- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
Bebek sizden ayri kalmiyor ve duzenli emiyorsa neden sut sagilsin ki? Hic anlamadim. Hic sagma yapmadik biz su ana kqdar , makine falan da yok , hicbir ebe veya doktordan da oyle bir sey duymadimArkadaşlar merhaba, her emzirme seansı sonrası sağma yapıyor musunuz. Sağmak beni çok sıkıyor, her zaman yapmıyordum sadece çok dolgun hissedersem.bir de tek göğüs emzirirken diğer göğüse manuel mochi pompa koyuyorum, o yeterli diye dusunuyordum ancak bir hemşire ile konuştum o her emzirme seansı sonrası sağ dedi (üç saat arayla). Bana çok zor geliyor açıkçası, hem bebek uyumuyor zaten kucağımda çocukla zor. Uyuduğu zaman da ben yatıp diblenmek istiyorum, makine başında yarım saat zor geliyor.
Ben sezaryenle dogum yaptim ama öncesinde 18 saat sanci cektigim icin sanirim hemen sütüm geldi. Ogleden sonra dogmustu bebegim, o gece de kakasini yapti Ama 3-4 gun sonra yapanlar da varmis Sanirim normal bisey, bi acelesi yokKızlar sütünüz hemen geldi mi normal doğum sonrasında taburcu olacağım ya dikişim de var duş alabilirim herhalde Bi de çocuklarınız hemen kaka yaptı mı bizimki yapmadı Bi de memeyi tam tutturamıyoruZ kendini geri çekiyor