Aynen kakanı yapar gibi bir hissiyat.Simdi Kusura bakmayin cirkin bi ifadeyle sorucam amabu buyuk tuvalet geliyor gibi olmaktan kasit ne? Hani tuvaleitmiz gelir bagirsak sancisi cekeriz ya, o sekilde bir agri anlaminda mi? Yani agri yönünden mi tuvalete benzetiyoruz? Yoksa Kakamiz gelir de asagi baskılar hani, cikarma ihtiyaci duyariz ya, oyle bi baski açısından mi benzetiyoruz
Bana lavman yapılmıştı. Ama hazne tam boşalmadığını farkettim ebelere söyledim. Ben wcye gitmek istiyorum diye. Ama izin vermediler sancı sıklaştığı için riske atamayız gelirse masada yaparsın sıkıntı yok dendi. Afedersiniz aynen de öyle olduKızlar bende doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum bi doğum videosuna denk geldim de doğum sırasında makattan büyük tuvalet geliyor çocuğa da bulaşıyoryani ıkınırken oramızı tutabiliyormuyuz. Yada doğumdan önce başka bişey yapıyorlar mı. Anneme sordum lağma yapıyorlardı eskiden dedi ama bilmiyormuş oda Kusura bakmayın biraz pis bişey sordum ama
Biberonun ucu yenidoğan olucak biliyosunuz dime.Bende Bugun 8 gun oldu dogum yapali bebegime pompa ile sagip veriyorum Ama hep bogazina kacio sut cok korkuyorum soluk borusuna kacacak diye
Bana ilk basta 9 mayis demisti 39+1 oluyordu ama sonra 38+5 e 6 mayisa verdi. Carsamba gittigimde bebis 6 mayisi da beklemez bayramda gelir dediAynıymış günlerimiz biz de yarın 37 oluyoruz ve 6 mayısa sezaryen için gün aldıkhatta 38+4 oluyır sanırım erken mi acaba diyodum da dr böyle uygun gördü
Ben kızımda 2 tane gecelik goturmustum onlari kullandim. Wc ihtiyacini giderirken rahat oluyordu. Bu sefer 2 gecelige ek 1 tane de pijama takimi aldim. 2. gün giyerim diye bakalim, kendimi iyi hissedersem pijama kullanicam 2.gun ama benim onceligim gecelikSezeryan doğum yapan arkadaşlar gecelik mi yoksa pijama mı kullandınız? Pijama takımlarım hazır ama gecelik almam gerekir mi bilmiyorum o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var
Ben kızımda 2 tane gecelik goturmustum onlari kullandim. Wc ihtiyacini giderirken rahat oluyordu. Bu sefer 2 gecelige ek 1 tane de pijama takimi aldim. 2. gün giyerim diye bakalim, kendimi iyi hissedersem pijama kullanicam 2.gun ama benim onceligim gecelik
Hem gecelik hem pijama aldım, pijamanın bel kısmı yumuşak olduğu için onu kullandım, geceliği sadece yarım saat odada foto çekilirken kullandım sevmediğim için kullanmadım canımSezeryan doğum yapan arkadaşlar gecelik mi yoksa pijama mı kullandınız? Pijama takımlarım hazır ama gecelik almam gerekir mi bilmiyorum o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var
Doğum dan önce lağman yapıyorlar genelde bende yapmışlardıKızlar bende doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum bi doğum videosuna denk geldim de doğum sırasında makattan büyük tuvalet geliyor çocuğa da bulaşıyoryani ıkınırken oramızı tutabiliyormuyuz. Yada doğumdan önce başka bişey yapıyorlar mı. Anneme sordum lağma yapıyorlardı eskiden dedi ama bilmiyormuş oda Kusura bakmayın biraz pis bişey sordum ama
Aynen 10.gun indi..Koca ayak olarak on gün daha gezdim doğumdan sonraSezaryan yapacak arkadaşların dikkatinedeneyimli anneler belki daha once söylemişlerdir ama sezaryandan sonra ayakta Aşırı derecede ödem oluşuyor,bende öyle oldu normalde terlik 36 giyiyorum fakat 37 almıştım ayağımın yarısı girmiyor resmen eşimin terliğini kullanmaya başladım zamanla inecekmiş, ona göre tedbirli olun derim
Al benden de o kadar yıl boyu alerjik rinit sinüzlerim ilaçsızlıktan full dolu genzim deli gibi kaşınıyorYok bence. Sabahtandır yürüyorum belki sancı geleceği varsa gelsin diye. Hiçbir şey olmadı. Artık bayılıcam. Astımım var beni çok zorluyor. Nefes alamıyorum. Karnım yırtıldı yırtılacak gibi zaten. Bu kız gelmeyecek a dostlar.
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun Allah ım evladınızı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsinKızlar selam bebeğim doğdu. Taburcu olduk bugün. Herşey yolunda şükür.. Rabbim dogurmayan mayıs anneleri grubunu sağ salim evlatlarına kavuşmayı, doguranları da evlatlarını sağlıkla sıhhatle büyütmelerini nasip etsin
Ben dogumum agustosa geliyor diye sanirim hic pijama dusunmemisim , neden bilmiyorumKararsız kaldım ben de. Çünkü hiç kullandığım birşey değil. Pijama kullanışlı oluyorsa gecelik almayayım boşuna diye düşündüm
Ne durumdasin simdi , ben de aksam yatana kadar baya agrı cektim ama gece gecmis simdi cok hafif agrilar varDun doktorumla muayenem vardi. Aciklik kontrolu bile yapmadi. Ultrasonda bisy gorsem bakacaktim ama durtmeyelim bebegi, daha bisey yok dedi. Dun baya dogurucam hevesiyle gitmistim. Neyse dedik, gitmisken sehir merkezinde 23 nisan kutlamlarini izledik, kortejle yuruduk, avm ye gittik gezdik. Eve geldik, esimin cani tatli istemis, yaptim, baya ayakta durdum. Epey yoruldum. Dun aksamdan beri ağrılardan mahvoldum. Kasik, bel, tam tarif edemediğim bisuru agri. Uyutmadi Sadece yorgunluktan mi acaba diyorum, bir yandan da hic bu kadar sıkıntılı olmamıştım hamilelikte. Bebek mi gelio acaba diyorum Bilemedim
O sancı Dursun diye taktıkları serum yapiyo ilk oğlumda bana da olmuştu tabi bende şeker vardı ama bı elma bide o sunta bisküvi ile 200 kusur olmuştu..ki o meyve ile sunta ara öğündu hastane vermişti yani kafama göre yememistimKızlar dünden beri bende hastanedeyım. Minnoş 36 +2 de sancım var ama az dedi Dr.Serum ve yatış yaptılar takip ediyolar yalnız açlık kan şekerim 149 çıktı aslında şeker yoktu.
Normalde gun icinde ne kadar yorulsam da iyi uyur ve uyuyunca kuş gibi hafiflerdim hep. Bugun ne uyuyabildim agrilardan ne de agrilarim gecti. Ilk kez boyleyim. Alt karnim patlayacak gibi. Adam akilli bi saniya falan benzemiyo kafami karistiriyor yaNe durumdasin simdi , ben de aksam yatana kadar baya agrı cektim ama gece gecmis simdi cok hafif agrilar var
Dun doktorumla muayenem vardi. Aciklik kontrolu bile yapmadi. Ultrasonda bisy gorsem bakacaktim ama durtmeyelim bebegi, daha bisey yok dedi. Dun baya dogurucam hevesiyle gitmistim. Neyse dedik, gitmisken sehir merkezinde 23 nisan kutlamlarini izledik, kortejle yuruduk, avm ye gittik gezdik. Eve geldik, esimin cani tatli istemis, yaptim, baya ayakta durdum. Epey yoruldum. Dun aksamdan beri ağrılardan mahvoldum. Kasik, bel, tam tarif edemediğim bisuru agri. Uyutmadi Sadece yorgunluktan mi acaba diyorum, bir yandan da hic bu kadar sıkıntılı olmamıştım hamilelikte. Bebek mi gelio acaba diyorum Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?