Heh iste benim bebe bu. Dogdugundan itibaren bugun de iyi uyuduk dedigim bir gun yok. Atak ,dis, gerileme donemleri hele yataga koy al yapip yatip kalkmaktan perperisanim. O donemler yarim saatte bire dusuyor sankii
Cidden cok zor, benimki de cok sık uyaniyor. Doktorumuz meme de uyumaya alisiksa emzirme donemi bitene kadar maalesef bu sekilde devam eder dedi. Ama ben kizimi da hep emzirirek uyuturdum ama o boyle degildi gece de 1 2 defa kalkardi. Yasindan sonra zaten tum gece uyumaya baslamisti. Ama bu bebe 10 ayda beyin yaktı vallahii
Simdi ben soyle bisey yaptim , bizim bebeler artik buyudu her uyanmada emzirmek zaten olmaz , hem bebelerin gece sindirimleri artik yavasladi yani biz yetiskinler gibi gece acıkmamaya basladilar , hem de emzirirnce midesi rahatsiz olup daha sık uyanmasina sebep oluyor diye. Ayrica tabi maalesef meme aliskanligi emzik gibi. Ben yavas yavas emzirme destegini azaltmakla basladim. Gece uyutmaya girince ilk once emziriyorum iki gogsumu de doyunca zaten kafasini geri atiyor. Henuz uyumamis yari uykulu oluyor. Ondan sonra kucagima alip hafif gezinerek hem gazını cıkarıyorum hem de pışpışlıyorum. Gazı cıkınca yatagina koyuyorum. Biraz dönüyor sonra agliyor tabii , tekrar kucagima alıp pıspıslıyorum yine koyuyorum. Bu sekilde aglamasina izin vermeden yataginda uyuması icin tesvik etmeye calısıyorum. Dersen kii nolduu sonuc ne, uyuyormu simdi. En azindan 2 saat falan uyuyor
bazenn uyancak dedigimanda döne döne uykuya dalabiliyor. Uyutma asamasi artik daha az stresli
♀