2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İyi bari rahatladım.Herkes bir şey diyor çok duygusalım her şeye inanıyorum .Birkaç güne ben de yalnız kalacağım
Benimde anam gitti hepimiz yalnızız sanırım..çok şükür bı sıkıntı yok büyük oğlumla birlikte çok iyi gidiyo..Allah kolayını veriyo canim

Beniö ilk bebeğim .Çokz zorlanıyorum özellikle uyku konusunda bazen uyuya kalıyorum.Sen nasıl yapıyosun
Uykum var hemde fazla eşim gelince uyumayı düşünüyorum..fırsat buldukça uyu canım bebek kucagindayken biseylerle ugas telefon gibi uyuya kalma

Benim bebeğimde de çıktı kardiyolojiye gittik delik tespit edildi bir ay sonra kontrol dedi bu 3-5 yaşına kadar kapanırmış genelde sadece çocuk yorulmasın diye ilaç başlanırmış 6 mayısta kontrol var

İyi bari rahatladım.Herkes bir şey diyor çok duygusalım her şeye inanıyorum .Birkaç güne ben de yalnız kalacağım
Benim yanımda kimse kalmadı annem ben küçükken vefat etmişti teyzem de 3 gün gündüzleri geldi kendimiz hallediyoruz çok şükür uykuda hala zorlanıyorum ama çok çabuk büyüyecek ve bu tatlılıklarını arayacağız

Ben daha önce hiç duymamıştım canım ondan şaşırdım. Hiç inanmam öyle şeye Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Normalde dunyanin en stressiz en rahat insaniyim, ama kendi ozgurluk alanimda oldugum sürece Annemin ne kadar yipratici orucu biri olduğunu bir bilseniz hak verirsiniz zaten. Hayatta hep kendi ayaklarimizin uzerinde durduk , esim de ben de, simdi zaten zorlandığımiz zamanlar, ebeveynler sadcee ekstra zorluk katiyor

Ayy canım hayırlı ugurlu olsun, rabbim sürecinizi alışma zamanlarınızı kolaylıkla geçirmeni nasip etsin

Anlıyorum illaki kendinizce sebepleriniz vardır ama siz yine de kendiniz ve bebeğiniz için biraz akışına bırakıp stresinizi minimuma tutmaya çalışın, umarım bu süreci kolay geçirirsiniz

Ayy ben de öok zorlanıyorum canım bi de memeyi de zor tutuyor

Uykum var hemde fazla eşim gelince uyumayı düşünüyorum..fırsat buldukça uyu canım bebek kucagindayken biseylerle ugas telefon gibi uyuya kalma
Bebek kucağımdayken uyumuyorum canım.Bi dahaki emzirme seansına kadar uyuyuyum diyorum.Alarm kuruyorum bazen çok çok zor duyuyorum.Bi de kansızlık vardı iyice kan kaybettim sanırım o da uyku yapıyor

Benim oğlan 4.660kg doğdu prima ve molfix 1 numara oluyor canım.
Asso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi
*Sıcak duş
*Göğüs masajı
*Bol su
*Kaliteli uyku
Bunlarla sütünü artırabilirsin canım. canım.

Bebek kucağımdayken uyumuyorum canım.Bi dahaki emzirme seansına kadar uyuyuyum diyorum.Alarm kuruyorum bazen çok çok zor duyuyorum.Bi de kansızlık vardı iyice kan kaybettim sanırım o da uyku yapıyor
Dr dan demir ilacı işte bı daha gidişinde..iki üç tane alarm kur bı tane duymuyosn..yavaş yavaş bı düzen kurar bebisin kendi kalkmaya basliucak bı sure sonra ağlamasına kalkacaksin direk

Dr dan demir ilacı işte bı daha gidişinde..iki üç tane alarm kur bı tane duymuyosn..yavaş yavaş bı düzen kurar bebisin kendi kalkmaya basliucak bı sure sonra ağlamasına kalkacaksin direk
İçiyorum canım kan ilacı.İnşallah canım zaten gün geçtikçe daha iyi oturuyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…