2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen kesinlikle 200 gr nedir koca adam kiyafeti var ustunde snki ama bastan oyle yaptilarsa mecbur oyle Bkarlar her seferinde

Evet canım benimde yarın kontrolüm var ebe ile yine alttan muayene yapıcak
Valla ben adı devlete gidiyorum hiç alttan falan bakmıyor bu işi anlamadım bugün de grev mi varmış ne kalacak herhalde benim kontrol de

Allahım inşallah ya

Valla ben adı devlete gidiyorum hiç alttan falan bakmıyor bu işi anlamadım bugün de grev mi varmış ne kalacak herhalde benim kontrol de
Daha önce hiç bakmadılar mı canım çatı muayeneyesi ya da açıklık için?

Daha önce hiç bakmadılar mı canım çatı muayeneyesi ya da açıklık için?
Açıklığa 33 haftada acile gitmiştim baktı 1 parmak var dedi 2 hafta önce de dikişi alırken sanırım çatı muayenesi yaptı tam anlamadım ama ne yaptıklarını bir ebe üst kemik elime değdi sanırım emin değilim dedi doktor da açıklığa mı baktı çatıya mı normal mi dedim evet dedi gitti

Benim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yok
Anam ben rahat yürüdüğüme göre Bi 41-42 haftaları göreceğim herhalde

Benim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yok
Gene 11 günün kalmış gözüküyo benim 2 gün sonra günüm dolacak stres oldum vallahi suni sancıyı alıcam herhalde

Canım ne guzel 1 parmak varmış en azından benim geçen hafta dokunamamıştı bile bugün ne oldu merak ediyorum bakalım.

Yürürken karnında ağrıyor mu senin ? Karnım hep sertleşiyor dinlenmek zorunda kalıyorum

Ben eve gelince hassas mutfak tartisiyla o günkü kıyafetlerini tartiyorum ortalama 200 gram yapıyor ama iki kat kıyafet+boş bez

Merhaba, hayırlı olsun bebisiniz. Kızımda 31. Haftada erken doğum riski görüldü, 36+2de 2280 Gr doğdu. Kilo alımı yavaş gidiyor ama bir sıkıntı olmadığı söylendi. Sizin durum bebek hastanede olduğu için farklı ama bebeğe herhangi bir uygulama yapılması durumunda mutlaka size haber verirler, o konuda içiniz rahat olsun. Çok zor bir durum bebek hastanede, siz evde beklerken zaman geçmiyor, insanın aklı sürekli bebekte kalıyor. Geçmiş olsun, tez zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah.

Teşekkür ederim Sizin bebeğiniz de güzel güzel toplar inşallah aman iyi olsunlar da kilodan falan geçtim

Canım ne guzel 1 parmak varmış en azından benim geçen hafta dokunamamıştı bile bugün ne oldu merak ediyorum bakalım.
Ayy biraz önce Bi stres yaşadım muayene oldum suyu 2 cm tek hemen yatış yap dedi ne çanta götürdüm ne duş aldım öğlen geleyim diyorum yok geri sancı odasına çıktım tek başıma eşimi eve gönderdim doktor geldi ultrasonla baktı her yerde su var yatmana gerek yok dedi geri çıkış yaptım cuma günü kontrole gel dedi

Ben eve gelince hassas mutfak tartisiyla o günkü kıyafetlerini tartiyorum ortalama 200 gram yapıyor ama iki kat kıyafet+boş bez ki ben iki ka
Bu ennelik bize neler yaptitiyo
Bende tartiya ogunki kiyafetleri ole cikiyorum fark olmuyo
Seninki hassas tartiymis
Ama bizim hemsire zaten soydu cocugu sadece citcitli bide bezi kaldi
Ona ramen 200 gram fazla geldi bana
Ki be iki kat giydirmiyorum battaniyeye sariyorum disari cikarken evde zaten sicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…