?
Hiç bırsey yapmıyorum alerji malerji degl ya 2.ayına kadar sıcıyorduya dedm ben doktora ne alerjisi güncellememi geldi cocuga kıpkırmızı oluyor yapamıuor sıvı ama baya oda yalancı kabızlık bence alakası yok meme ucuyla emdi benım göğüz uclarım cok ıcınde ondan yaptı sanırım smdı bı sıkıntı yok meme ucu takınca ben kulak cubuguyla devam yaptırmaya 5 6 ay ek gıda zamanı düzeliyor dıyorlar

Herkese merhaba çoktandır giremiyorum buralara umarım herkes iyidir. Minnoşlarinda keyfi yerindedir. Bu gün bizim de aşimiz vardı 2 aylık inşallah huysuzluk ateş olmadan atlatırız. Benimde kadın doğumda kontrolüm vardı. Doktor seni nasıl koruyalım dedi. Yumurtlama başlamış her an gebe kalabilirsin diyor. Spiral önerdi burada taktıran varmı aranızda acaba yan etki yapar mı ? Kilo aldırır mı ? Bilen biri varsa aydınlatın beni lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…