Mutlaka bi ozelligi vardir da eczaci bildig8 icin direk vermistir ben online alicam o yuzden sordum. Numaralari var sanirimMedikal ve bazı eczanelerde bebek için deyince vermişlerdi bize bi özelliği yok
Amin canım inşallah Allah razı olsun :)LCW nostaljik maymun serisinden ben de bisiler siparis ettim cok tatli yapmislar. bizim cocuklugumuzdaki gibi
Kesin. 48 saatte yaklasik 2 kat artarsa daha da kesinlesmeye baslar. Hayirli ugurlu olsun, insallah saglikla ilerler:)
Bugün tepkileri çok güzeldi ya sürekli bağırdı auwe diyeBu kiz ciğlik atmayi nerden öğrenmis olabilir
Kizlar bu emzirme/besleme sondasini hangisinden ve neye gore aldiniz? Bir denemedigim o kaldi onu da deneyeyim dedim. Valla bilen varsa cok makbule gececek.
Daha yemin ederim evin kapisini gordu ve resmen sevinc cigliklari atti yok boyle bisi hep acaba ortamdanmi dedim ama icimde kurt vardi atak haftasi flanmi die ama bildigin eve gelince huzura kavustu yaaa koltukta kendi duruyor etrafi topluyorum hamdolsun yaaa daha adim atmam gercekten iskenceydi he tabi cocuktur az sonra huzuzada baglayabilir o ayri amaValla olabilir haftasonu ben de annemdeydim hic uyumadi donduk eve gulucuk atmaya basladi
Valla alisacaklar yapacak bisey yok hep evde olacak degiliz. Ben 3 gundur hava gzl pusetle cikariyorm 2 mizirdanio aglanio susuyo sonra dun 25 dk bgn 40 dk yurudum:) aslnda bizimki ananesine her hafta gidiyodu ama nedense bu hafta sevemediDaha yemin ederim evin kapisini gordu ve resmen sevinc cigliklari atti yok boyle bisi hep acaba ortamdanmi dedim ama icimde kurt vardi atak haftasi flanmi die ama bildigin eve gelince huzura kavustu yaaa koltukta kendi duruyor etrafi topluyorum hamdolsun yaaa daha adim atmam gercekten iskenceydi he tabi cocuktur az sonra huzuzada baglayabilir o ayri ama
Cok mersi canim tamamdir ben de bundan bakayimEki Görüntüle 3036586 Eki Görüntüle 3036587 Eki Görüntüle 3036588 Eki Görüntüle 3036589
Ben 6 lık sonda aldım 5 lik yoktu medikalde. Ucuna 10 cc sırınga takip kullandım.
Trendyolda set halinde satılan da var pahalı geldi bana. bu şekilde sonda ve şırıngayı birleştirip set yaptım.
Eki Görüntüle 3036586 Eki Görüntüle 3036587 Eki Görüntüle 3036588 Eki Görüntüle 3036589
Ben 6 lık sonda aldım 5 lik yoktu medikalde. Ucuna 10 cc sırınga takip kullandım.
Trendyolda set halinde satılan da var pahalı geldi bana. bu şekilde sonda ve şırıngayı birleştirip set yaptım.
Bu sondanin capi 2 mm sanirim oyle almak lazim. 2mm bulamadim 3mm var simdilik onu deneyeyim bari
Kızlar selam, bebişin bugün 2. ay aşıları dan verem harici diğer ikisi yapıldı. Alerjiden ötürü doktor veremi sonraki hafta yaptırmamızı söyledi. Bayağı ağladı akşama doğru, şimdi de çok sıcak vücudu ama evde sadece dijital olan termometrelerden var. Alnına tutunca 36.8 falan çıkıyor ama dijitali koltukaltına tutunca 37.5 çıktı şimdi. Calpol vermeye çalıştım onu da içiremedim, atıyor ağzından ilacı. Ne yapayım çok gerildim?
10 da gözüm yok 8 bucugu görsem bana yeter walla ama nerdeeeeKeşke uyusalar 10a kadargün doğdu mu geri yatmıyor.
Sağlık ocağında ki hemşire bana kırma ortadan dikine kes dedi kimi üç sivri aşağı doğru inceliyor ya eşit kesilmesi acisindanÇalpol bize dokundu sanırım. Fitil verdik iyi geldi. Paranox s. Yalnız doktor yarım vermenizi istedi. Reçetesinde de kırmadan uygulayın yazıyor. Yine de kırıp yarısını verdik.
Bende olmadım normal diyor herkesBen daha regl olmadim normLdir di mi
Bıçakla dikine kesip uygula. Hastayken kızım yarım kullanmıştıkÇalpol bize dokundu sanırım. Fitil verdik iyi geldi. Paranox s. Yalnız doktor yarım vermenizi istedi. Reçetesinde de kırmadan uygulayın yazıyor. Yine de kırıp yarısını verdik.
Calpol benim kızımda içmiyor. Fitil verebilirsin hemen düşürür ateşiniKızlar selam, bebişin bugün 2. ay aşıları dan verem harici diğer ikisi yapıldı. Alerjiden ötürü doktor veremi sonraki hafta yaptırmamızı söyledi. Bayağı ağladı akşama doğru, şimdi de çok sıcak vücudu ama evde sadece dijital olan termometrelerden var. Alnına tutunca 36.8 falan çıkıyor ama dijitali koltukaltına tutunca 37.5 çıktı şimdi. Calpol vermeye çalıştım onu da içiremedim, atıyor ağzından ilacı. Ne yapayım çok gerildim?
Kahkaha attı dün ilk defa bayıldımBu kiz ciğlik atmayi nerden öğrenmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?