Gözün aydın canım sağlıkla yaşasın bebikin sevindim seni merak ediyodmMerhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..
Âmin inşallah canım benim sağol RABBİM hepimizin yavrusuna sağlıklı hayırlı ömür versin InşallahGözün aydın canım sağlıkla yaşasın bebikin sevindim seni merak ediyodm
Cok sukurKızlar 37+3 te 3050 gr 48 cm olarak dogdu oglusumuz. Spinal anestezi olucaktim herkese de cok överim ama spinal yapamadilar genel oldum ama o da cok rahat oldu. Darisı bekleyen arkadaslarıma
Ne guzel olmus ya sezeryan ama boyle planli olmayan kendi zamanini secen sezeryanlara bayiliyorumMerhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..
Muhtemelen doğum yapmışsındır. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımCok sukursaglikla buyusun evladiniz insallah gozunuz aydin darisi bizlerin basina
Ne guzel olmus ya sezeryan ama boyle planli olmayan kendi zamanini secen sezeryanlara bayiliyorum
Saglikla buyusun bebis insallah
Dogum yapan herkesin bol bol sutleri olsun insallah kizlaaar
Bende bu gece sabaha karsi 5 bucukta hastaneye yatiyorum 6, 6 bucuk gibi alacaklar bebisiiiigeldi catti benim zamanimda. Cok heycanliyimmmm
Bende 2 numara almıştım 2,5 kilo doğdu bebeğim kuvezde görüyorum gayet normal ve düzgün duruyor 1 almanıza gerek yok bence elinizde kalirKizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
İlk oglumda Kasım anneleri grubundaydim orda Bi arkadaş bu emzirme , ek gıda olayının böyle olacağını bilsem kordon bağını hiç kestirmem askere kadar beslerdim demiştiEvet var ama sağ gogusten bugun birkaç damla geldi sol yine aynı, sürekli sıcak su altında masaj yapıyorum, meme reddi olmasın diye her mamadan once memeye tutuyorum ama olmuyor. Vallahi billahi de Hamilelikten de dogumdan da daha zormuş şu emzirme süt stresi
Bence doğum yaptıktan sonra daha faydalı olacak size iyiki annem var diyeceksiniz üzmeyin kendinizi sağlık olsun huzur olsun bosverin gelen gideni, inanın şu kafanıza taktikleriniz okadar ufak tefek şeylerki boşu boşuna kendinizi üzüp sitrese sokuyorsunuz. Benim bebeğim kuvezde ve bulunduğum ilde (mus) sadece devlet hastanesinde yenidogan yoğun bakım var ve oda yetersiz geldi salı günü apar topar ambulansla Elazığ a sevk ettiler şuan oğlum kayinvalidemlerle evde kaldılar onlar olmasa oğlum Bi o arkadaşta Bi bu arkadaşta helak olacaktı. Memleketlerimizde çok uzak öyle herkes ha diyip gelip gidemiyor şuan iyiki gelmişler iyiki varlar diyorumAnnem 10-12 gundur bende. Bebek dr gelmedi. Oyle bunaldim ki. Yalnız kalmak icin gun sayıyorum. Üstelik kayinvalide falan da gormeye gelecek, daha dogurucam da bunlari atlaticam daaaa ne zamana yalniz kalicam ben diye delirmek uzereyim. Surekli aglayasim var. Yalniz kalmak , esimle bas başa kalmak istiyorum
Canım senin ansızın gelicek benceMayıs'a pek kimse kalmadı kızlar. Gruba 2 bebiş daha geldi.Bende artık normal doğum yapabileceğüme dair umudumu kaybettim kızlar. Sağa dönsem sağ yanım sola dönsem sol yanım ağrıyor, çok bunaldım patlayacak gibiyim. Bayram geçince 5 Mayıs gibi bende artık doğuma alın beni diye gidicem. Ay o zamana doğum takvimimde bitiyor
Benim anneannemde hep der lohusa yanliz kalmaz diyeBen daha önce hiç duymamıştım canım ondan şaşırdım. Hiç inanmam öyle şeye Allahın izniyle hiç bişey olmaz
Bende ayniyim kaburgam surekli batiyoMayıs'a pek kimse kalmadı kızlar. Gruba 2 bebiş daha geldi.Bende artık normal doğum yapabileceğüme dair umudumu kaybettim kızlar. Sağa dönsem sağ yanım sola dönsem sol yanım ağrıyor, çok bunaldım patlayacak gibiyim. Bayram geçince 5 Mayıs gibi bende artık doğuma alın beni diye gidicem. Ay o zamana doğum takvimimde bitiyor
Yok canim bu gece doguracagim 29 nisan olunca yaniMuhtemelen doğum yapmışsındır. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
İnşallah inşallah. Bide sıcaklarda hiç çekilmiyormuş hamilelik. Aklımızda bulunsun kış iyi :) yarın randevum var tekrar belki yarın gelir bebişCanım senin ansızın gelicek bence, hayırlısıyla inşallah çok az kaldı
Düzgün uyuyamıyoruz ya, ondan galiba bende hep uyku halindeyim. 15 kez çişe kalk, sonra mide başlıyor yanmaya. Su içsem yanıyor. Havalarda inanılmaz sıcak burda. Terden nemden mafoldum. Aynı zamanda sinir topuyum. Sahurda eşim dolaba niye su koymadın dedi diye az daha gırtlayacaktım, ben senin suyunun derdinde miyim diyeBende ayniyim kaburgam surekli batiyo
Surekli uyku halindeyim ama uyusamda uykumu alamiyorum
Sancim gelsede biran once dogurup rahatlasam
O kadar dogru bir şey demiş ki tebrik ediyorumİlk oglumda Kasım anneleri grubundaydim orda Bi arkadaş bu emzirme , ek gıda olayının böyle olacağını bilsem kordon bağını hiç kestirmem askere kadar beslerdim demiştisen sağ sürekli eğer doluysa tıkanmış olabilir bide her sagmadan sonra sıcak suyla yıkayıp kurula krem sur (lanosa) hemen iyilestiriyor
Bende de durumlar farkli degilİnşallah inşallah. Bide sıcaklarda hiç çekilmiyormuş hamilelik. Aklımızda bulunsun kış iyi :) yarın randevum var tekrar belki yarın gelir bebiş
Düzgün uyuyamıyoruz ya, ondan galiba bende hep uyku halindeyim. 15 kez çişe kalk, sonra mide başlıyor yanmaya. Su içsem yanıyor. Havalarda inanılmaz sıcak burda. Terden nemden mafoldum. Aynı zamanda sinir topuyum. Sahurda eşim dolaba niye su koymadın dedi diye az daha gırtlayacaktım, ben senin suyunun derdinde miyim diye
Allah rast getirsin hayılrısı ile kucağınıza almayı nasip etsin kolaylaştırsınYok canim bu gece doguracagim 29 nisan olunca yanisimdilik icimde bebis
Mayıs'a pek kimse kalmadı kızlar. Gruba 2 bebiş daha geldi.Bende artık normal doğum yapabileceğüme dair umudumu kaybettim kızlar. Sağa dönsem sağ yanım sola dönsem sol yanım ağrıyor, çok bunaldım patlayacak gibiyim. Bayram geçince 5 Mayıs gibi bende artık doğuma alın beni diye gidicem. Ay o zamana doğum takvimimde bitiyor
Sehir merkezine doktora gelmisken, bugunden sonra da eşim zaten evde diye gonderdim valla annemi. Psikolojik olarak daha sakin olabilmem icin buna ihtiyacim vardi gercektenBence doğum yaptıktan sonra daha faydalı olacak size iyiki annem var diyeceksiniz üzmeyin kendinizi sağlık olsun huzur olsun bosverin gelen gideni, inanın şu kafanıza taktikleriniz okadar ufak tefek şeylerki boşu boşuna kendinizi üzüp sitrese sokuyorsunuz. Benim bebeğim kuvezde ve bulunduğum ilde (mus) sadece devlet hastanesinde yenidogan yoğun bakım var ve oda yetersiz geldi salı günü apar topar ambulansla Elazığ a sevk ettiler şuan oğlum kayinvalidemlerle evde kaldılar onlar olmasa oğlum Bi o arkadaşta Bi bu arkadaşta helak olacaktı. Memleketlerimizde çok uzak öyle herkes ha diyip gelip gidemiyor şuan iyiki gelmişler iyiki varlar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?