- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi iyilikperisi92
Nasıl yapıyorum liste
Kuzum hemen hazırlıcam listeyiMerhabalar, ilk beni ekler misiniz listeye inşallah uğurlu gelir bizlerebat 3 mayıs
Bu arada tarhimimiz aynı bende 3 nisan da adet oldum bat 3 MayısMerhabalar, ilk beni ekler misiniz listeye inşallah uğurlu gelir bizlerebat 3 mayıs
Ben de 3 nisanda oldum. Bu ay birlikte bekleriz artıkBu arada tarhimimiz aynı bende 3 nisan da adet oldum bat 3 Mayıs
Aynen kuzum cok calısıcaz adetin ne zaman senin bitiyp benım cumarteis biticekBen de 3 nisanda oldum. Bu ay birlikte bekleriz artık
Benim bu ay kısa sürdü ya 3. günü akşam tamamen bitti. Ben de anlamadım niye olduğunuAynen kuzum cok calısıcaz adetin ne zaman senin bitiyp benım cumarteis biticek
Ben geldim canisiiii Mayıs ayı uğur getirsin insaAllahGüzel anne adayları burada toplanıyoruz
Topigi ben acıyorum
Açmışım yanlış olmuş konu başlığı
Nisan ayı Uğur getirsin hepimize insssss
bende geldımmmmm, belkı nısan sonu bat olur ama olsun burda da olmak ıstıyorum :)Güzel anne adayları burada toplanıyoruz
Topigi ben acıyorum
Açmışım yanlış olmuş konu başlığı
Nisan ayı Uğur getirsin hepimize insssss
Biz neye gün ekliyoruz arkadaşlar :) o kadar yeniyim anlamadim.bende geldımmmmm, belkı nısan sonu bat olur ama olsun burda da olmak ıstıyorum :)
1 mayıs bat yazabilirsin canımmm.
ugurlu olsun
Ayyy benimde 11 mayıs doğum günüm bende onu düşünüyorum bu ayı pas geçmiştim kafamda dedim doğumgünümde hediyem olsa keske diye12 Mayıs benim doğum günüm inşallah kendi kendime güzel bir hediye verebilirim Mayıs'ta
adet tarııhı kuzumBiz neye gün ekliyoruz arkadaşlar :) o kadar yeniyim anlamadim.