2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Odada yer yoksa tabi mecbur. İnşallah kolay olur senin için
Probiyotikler canım o dediğin. Biogania mesela. Damla ama gaz için değil tam olarak. Sindirim sistemi için diye biliyorum yararlı bakteri var dediğin gibi

3.aydan sonra bırabikirsin damlayı demişti doktor ama ben çok ağlayıp gazı olunca veriyorum bilmiyorum bazıları 9 ayda gazı anca bitti diyor inşallah o kadar sürmez

Bizim ki de probiyotik aslında bağırsak düzenleyici 2 aylıkken vermişti çok aşırı gazlı bizimki

Kızlar müslin torba tipi yazlık uyku tulumu sizce kullanışlı mı acaba oğlum kundak battaniye yorgan hiç bişey bırakmıyor dün gece yatağın kenarına sıkıştırdım battaniyeyi açmasın diye yine açarken havada yakaladım attırıyor battaniyeyi kundağı yada başka çözümü var mı

Doktora mesaj attım menenjit aşısı için.
Menenjit aşısı 7.-9 13. 16. Aylarda böyle yazdı

Kızlar aranızda öğretmen vardı şimdi bende heyet raporu değilde normal rapor alacağım yalnız bizim raporlar ocaktan itibaren mi hesaplanıyor eylülden itibaren mi ona göre hesap yapayım kaç gün hakkım olduğunu bide toplam 40 gündü dimi rapor hakkı

Kızlar üst olarak ne giydiriyorsunuz alttan çıtçıtlı mı yoksa normal bluz gibi mi

Doktora mesaj attım menenjit aşısı için.
Menenjit aşısı 7.-9 13. 16. Aylarda böyle yazdı

Atlet üstüne tulum ya da uzun kollu badi giydiriyorum.Altina patikli pantolon birde icine çorap.
Bu aşılar kaç para doktor haberin var mi deseydin resmen servet bu bebeler büyüyünce hepsinin parasini isteyecem

Ocaktan itibaren diye biliyorum evet 40 gün.
Ben de sabahtan beri heyet için koşturuyorum

Benim vermediğim gün daha çok ağlıyor ya da öyle denk geliyor bilmiyorum elimdeki bitsin vermicem ben de artık.

Ocak başlangıçlı 40 gün evet

Ben de iki akşam etli nohut yedim acayip süt yaptı sütüm azaldı diyen yesin bence. Sağmak zorunda kaldım yoksa mastite dönecek.

Ben de iki akşam etli nohut yedim acayip süt yaptı sütüm azaldı diyen yesin bence. Sağmak zorunda kaldım yoksa mastite dönecek.
Nohut yaptım dün ben bende farketmedi aynı sekılde bende tek bulgur pilavı etki edıyor bide klasik süt çayları bazı ınsanın sütü naparsan yap gelmezya ben onlardanım bi yeşillik bide süt çayları ayakta tutuyor benı

Birde dün annemle göruntulu konusuyordum benım oğlanı sınırlı sinirli elını ısırırken gördü baya baya ağlama krizlerine girmeye basladı elını agzına sokup damaklarıyla ısırıyor doktora danışıcam böyle olmıcak annemde şey dedi diş cıkarıyor erken yani damaklrı kasınmaya baslamıs dedi diğer türlü geçen ay sadece elini agzına sokuyordu emiyordu ama bu kadar salyalı falan değildi bende emıyor sanıyorum garıbı ne emmesi beni yıcek mememide ısırmaya basladı artk dısler cıkanca yandım dün cıglıklar koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…