Feyza seni biliyorum kız bir kişi daha vardı serklajlı arkadaşımız M Matmazel_oz dü sanırımO benim sanırım canım. Ben 22 şubatta Doğum yaptım. Bende bugün girdim sayfaya . Sende mi serklajlıydın
İyi bari rahatladım.Herkes bir şey diyor çok duygusalım her şeye inanıyorum .Birkaç güne ben de yalnız kalacağımBen yalnızım. Annem ve babam buradaydı, dün gittiler. Büyük kızımda da yalnız kaldım, en rahat ettiğim zaman yalnızken benim.
İnşsllahhhBenim de öyleydi .Sabret ve çok uğraş .Devamlı emzir.Makinen varsa sağ.Benim dediğin gibi çay kaşığı kadar geliyordu.Şimdi bazen 60 mg çıkıyor .Artacak inşallah uğraşmaya devam et
Benimde anam gittiİyi bari rahatladım.Herkes bir şey diyor çok duygusalım her şeye inanıyorum .Birkaç güne ben de yalnız kalacağım
Beniö ilk bebeğim .Çokz zorlanıyorum özellikle uyku konusunda bazen uyuya kalıyorum.Sen nasıl yapıyosunBenimde anam gittihepimiz yalnızız sanırım..çok şükür bı sıkıntı yok büyük oğlumla birlikte çok iyi gidiyo..Allah kolayını veriyo canim
Uykum var hemde fazlaBeniö ilk bebeğim .Çokz zorlanıyorum özellikle uyku konusunda bazen uyuya kalıyorum.Sen nasıl yapıyosun
Benim bebeğimde de çıktı kardiyolojiye gittik delik tespit edildi bir ay sonra kontrol dedi bu 3-5 yaşına kadar kapanırmış genelde sadece çocuk yorulmasın diye ilaç başlanırmış 6 mayısta kontrol varBende firsat bulup yazamadim hic dün bebisimin 6 gunluk kontrolu vardi 150 gr kaybetnsti dogumdan sonra 3 gunde onu geri almis mama hic vermedik henuz yetiyormus sütüm cok sevindim dogdugunda üfürüm duyulmustu ama neredeyse hepsinde duyuluyormus söylerlerse korkmayin oda baya gerilemis ama biz garanti olsun diye cocuk kardiyologuna gosterecgiz 2 haftalik kontrolunde esim annem ben herkes pert durumda onlar nobetlese uyuyor ben herkesle nobetteyim gelen kalk giden kalk diyorgaz priblemim hala gecmedi inanin ameliyat acisindan beter aglatiyor insani 6 gunde 12 kilo gitti acliktan bizde durumlar boyle
Benim yanımda kimse kalmadı annem ben küçükken vefat etmişti teyzem de 3 gün gündüzleri geldi kendimiz hallediyoruz çok şükür uykuda hala zorlanıyorum ama çok çabuk büyüyecek ve bu tatlılıklarını arayacağızİyi bari rahatladım.Herkes bir şey diyor çok duygusalım her şeye inanıyorum .Birkaç güne ben de yalnız kalacağım
Ben daha önce hiç duymamıştım canım ondan şaşırdım. Hiç inanmam öyle şeye Allahın izniyle hiç bişey olmazBen de öyle düşünüyorum ama işte ahh eskiler... anneler..Mesela Aksam telefonda annemle konusurken banyoya gireceğim dedim saat 7 gibi, aksam aksam girme lohusasın dedi gircem diyince de o zaman dua oku hızlı gir çık dedi Buna benzer bir çok şey var sanırım
Aynen de öyleBen daha önce hiç duymamıştım canım ondan şaşırdım. Hiç inanmam öyle şeye Allahın izniyle hiç bişey olmaz
Normalde dunyanin en stressiz en rahat insaniyim, ama kendi ozgurluk alanimda oldugum sürece Annemin ne kadar yipratici orucu biri olduğunu bir bilseniz hak verirsiniz zaten. Hayatta hep kendi ayaklarimizin uzerinde durduk , esim de ben de, simdi zaten zorlandığımiz zamanlar, ebeveynler sadcee ekstra zorluk katiyorEn bastan beri kendinizi o kadar strese sokuyorsunuz ki bu konularda lohusa olmadan o psikolojiye girmişsiniz, öyle günler geçmez benden söylemesiher şey kafada bitiyor, mesela sütüm gelmedi, evet eşimle yanlız da değiliz eşimin annesi var sadece, e nasıl olsa yanlız olcaz, evimizdeyiz mutluyuz şükürler olsun bebeğimiz var, heyecanı acemiliği ortak yaşıyoruz. Ben açıkçası asla o psikolojiye girmeyi düşünmüyorum bu yüzden 5 gündür sanki hiç lohusa değilmişim gibi hissediyorum.ayrıca kim olursa olsun bir kişinin size yardımcı olması da nimet gibi bir şey bunu da çok iyi görüyorum, siz de bence biraz böyle düşünün , İyi düşünün iyi olsun,
Ayy canım hayırlı ugurlu olsun, rabbim sürecinizi alışma zamanlarınızı kolaylıkla geçirmeni nasip etsinÇok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım biz iyiz çok şükür.. haber vermek istedim..
Darısı tüm arkadaşların başına yakında yaşadıklarımı yazarım.. nişanım gelmişi ve Sancim başladı.. sezeryana girene kadar sancı çektim.. dogum hikayemi vakit bulunca paylaşacağım ins.
Şuan süt savaşı veriyoruz herkes gibi..
Damla damla geliyor ve göğüs ucum yok çok canım yanıyor..
Inşallah zamanla herşey yoluna girer..
Dua eder dua beklerim allaha emanet olun..
Anlıyorum illaki kendinizce sebepleriniz vardır ama siz yine de kendiniz ve bebeğiniz için biraz akışına bırakıp stresinizi minimuma tutmaya çalışın, umarım bu süreci kolay geçirirsinizNormalde dunyanin en stressiz en rahat insaniyim, ama kendi ozgurluk alanimda oldugum sürece Annemin ne kadar yipratici orucu biri olduğunu bir bilseniz hak verirsiniz zaten. Hayatta hep kendi ayaklarimizin uzerinde durduk , esim de ben de, simdi zaten zorlandığımiz zamanlar, ebeveynler sadcee ekstra zorluk katiyor
Ayy ben de öok zorlanıyorum canım bi de memeyi de zor tutuyorBenim yanımda kimse kalmadı annem ben küçükken vefat etmişti teyzem de 3 gün gündüzleri geldi kendimiz hallediyoruz çok şükür uykuda hala zorlanıyorum ama çok çabuk büyüyecek ve bu tatlılıklarını arayacağız
Bebek kucağımdayken uyumuyorum canım.Bi dahaki emzirme seansına kadar uyuyuyum diyorum.Alarm kuruyorum bazen çok çok zor duyuyorum.Bi de kansızlık vardı iyice kan kaybettim sanırım o da uyku yapıyorUykum var hemde fazlaeşim gelince uyumayı düşünüyorum..fırsat buldukça uyu canım bebek kucagindayken biseylerle ugas telefon gibi uyuya kalma
Benim oğlan 4.660kg doğdu prima ve molfix 1 numara oluyor canım.Kizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.
Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.
Bebisi dogan anneler bi yaziverse1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz
*Sıcak duşAsso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi
Dr dan demir ilacı işte bı daha gidişinde..iki üç tane alarm kur bı tane duymuyosn..yavaş yavaş bı düzen kurar bebisin kendi kalkmaya basliucak bı sure sonra ağlamasına kalkacaksin direkBebek kucağımdayken uyumuyorum canım.Bi dahaki emzirme seansına kadar uyuyuyum diyorum.Alarm kuruyorum bazen çok çok zor duyuyorum.Bi de kansızlık vardı iyice kan kaybettim sanırım o da uyku yapıyor
Daha çok yeni inşallah zamanla kolaylaşacak canımAyy ben de öok zorlanıyorum canım bi de memeyi de zor tutuyor
İçiyorum canım kan ilacı.İnşallah canım zaten gün geçtikçe daha iyi oturuyor her şeyDr dan demir ilacı işte bı daha gidişinde..iki üç tane alarm kur bı tane duymuyosn..yavaş yavaş bı düzen kurar bebisin kendi kalkmaya basliucak bı sure sonra ağlamasına kalkacaksin direk
Ayy inşallah canımDaha çok yeni inşallah zamanla kolaylaşacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?