Odada yer yoksa tabi mecbur. İnşallah kolay olur senin içinÖyle olunca mecburBen anne yanı yatağı koyamadım yer olmadığı için, ayak ucunda duruyor beşik.Odam da insan geçicek kadar yer var. Eşimde kıyafetlerini salonda çıkartıyor başka boş odam yok. Fenalık geldi yani bir de böyle deneyeyim dedim. Yoksa 2 ay sonra havalar tam ısınınca ayıracaktım odasını
Probiyotikler canım o dediğin. Biogania mesela. Damla ama gaz için değil tam olarak. Sindirim sistemi için diye biliyorum yararlı bakteri var dediğin gibiBenim çocuk 70 günlük hiç damla vermedim ne zaman vermeye başladınız doktor erken damla İçin dedi öyle kaldı bizim. Gaz yokta bu damlaların içinde yararlı bakteriler oluyormuş doğru mu acaba içeriği ne
3.aydan sonra bırabikirsin damlayı demişti doktor ama ben çok ağlayıp gazı olunca veriyorum bilmiyorum bazıları 9 ayda gazı anca bitti diyorDün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
Bizim ki de probiyotik aslında bağırsak düzenleyici 2 aylıkken vermişti çok aşırı gazlı bizimkiBenim çocuk 70 günlük hiç damla vermedim ne zaman vermeye başladınız doktor erken damla İçin dedi öyle kaldı bizim. Gaz yokta bu damlaların içinde yararlı bakteriler oluyormuş doğru mu acaba içeriği ne
9 ay mı3.aydan sonra bırabikirsin damlayı demişti doktor ama ben çok ağlayıp gazı olunca veriyorum bilmiyorum bazıları 9 ayda gazı anca bitti diyorinşallah o kadar sürmez
İnş elim bozuktur yanlış yazmışımdır9 ay mıyanlış yazdın dmi doğru söyle
Ben ıcıyorum rahatlıyor uyuyor ama onamı bağlı bilemedım denePapatya anason kendin içince bebek uyuyorsa hemen yapalım
Kızlar üst olarak ne giydiriyorsunuz alttan çıtçıtlı mı yoksa normal bluz gibi mi
Doktora mesaj attım menenjit aşısı için.
Menenjit aşısı 7.-9 13. 16. Aylarda böyle yazdı
Ocaktan itibaren diye biliyorum evet 40 gün.Kızlar aranızda öğretmen vardı şimdi bende heyet raporu değilde normal rapor alacağım yalnız bizim raporlar ocaktan itibaren mi hesaplanıyor eylülden itibaren mi ona göre hesap yapayım kaç gün hakkım olduğunu bide toplam 40 gündü dimi rapor hakkı
Benim vermediğim gün daha çok ağlıyor ya da öyle denk geliyor bilmiyorum elimdeki bitsin vermicem ben de artık.Dün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
Ocak başlangıçlı 40 gün evetKızlar aranızda öğretmen vardı şimdi bende heyet raporu değilde normal rapor alacağım yalnız bizim raporlar ocaktan itibaren mi hesaplanıyor eylülden itibaren mi ona göre hesap yapayım kaç gün hakkım olduğunu bide toplam 40 gündü dimi rapor hakkı
Emzirince geçiyor çocuk doktoru kitabında okumuştum mutlaka geçiyor, ama bebek çok doymuşsa çok zorluyorum emmesi için genelde istemiyorHıçkırığını nasıl geçiriyorsunuZ. Su verdim geçmedi .
Ben de iki akşam etli nohut yedim acayip süt yaptı sütüm azaldı diyen yesin bence. Sağmak zorunda kaldım yoksa mastite dönecek.Ya nerden yedım o çorbayı allah benı kahretsın cocuk 2gündür agzıma etti vallahi maf oldu yavrum ya bida mercimeği hayatımdan cıkardımbende kötü oldum karşılıklı osurup duruyoruz hahahaha babası evi terk etti biz böyle oluncaa
Nohut yaptım dün ben bende farketmedi aynı sekılde bende tek bulgur pilavı etki edıyor bide klasik süt çayları bazı ınsanın sütü naparsan yap gelmezya ben onlardanım bi yeşillik bide süt çayları ayakta tutuyor benıBen de iki akşam etli nohut yedim acayip süt yaptı sütüm azaldı diyen yesin bence. Sağmak zorunda kaldım yoksa mastite dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?