Ağır gelmiştir canım ağrısı vardır. İyi yapmışsın vermekle. Bizde de huzursuzdu. Ateş yoktuYa bugn 2.ay aşılarını oldu ateşi çıkmadı ama yarım saattr iç çeke çeke ağlata ağlaya uyudu hemn calpol verdm bir kaşık sizde de oldu mu 3 aşı ağır mı geldi acaba
3. Ayda rota yapılır dediler menenjitte mi 3. Ayda3. ay kontrolümüzü olduk menenjit aşımızı olduk. 6990 kg 62 cm boncuğuminşallah aşıdan dolayı çok huzursuzlanmaz. Lc wakiki de çok güzel kıyafetler var bayıldım
Ben 2. Ayda yaptrdım rotayı. Doktorumuz aşı takvimini o şekilde ayarladı3. Ayda rota yapılır dediler menenjitte mi 3. Ayda
Beni sabah erken kalkmak yoruyor 7 de kalkıyoruz emiyor bebiş tam uyuyor büyük uyanıyor hop bana gün erken başlıyor gece 12 de anca yatiorum iki kere bazen bir kere kalkıyorumGece uyumasıyla avunacağız. Kız uyuduğunda bende yatıyorum, sabah 7 de uyanıyor. Deliksiz uyumayı özledim.
Sırtı yer görmüyor ki agrisin hep kucakta meme de daha koymaya yeltenirken bakıp gözüme ağlıyor :))Benimde akşam 9 da yatan çocuk dün geç yatmak istedi biraz elini ayağını oynattım yüz üstü çalıştırdım spor yaptırdım yorulunca emzirme yastığına ters çevirip masaj yaptım sırtına rahatlayıp uyudu.sanırım sürekli yatmaktan beli sırtı agrıyor gaz çıkartma dışında kucağa almıyoruz alışmasın diye ama bilmiyorum hata mı yapıyoruz .belki aynı sorun sizde de vardır yatmaktan sırtı agrıyor olmasın.
Ben kesin bunalıma girdim ne yapsam bilmiyorum. Gözüm evi görmek istemiyor. Annemde kalsam bir süre beşiksiz olmuyorBitiyor geçiyor bunlar da tavsiyem nacizane hayatini kisitlama ne yapmak istiyorsan yap.En azindan şansını dene ve iftara git inan bazen bizleri şaşırtacak tepkiler veriyorlar .Hep derim saglam anne saglam evlat.
Keşke uyusalar 10a kadarBeni sabah erken kalkmak yoruyor 7 de kalkıyoruz emiyor bebiş tam uyuyor büyük uyanıyor hop bana gün erken başlıyor gece 12 de anca yatiorum iki kere bazen bir kere kalkıyorum
Sırtı yer görmüyor ki agrisin hep kucakta meme de daha koymaya yeltenirken bakıp gözüme ağlıyor :))
Kızlar değerim bu şekilde çıktı sizce nasıl. Gebelik kesin mi
Ben kesin bunalıma girdim ne yapsam bilmiyorum. Gözüm evi görmek istemiyor. Annemde kalsam bir süre beşiksiz olmuyor
Benim değerim 5,7 çıkmıştıKızlar değerim bu şekilde çıktı sizce nasıl. Gebelik kesin mi
1 gece annemde kaldım gerçi o zaman öksürüğüde vardı ama zor uyuttuk. Gece kıpırdandı durdu. Dedim beşiğini arıyor haraldeDegere gore gebelik var ama kesin var demek icin anlamlı artis olmasi lazim
Disari cik dolas evde kalma .Normal yatakta neden yatirmiyosun ki
Kizlar selam. Bir kac gundur hic bakamadim umarim herkes iyidiranneme geldim gelmez olaydim kiz kalabalikta aklini yiyor bi avaz gokte bi avaz yerde perisanim resmen bu aksam eve donuyoruz evin yerlerini opcem sanirim
Sanirim oyle vala. Oglumda gelirken trenle gidelim die tutturdu babasida oglumu kirmam dedi tam perisan oldukBugün aklıma gelmiştin canım. Bu bebeler evlerini arıyor sanırımBlntkbra
İnşallah canımBenim değerim 5,7 çıkmıştıBi hafta sonra 83 çıktı hayırlı olsun vardır umarım
LCW nostaljik maymun serisinden ben de bisiler siparis ettim cok tatli yapmislar. bizim cocuklugumuzdaki gibi3. ay kontrolümüzü olduk menenjit aşımızı olduk. 6990 kg 62 cm boncuğuminşallah aşıdan dolayı çok huzursuzlanmaz. Lc wakiki de çok güzel kıyafetler var bayıldım
Kesin. 48 saatte yaklasik 2 kat artarsa daha da kesinlesmeye baslar. Hayirli ugurlu olsun, insallah saglikla ilerler:)Kızlar değerim bu şekilde çıktı sizce nasıl. Gebelik kesin mi
Valla olabilir haftasonu ben de annemdeydim hic uyumadi donduk eve gulucuk atmaya basladiSanirim oyle vala. Oglumda gelirken trenle gidelim die tutturdu babasida oglumu kirmam dedi tam perisan olduk
Medikal ve bazı eczanelerde bebek için deyince vermişlerdi bize bi özelliği yokKizlar bu emzirme/besleme sondasini hangisinden ve neye gore aldiniz? Bir denemedigim o kaldi onu da deneyeyim dedim. Valla bilen varsa cok makbule gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?