2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ohh aradim sordum doktorum sehir dışından gelmis Gönül rahatlığıyla dograbilirim artik yarin dogurmak istiyorum aslinda ya, muayenem var zaten, bakalim belki açılma olmuştur. Bugun gecelere kadar temizlik ve spor yapmayi düşünüyorum

Bende eğilip kalkınca fazla oluyor annemin gelmesine daha 1 hafta var kuzum iş yapmasamda olmuyor

Ah nerdeyse 1 aylık olcaksınızz biz alışma sürecindeyken siz bebişle birbirinize alışmış olcaksınız ohh
Şimdiden bile ilk günlere göre daha kolay eğer böyle zor olduğunu bilseydim bebek bakmanın doğuracağım diye korkardım böyle geldiği iyi oldu paldır güldür alıştık

Ayy masallah doguran dogurana, insallah hepinizin su gibi geciyordur kizlar .

Darisi bizlere sag salim insallah

Çok geçmiş olsun. Sariliktan dolayı da emmiyordur. İyileşsin öncelikle, sağlıcakla eve gectikten sonra kaldığınız yerden devam edersiniz.

Allah bağışlasın, hayırlı olsun. Süt ilk başta bal gibi kıvamlı oluyor, sonrasında sarıya dönüyor, beyaz süte donmesi en az 5-6 gün sonra oluyor.

Güle güle büyütün şahane :) herkesin doğum hikayesi ne kadar farklı, kendine özel.
Ben suyun gelmesini çok merak ediyorum, böyle miktar ne kadar oluyor. Sokakta yürürken su gelirse diye tedirgin oluyorum
Benim yatarken geldi, günlük ped kullanıyordum progestandan akıntı oluyor diye. Günlük ped biraz engelledi sanırım, evde pijamaya gecmemisti. Hemen normal ped kullandım, yola çıktık. Yolda oturur pozisyonda hiç gelmedi, arabadan inip ayağa kalkınca sırılsıklam olacak kadar geldi. Ped taştı. Allah'tan siyah tayt giymisim demiştim. Dışarıda falan gelmesinden ben de korkuyordum

Ayıptıe söylemesi kakanız var fena bastırıyor ama çıkamıyor gibi

Kızlar 38+3 günlüğüz midem çok kötü yediklerim sanki hiç sindirmiyor midem o kadar çok ağrı varki gaviscon soda fayda etmedi sizler böyle durumda olunca ne yaptınız
Ben de doğumdan önceki 2 gün mide ağrısı, üşüme, titreme şeklinde hastalandım. Yediklerim sindirilmemis gibi tadı geliyordu. Belki ılık ıhlamur, zencefil çayı yardımcı olabilir ama 2 kupadan fazla içmeyin deniyor.

Cok guzell gecmis saglikla kavusmussunuz ne güzel darısı biz kalanları basına , bol sutleriniz olsun saglikla buyusun bebis

Sağol cnm teşekkür ederim covidden sonra ıhlamurdan tiksindim resmen

Hanimlar merhaba, pazartesi sezeryan planladik. Dun gece sabaha kadar diş agrisi çektim doktorum cektir deyince bugun cektirdim. Bana agumentin 1000 mg yazmis gunde 3 kez bu durumu yasayan oldu mu? Bir de aksamustu kizimi banyoda yikarken kaydim dustum. Şukur cok sert degildi ama bebek hareketleri var agrim yok bir sey yapmama gerek var midir acaba. Bugun dogurmak icin elimden geleni yaptim

Ben bronşit olduğumda augmentin yazmisti Dr. her ihtimale karşı, iyileşme dönemine girdiğim için almadım, yani alma dedi. Ama hem göğüs hastalıkları doktoru hem kadın doğum doktorunun dediği şey şu, enfeksiyon bebeğe ilaçtan daha zararlı.fayda-zarara bakıyorlar. Diş hekimi Doktor da aynısını demişti, diş sorunu bebeğe strese veriyormuş o yüzden tedaviyi geciktirme demişti.

O zaman evde su geldi diyelim depend külot giyip hastaneye gitmek mantıklı olur mu

Ayy bebişko kendini aşağı aşağı ittirip duruyor yukarı da biri yazmıştı ıkınma hissi geliyor diye ister istemez oluyor böyle yapınca ya 2 hafta daha doğurmasam iyi

Ayy bebişko kendini aşağı aşağı ittirip duruyor yukarı da biri yazmıştı ıkınma hissi geliyor diye ister istemez oluyor böyle yapınca ya 2 hafta daha doğurmasam iyi
Bende bugun sancim cok olunca bi hastaneye gittim. Nstye girdim hastanede evde gelen sancilar gelmedi

Hemsireler orda sunlari sordu
-kanaman var mi
-suyun geldi mi
-buyuk tuvaletin varmis gibi hissediyo musun
Hepsinin cevabi hayirdi tabi bu 3u buyuk kriterler heralde kizlar

Oy oy maşallah size böyle okudukça bana bi rahatlama geliyor evet sancıyı çeken bilir ama kucağıma alınca her şeyi unuttum diyorsunuz ya sadece o kucaklama anına odaklanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…