2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar geçen ay calpol yazdırmıştım hiç kullanmadım bugün farkettim tarihi geçmiş çöp mü oldu şimdi bu

Eki Görüntüle 3036728 Kızlar geçen ay calpol yazdırmıştım hiç kullanmadım bugün farkettim tarihi geçmiş çöp mü oldu şimdi bu
Canım acıldıktan sonrakı kullanım suresını basıyorlar etıkete acmadıysan ve kutunun kapagındakı son kullanma tarıhı gecmedıyse bıseynolmaz.eczacıya sormustum daha once ates dusuruculerde acıldıktan sonra 2 ayıngectıyse ates dusurme ozellugını kaybedıyor dedı

Canim benim oglumda bir anda yattigi yerde bagira bagira aglamaya basliyor..ruyasinda korkuyor saniyordum degilmis..sonra gaz diye dusundum degilmis..meger oglumun kuruyemise alerjisi varmis.ben kuru yemis yiyince cocuk alerjisi aziyor.karin agrilari, burun tikanikligi, nefes almada gucluk, memede yada biberonda cirpinma, kaka duzeninin bozulmasi, mukuslu kaka,huzursuzluk,agiz kenarinda sivilcelenme vs..bu tarz belirtilere dikkat..

Valla alisacaklar yapacak bisey yok hep evde olacak degiliz. Ben 3 gundur hava gzl pusetle cikariyorm 2 mizirdanio aglanio susuyo sonra dun 25 dk bgn 40 dk yurudum:) aslnda bizimki ananesine her hafta gidiyodu ama nedense bu hafta sevemedi
Sokakta evet daha iyi dun bende 2 saate yakin bahcede oturdum boraz gezdirdim vs sakinledi uyudu ama eve girince aman allah. Tabi ki bu gunlerde gececek saglikli olsunlarda... Benim ki anakucaginda daha guzel uyuyor bide sokakta isiktan gozunu acamiyor ya mecburi uykuya geciyor

Gecmis olsun bu sonuc test flanmi yapildi nasil buldunuz sebebini yani ?

Yoo nie meme reddi yapsın sıkıntı olmadı benımkının maşallahı var her cocuk tabiki bir değil mama verıyorum hala bıberonla anne sütünüde bırakmadı benı emzırmeye devam edıyor bazı bebekler bıberon deyse annelerını bırakıyor cok duydum öyle korktum verırken sonra bırakırsa bırakır dedm bırakmadı cok şükür ek gıdayada bısey kalmadı zaten surda 1 2 aya yavas yavas geceleri baslarım pirinç unu falan yatarken vermeye sulandırıp .

Hepsi var ilk kızım da alerjikti bu iyi gidiyodu şimdilik ama mukuslu kaka başladı boynunda ve kulak arkasında egzama var, gazı memede çırpınması hepsi var, pazartesi doktora götüreceğim bakalım ne diyecek bizim doktor kilo alımı iyiyse alerji diyeti önermiyordu anneye.

Ay artk ana kucagına baglıyorum durmuyor elleri ayakları korkuyorum düşcek dıye büyüdümü bu smdı yaaa

Terlemiyor ben ince giydiriyorum bi de ter bezleri gelişmedi sanırım daha hiç ter görmedim ben. Seninki ne zaman başladı terlemeye?
Ne zamandır desem, 2 haftadır böyle meme de duruyor kafasını koluma koyduğu yer terliyor. Battaniye koyup öyle emzireyim dedim biraz daha az terliyor kafası. Bugün de yatağa yanıma koydum emzirip 1 saat uyumuş yan şekilde, kafası ve üzerine yattığı taraf terlemişti.

Reactions: Snm
Bizimkü dün cok huzursuztu 2 de yattık ama 9da kalktı aralıklı tabi yani 5e kdr dern uyudy sonra emme emme saat bası kalktı gene iyi şükür gündüz 1gram uyumadı dun ondan iyi maşallah Misafirliğe gittik yok uyumadı 2ydı uyudugunda smdıde şu şeyı savunucam sürekli buna alıstı ıyıce artk heryere bunla giderm büyük ihtimalle

Eklentiler

• 5D83AD07-D30A-48CB-B3A1-45527A6BFAA1.jpeg
    203,4 KB · Görüntüleme: 65
Kız canım. Geçen gün 2 saat kolumda kaldı su olmuştu saçları bildiğin
Erkek benımkıde kalın giymekle alakası yok kafa tarafı hep ter doktora sordum endıse edılcek bısey degıl demıstı birde ben dısarı cıkarırken bile 3battanıyyle cıkarım cok birini kendı üstüne diğer ıkısı puseti kapatırım esım cocuk nefes alıyormu der bana shshjsjs ama napım hasta olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…