Canım acıldıktan sonrakı kullanım suresını basıyorlar etıkete acmadıysan ve kutunun kapagındakı son kullanma tarıhı gecmedıyse bıseynolmaz.eczacıya sormustum daha once ates dusuruculerde acıldıktan sonra 2 ayıngectıyse ates dusurme ozellugını kaybedıyor dedıEki Görüntüle 3036728 Kızlar geçen ay calpol yazdırmıştım hiç kullanmadım bugün farkettim tarihi geçmiş çöp mü oldu şimdi bu
Biz de 6da uyandıkSabahın 6 buçuğunda uyananlar
Biz de 6da uyandık
7 buçuktan beri de memede uyuyor kucağımda
Canim benim oglumda bir anda yattigi yerde bagira bagira aglamaya basliyor..ruyasinda korkuyor saniyordum degilmis..sonra gaz diye dusundum degilmis..meger oglumun kuruyemise alerjisi varmis.ben kuru yemis yiyince cocuk alerjisi aziyor.karin agrilari, burun tikanikligi, nefes almada gucluk, memede yada biberonda cirpinma, kaka duzeninin bozulmasi, mukuslu kaka,huzursuzluk,agiz kenarinda sivilcelenme vs..bu tarz belirtilere dikkat..Sabah 4-5 ten sonramız kabus gibi, çocuğum o saatten sonra düzgün uyuyamıyor tam daldı diyorum bağırarak ağlıyor. gazdan olduğunu düşünüyordum ama değil gibi anlamadım neden böyle uyuduğu yerde rahatsız, gözünü açıp beni gördükten sonra gülücükler saçmaya başlıyor ben de uyandırıyorum artık.
Sokakta evet daha iyi dun bende 2 saate yakin bahcede oturdum boraz gezdirdim vs sakinledi uyudu ama eve girince aman allah. Tabi ki bu gunlerde gececek saglikli olsunlarda... Benim ki anakucaginda daha guzel uyuyor bide sokakta isiktan gozunu acamiyor ya mecburi uykuya geciyorValla alisacaklar yapacak bisey yok hep evde olacak degiliz. Ben 3 gundur hava gzl pusetle cikariyorm 2 mizirdanio aglanio susuyo sonra dun 25 dk bgn 40 dk yurudum:) aslnda bizimki ananesine her hafta gidiyodu ama nedense bu hafta sevemedi
Gecmis olsun bu sonuc test flanmi yapildi nasil buldunuz sebebini yani ?Canim benim oglumda bir anda yattigi yerde bagira bagira aglamaya basliyor..ruyasinda korkuyor saniyordum degilmis..sonra gaz diye dusundum degilmis..meger oglumun kuruyemise alerjisi varmis.ben kuru yemis yiyince cocuk alerjisi aziyor.karin agrilari, burun tikanikligi, nefes almada gucluk, memede yada biberonda cirpinma, kaka duzeninin bozulmasi, mukuslu kaka,huzursuzluk,agiz kenarinda sivilcelenme vs..bu tarz belirtilere dikkat..
Seninki de kucakta uyuduğunda terliyor mu kafası? Hasta olucak diye korkuyorumBiz de 6da uyandık
7 buçuktan beri de memede uyuyor kucağımda
Yoo nie meme reddi yapsın sıkıntı olmadı benımkının maşallahı var her cocuk tabiki bir değil mama verıyorum hala bıberonla anne sütünüde bırakmadı benı emzırmeye devam edıyor bazı bebekler bıberon deyse annelerını bırakıyor cok duydum öyle korktum verırken sonra bırakırsa bırakır dedm bırakmadı cok şükür ek gıdayada bısey kalmadı zaten surda 1 2 aya yavas yavas geceleri baslarım pirinç unu falan yatarken vermeye sulandırıp .Sen onu alistiramicaksin. O arzu ettigi vakit alisacak. Bizim kiz da ayni. Bebek arabasi kocam onde biz kucakta arkada gidiyoruz. Gecenlerde biraz bindi. Bakalim belki alisir.
Ya emzik meme reddi yapmiyo mu?. Benim kiza kvnin tavsiyesoyle emzik baslattim. Bir de mama yiyo zaten biberonla. Bi de diyorum meme reddediyo. Napsin cocuk kafasini corba ettik emzik biberon meme..
Evet var e bebekte ucuz. Ince disli. Eskiden isportacilarda satilan erkek taraklari gibi biraz. Konakta asil olay saci havalandirmak. Ters yone tarayip bol havalanmasini saglamak. Bir de banyo tabi
Bizim yasam tarzimiz bu..Benim kiz kucakta ziplatirken emiyo bi tek.
Ben tutmam zaten azcik sutum var. Enerjim gider dayanamam bu sen pass
Biz de yeni olduk bisey olmaz merak etme
Ben baslamadim ama anca ellerini uzatiyor heralde 3-4. Aylar uygun olur
Bizimkini ayni anda yaptilar. Bir sey olmadi. Doktor kaka rengi degisebilir normal ama kan olursa haber verin demisti. Rotadan dolayi yani. Ama bisi olmadi sukur
Bazi bebekler uyumuyo daha dogrusu illa kucak istiyo. Benim ilk cocuk oyleydi. Inan ne gece ne gunduz bitmistik yorgunluktan ilk.uc ay. Biz careyi evin ortasina cingene salincagi kurmakta bulduk. Onda uyuyodu.
Hepsi varCanim benim oglumda bir anda yattigi yerde bagira bagira aglamaya basliyor..ruyasinda korkuyor saniyordum degilmis..sonra gaz diye dusundum degilmis..meger oglumun kuruyemise alerjisi varmis.ben kuru yemis yiyince cocuk alerjisi aziyor.karin agrilari, burun tikanikligi, nefes almada gucluk, memede yada biberonda cirpinma, kaka duzeninin bozulmasi, mukuslu kaka,huzursuzluk,agiz kenarinda sivilcelenme vs..bu tarz belirtilere dikkat..
Terlemiyor ben ince giydiriyorum bi de ter bezleri gelişmedi sanırım daha hiç ter görmedim ben. Seninki ne zaman başladı terlemeye?Seninki de kucakta uyuduğunda terliyor mu kafası? Hasta olucak diye korkuyorum
Seninki de kucakta uyuduğunda terliyor mu kafası? Hasta olucak diye korkuyorum
Ne zamandır desem, 2 haftadır böyle meme de duruyor kafasını koluma koyduğu yer terliyor. Battaniye koyup öyle emzireyim dedim biraz daha az terliyor kafası. Bugün de yatağa yanıma koydum emzirip 1 saat uyumuş yan şekilde, kafası ve üzerine yattığı taraf terlemişti.Terlemiyor ben ince giydiriyorum bi de ter bezleri gelişmedi sanırım daha hiç ter görmedim ben. Seninki ne zaman başladı terlemeye?
Zıbın üstüne tek kat, altına da tek kat giydiriyorum bende. Kalbinde delik var ondan mı acabaTerlemiyor ben ince giydiriyorum bi de ter bezleri gelişmedi sanırım daha hiç ter görmedim ben. Seninki ne zaman başladı terlemeye?
Erkek benımkıde kalın giymekle alakası yok kafa tarafı hep ter doktora sordum endıse edılcek bısey degıl demıstı birde ben dısarı cıkarırken bile 3battanıyyle cıkarımKız canım. Geçen gün 2 saat kolumda kaldı su olmuştu saçları bildiğin
3bckta aglayarak uyandi gaz sancisi gibiydi cok aglayinca emzirdm sonra biraz yuzustu koynumda yatirdm oyle olunca uyudu geri yatirdm 6bck yine uyandi ayni dongu tekrar etti 7.40a kdr yine kucagimda uyutmusm geri besige koydm 7.45 uyanis:)Sabahın 6 buçuğunda uyananlar
Yok canım artık başlarlar terlemeye delikten olduğunu sanmam, tekrar bakıldı mı o duruma?Zıbın üstüne tek kat, altına da tek kat giydiriyorum bende. Kalbinde delik var ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?