2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba canım benimde şuan 34 haftalık ve 1 cm acilmam var erken doğum riskim var hala sancim yok 2500 kilo doğarsa kuveze almiyolar diye biliyorum sizinkini niçin aldılar bayada kalmış kuvezde
Ciğerleri tam gelismedigi için alındı solunum sıkıntısı vardı

Kızlar selam biz de 11 günlük olduk ama bu. Burun tıkanması baya yıpratıcı olmaya başladı. Kıyamam yavrum sürekli tıkanık koca adam gibi horluyor.basınçlı Okyanus suyu kullandım aspire ettim yok serum sıktım yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı

Ben 7 kilo almıştım 8 kilo verdim şuan hamile kalmadan önceki kilomdan 1 eksik kilodayim inan kilo vermek için hiçbir çabam yok baya güzelde yiyorum ben encok bebek başka ilde kuvezdeyken orda kaldık bizi ambulans götürdükleri için arabamiz kendi oturduğumuz ilde kalmıştı hergun hastaneye gitmek için yürü dolmuşa bin dolmuşta in baya uzun yol yürü hastaneye sonra geri dönüş falan derken baya fazlaca yürüdüm 8 gün ozaman tabi stresten güzel beslenemedim de gitti tüm kilolar

Yürüyüş kiloların gitmesinde ve sezeryan yerinin iyileşmesinde çok ama çok etkili kızlar lohusayim diye evde oturmayın hava soğuksa da sarıp sarmalayin kuzuları cikin valla benim bebeğim daha yenidogan kadar bile değil minicik 2800 kilo evde daha çok hasta olur diyip çıkarıyorum

Kızlar bebekleri çok kusuyor mu.Bebeğim 2 gündür çok kusuyor
Eğer cok emdiyse kusuyor bazen mama verirken gaz sancısı çekiyor hırsını biberondan alıyor çekiyorda çekiyor son gazını çıkarırken fazlayi kusuyor 2_3 kez yaşadık ama bazi bebekler doğuştan refluye benzer doguyorlar onlarda sık kusma olur Eğer öyleyse mutlaka reflu yatağı kullan uyurken kusmugu boğazında kalır nefes alamaz

Reflü yatağı kullanıyorum.İki gündür böyle öncesinde kusmazdı

Biz grip olduk bebegimle burnu hep dolu. Ben serumu 5lik siringaya cekiyorum bi burnundan bebegi one dogru egip hepsini sıkıyorum burnuna, sonra ayni islemi diger burnunada yapiyorum. Sonrada otribebeyle cekiyorum sumukleri baya rahatliyor

Ayy masallah herkes doğum yapmis. Bi ben kaldim galiba . Baska var mi doğuramayan acaba. Belirtileriniz var mi nasil hissediyosunuz kendinizi. Paylasirmisiniz.

Ayy masallah herkes doğum yapmis. Bi ben kaldim galiba . Baska var mi doğuramayan acaba. Belirtileriniz var mi nasil hissediyosunuz kendinizi. Paylasirmisiniz.
Bende doğum yapmadım bi belirti de yok öyle takılıyorum bugün de boğazlarım hafif şişmiş biraz yoruldum beklemekten...

Yok canım yalnız değilsin Bi kaç kişiyiz doğuramayan olarak belirti yok sancım oluyor tamam bugün olacak diyorum devamı gelmiyor ne karın düşmesi ne bişey hiç birşey yok

Yok canım yalnız değilsin Bi kaç kişiyiz doğuramayan olarak belirti yok sancım oluyor tamam bugün olacak diyorum devamı gelmiyor ne karın düşmesi ne bişey hiç birşey yok
Simdiki doktorlar gercekten rahata kacar olmuş hep soylerlerdi inanmazdim insanlari 40 hafta bekletiyolar sonrada olmuyo sezeryan diyolar su grupta kac kisiyizz cogunluk normal dogum istiyordu bikac kisi harici herkes sezeryan oldu her gelene yok acilma olmadi yok catın dar virt zırt gercekten ugrasmak istemiyorlar milleti kesip biciveriyolar kolaylarina geliyo kac kisi var burda herkesinki mi sorunluymus bukdr diyorum yani uc bes olsa anlayacagimda herkesi sezeryan yaptilar 2 gun once bi arkadasim dogum yapti kesinlikle normal istiyodu ve iki doktora birden gidiyodu suyu gelmis gitmis hastaneye acilman yavas ilerliyo suni verelim demisler kabul etmemis sonrada olmuyo cok cekersin sezeryan deyince imzayla cikmis ordan obur hastaneye gitmis ve ertesi gun nornal dogum yapti 22 saat falan sanci cekmis suni sancıda almamış bunuda duyunca gercekten sinir oldum bunca doktora.. yeni nesil çürüküz biz diyodum anneme annemde doktorlar rahatina duskun diyordu ugrasmiyolar diyordu gercekten de oyleymis babamda saglik bakanligindan emekli eczacı son yillarini hastanede calisarak gecirdi 4 sene once emekli oldu sezeryan 600 lira nornal dogum 400 lira getiriyomus hastaneye döner sermaye fazla olsn diye herkesi sezeryan yapiyodu doktorlar dedi devlet hastaneleri bile bitmis yani yazik

Son düzenleme:
Hakikaten öyle. Bende gerçekten önemli birsey yoksa anneyi korkutmalarina sinir oluyorum. İlk doğumum sezeryan mecburi oldum makat gelişti. Bunda ssvd deneyeceğim insaallah sorunsuz bi şekilde normal doğumu tatmak istiyorum

Aynen canım dediğin gibi doktorlar hem risk almamak için hemde ücret için genel olarak sezeryan yapıyorlar tabii istisna durumlarda var şuan normal doğumu bekliyoruz ama son dakika ne olur bilmem devlet hastanesine gidiyorum geçen çarşamba günü suyu azalmış diye yatış verdi yukarıdaki doktor normal dedi geri eve gönderdi cuma günü gittim az diyen doktor normal bu sefer suyun dedi 2 günde mi çoğaldı anlamadım tabii son haftadayım olmazsa suniyi mutlaka denerim daha fazla beklemeye gerek yok dediğin gibi Bi komşu kızı da hamile en fazla 2800 doğurabilirsin üstüne kilo alırsa sezeryan demiş çocuk illa kilo alacak kızın kafası karışık şuan ne yapacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…