- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Aynen kesinlikle 200 gr nedir koca adam kiyafeti var ustunde snki ama bastan oyle yaptilarsa mecbur oyle Bkarlar her seferindeBende oyle yapayim bakalim farkedecek mi dusuk cikar diye de tartmaktan korkuyorum
Meme emmesi guzel sutum yetiyo simdilik umarim kilo alimida iyidir
Birde bizim saglik ocagindaki hemsire her tartmada 200 gram fire sayiyo oda bana cok fazla geldi acikcasi 100 gram anca gelir kiyafeti bezi vs.
Sizinkiler gelmeye niyetli o zaman valla benimkinde tık yokBenimde aşağı baya baskı yapıyor yürürken zorlandım bugün sanki çıkacak gibi makat bölgesinde bile baskı vardı
Valla ben adı devlete gidiyorum hiç alttan falan bakmıyor bu işi anlamadım bugün de grev mi varmış ne kalacak herhalde benim kontrol deEvet canım benimde yarın kontrolüm var ebe ile yine alttan muayene yapıcak
Allahım inşallah yaSeni okadar iyi anliyorum ki ne desem bos şuan sana. Hiç öyle araştırıp kendini yıpratma İnternette beyin tümörü belirtilerinde baş ağrısı yaziyor en nihayetinde. Benim kızım 3 gün makineye bağlı kaldı 7 gün hortumla beslendi. Hastanede 1200 gr lik bebekler vardı. Mevlam onun içine canı vermiş ya inşallah bak gör 10 güne bilemedin 15 güne kucağında olacak
Daha önce hiç bakmadılar mı canım çatı muayeneyesi ya da açıklık için?Valla ben adı devlete gidiyorum hiç alttan falan bakmıyor bu işi anlamadım bugün de grev mi varmış ne kalacak herhalde benim kontrol de
Açıklığa 33 haftada acile gitmiştim baktı 1 parmak var dedi 2 hafta önce de dikişi alırken sanırım çatı muayenesi yaptı tam anlamadım ama ne yaptıklarını bir ebe üst kemik elime değdi sanırım emin değilim dedi doktor da açıklığa mı baktı çatıya mı normal mi dedim evet dedi gittiDaha önce hiç bakmadılar mı canım çatı muayeneyesi ya da açıklık için?
Benim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yokBenimde aşağı baya baskı yapıyor yürürken zorlandım bugün sanki çıkacak gibi makat bölgesinde bile baskı vardı
Anam ben rahat yürüdüğüme göre Bi 41-42 haftaları göreceğim herhaldeBenim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yok
Gene 11 günün kalmış gözüküyo benim 2 gün sonra günüm dolacak stres oldum vallahi suni sancıyı alıcam herhaldeBenim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yok
Canım ne guzel 1 parmak varmış en azından benim geçen hafta dokunamamıştı bile bugün ne oldu merak ediyorum bakalım.Açıklığa 33 haftada acile gitmiştim baktı 1 parmak var dedi 2 hafta önce de dikişi alırken sanırım çatı muayenesi yaptı tam anlamadım ama ne yaptıklarını bir ebe üst kemik elime değdi sanırım emin değilim dedi doktor da açıklığa mı baktı çatıya mı normal mi dedim evet dedi gitti
Yürürken karnında ağrıyor mu senin ? Karnım hep sertleşiyor dinlenmek zorunda kalıyorumBenim de ağrılarım çoğalıyor yürümek zor geliyor ama yine de baya yürüyorum dün artık adım atacak halim yoktu ama yine de tık yok
Evet acayip altta sertleşiyo yürürken dün yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum bi kaç şey için dışarı çıktık ama artık çıkmam galiba mahvoldumYürürken karnında ağrıyor mu senin ? Karnım hep sertleşiyor dinlenmek zorunda kalıyorum
Ben eve gelince hassas mutfak tartisiyla o günkü kıyafetlerini tartiyorumBende oyle yapayim bakalim farkedecek mi dusuk cikar diye de tartmaktan korkuyorum
Meme emmesi guzel sutum yetiyo simdilik umarim kilo alimida iyidir
Birde bizim saglik ocagindaki hemsire her tartmada 200 gram fire sayiyo oda bana cok fazla geldi acikcasi 100 gram anca gelir kiyafeti bezi vs.
Merhaba, hayırlı olsun bebisiniz. Kızımda 31. Haftada erken doğum riski görüldü, 36+2de 2280 Gr doğdu. Kilo alımı yavaş gidiyor ama bir sıkıntı olmadığı söylendi. Sizin durum bebek hastanede olduğu için farklı ama bebeğe herhangi bir uygulama yapılması durumunda mutlaka size haber verirler, o konuda içiniz rahat olsun. Çok zor bir durum bebek hastanede, siz evde beklerken zaman geçmiyor, insanın aklı sürekli bebekte kalıyor. Geçmiş olsun, tez zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah.Merhaba kızlar. Ben sürpriz bi şekilde doğuma alındım Mayıs annesi oldumBebeğim yoğun bakımda bana yardımcı olabilecek var mı burayı bi ara takip ediyordum erken doğuranlar vardı…acaba hala Burdalarsa neler yaşadılar bebekleri şimdi nasıl…
Doktoru dk başı aramak istiyorum o da bunaldı en son anlattım ya hala öyle diyor değişiklik yok diyor
Teşekkür ederimMerhaba, hayırlı olsun bebisiniz. Kızımda 31. Haftada erken doğum riski görüldü, 36+2de 2280 Gr doğdu. Kilo alımı yavaş gidiyor ama bir sıkıntı olmadığı söylendi. Sizin durum bebek hastanede olduğu için farklı ama bebeğe herhangi bir uygulama yapılması durumunda mutlaka size haber verirler, o konuda içiniz rahat olsun. Çok zor bir durum bebek hastanede, siz evde beklerken zaman geçmiyor, insanın aklı sürekli bebekte kalıyor. Geçmiş olsun, tez zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah.
Ayy biraz önce Bi stres yaşadım muayene oldum suyu 2 cm tek hemen yatış yap dedi ne çanta götürdüm ne duş aldım öğlen geleyim diyorum yok geri sancı odasına çıktım tek başıma eşimi eve gönderdim doktor geldi ultrasonla baktı her yerde su var yatmana gerek yok dedi geri çıkış yaptım cuma günü kontrole gel dediCanım ne guzel 1 parmak varmış en azından benim geçen hafta dokunamamıştı bile bugün ne oldu merak ediyorum bakalım.
Ben eve gelince hassas mutfak tartisiyla o günkü kıyafetlerini tartiyorumortalama 200 gram yapıyor ama iki kat kıyafet+boş bez ki ben iki ka
Bide soyuyo cocugu uzerinde sadece bezi bide citcitlisi kaldiydiAynen kesinlikle 200 gr nedir koca adam kiyafeti var ustunde snki ama bastan oyle yaptilarsa mecbur oyle Bkarlar her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?