2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlan ne bebek arabasında ne de kanguruda duruyor. normal bi bebek uyur yani bebek arabasında arabada pusette falan benimki hiç uyumuyor dışarda. çıkmaya korkuyorum o yüzden çünkü her defasında rezil olup geliyoruz burnumuzdan geliyor pişman oluyoruz çıktığımıza, arabada stresten eşimle kavga ede ede dönüyoruz

Uykusu geldi emzirdim şimdi güzel uyuyordu koltuğa bıraktım 15 dk sonra kalktı. Ne uzun uyku var ne kısa uyku. Uyusun diye kucakta tutuyorum mecbur hiç değilse uykusunu alsın diyorum napim. Bende izletmemeye çalışıyorum çeviriyor kafasını o tarafa

Evet kucağımda dalmış gibi görünüyor hiç uyanacağa benzemiyor ama koyuyorum en fazla 10 dakkaya uyanıyor, nasıl alıştıracağız acaba çok canımı sıkıyor bu durum.

Bende kavga ederiz diye eşime hiç teklif etmiyorum anneme dedim bahçede deneyip alıştıralım seninle ya da görümcemle mesela bir avm yaparız diyorum kanguruyu evde 1 defa denedik 10 dk falan sesi çıkmadı ama bilmiyorum yine denemem lazım biraz daha bekliyorum kanguru için sanki ağırlığı çok kalçaya beline gidiyor gibi

Evet kucağımda dalmış gibi görünüyor hiç uyanacağa benzemiyor ama koyuyorum en fazla 10 dakkaya uyanıyor, nasıl alıştıracağız acaba çok canımı sıkıyor bu durum.
Koltuğa bırakınca tvden süpürge sesi açmayı deneyeceğim gündüz bakalım işe yarar mı. Uyanıkken de artık ne iş yapabilirsem evde yaparım koştura koştura, yemek işini eşim hallediyor. Oyun halısında takılıyor biraz ya da pusetinde

Alisir dicem ama her bebek farkli olabilir benimki her doktora gidiste pusetle bebek arabasinda giderdi 13 gunluktu annemlere goturdm her hafta annemlere fln gidiorz o zamandan beri. 3 haftalik flndi esimle yemege gittik goturduk. Onceleri koyardim aglardi sonra ogrendi ona oturunca gezmeye gidecegini artik oturtunca bekliyo. Tabi bazen hala giderken huysuzluk yapiyo daha 1 2 kere tek basima arabayla cikardim birisinde sansliydm uyjdu digerinde bi 5 10 dakika sustu son 5 10 dakika mizirdandi. Esim araba kullanirken ben arkada pusetin yaninda oturuorm bazen agladigi icin kucagima almam gerektigi oldu bazen arabada emzirdigim oldu ama pes etmedim:)

Kolay gelsin tatlı anneler,
Biz bir aksilik çıkmazsa akşam 9 buçukta ışığı kapatıyoruz.
Mıkırdanıyor pış pışlıyoruz.
Sabah erken uyanıyor, 8 de kocam işe giderken besleniyor oluyor.
Ne guzel duzeniniz allah bebegin uslu olmasi konusunda senin yuzune bakmis. Besiginde pispislayinca uykuya dalabiliosa super ben memede tutuyorm anca uyuyo dalana kdr bekliyorm iyice dalinca sirtini sivazlayip gazini almaya calisiyorm oyle yatiriyorm 1 saat suruyo bu is. Yine raziyim 1 saat sursun minigimle ask yasiyorm o sirada ztn ama sabaha kdr da uyanip duruyo T tulperde ile ayni sanki gazi var gibi aglayp duruyo 4bckta bi kalkiyo yatiriyorm 6bck gibi yine kalkiyo yine aglama yine masaj emzirme kucagmda uyutuyorm sakinlestiriyorm 6bcktan snr bence uyaniyo aslinda derin uykusu bitio sanirim cunku yarim saatte bir agliyo tatli tatli gozunu acip gulse baslaticam gune ama eziyet cekiyo bize de cektiriyo. Bu sefer aglamasin dye bi kucak bi besik sabah 8 9a kdr oyaliyorm. Simdiye kdr 2 kere fln oldu 7bcka kdr 1 2 kez uyanip gazsiz rahat uyudugu heralde. Bi kere cocuk uzun uyudu bunye alisik degil mastit oldm:))

Süpürge ve pış pış sesi bir arada var 1.5 saat reklamsiz tavsiye ederim

Arabada arkaya sığamıyoruz ki kızım solumda oto koltuğunda, oğlan sağımda pusette ortada ben sıkışık, alıp kucağıma emziremiyorum
Kızımı alıştıramadım bebek arabasına ama o kanguruda duruyordu oğlan da kanguruya alışsa iyi olur biz hava ısınınca dağ bayır gezmeyi seviyoruz çünkü

Araba giderken sesi çıkmıyor hatta dışarıyı izlemek istiyor benimki.Gerekirse emziriyorum. Hastanemiz uzak ordan tecrübe Evde puset de duruyor, 6 aya kadar bebek arabasında puseti kullanabiliyorum durur mu acaba dışarda da. Yağmurluk alacağım dışarıyı görebilsin diye. Küçücük bebesin sen dur işte ne bu seçimler o kadar bebek gördüm hatırlamıyorum böyle şeyler. Yeni nesil mi değişik ben mi cahildim. Bebek arabasında bebek görünce özeniyorum

Bebeğim kucağımda uyuyodu az önce instagramda bakındım biraz böyle bebeği olan anneler temizlik düzen videoları falan çekiyorlar bebek anakucağında oturuyor kadın koltuk siliyor, kimisi oturakta tezgahta uslu uslu bakıyor anne yemek hazırlıyor falan gerçek mi onlar ben ikisinde de öyle rahat olamadım da.
Bi onlara baktım bi kucağımdakine onlar bebekse benimki ne

Benimki de şu an kucakta uyuyor. Bıraksam uyanır. Bari bu şekilde oturuyorum onları görünce moralim bozuluyor ya, ne yedik ne içtik bunlar böyle oldu

Biberon emmiyor ama bakalım . Emmezse kaşıkla veririm dedi annem.
hiç çıkmadık dışarı, geçen gün eşimle çıkacaktık. Ağladı bırakamadım.
Evin oralarda markete gidiyorum ancak lüksüm o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…