Evet bende düşündüm bunu öyle yapıcam artık..Bebeğinizi alerji doktoruna götürmenizi önerirm
Biz yaptırdık. Doktorumuz yapalım dedi, kabul ettik bizde. Yaptıran da var yaptırmayanda. Çevremde kimse yaptırmadı mesela. Bende kararsızdım eşim doktorla konuşmuş, boşver yaptıralım dedi. Doktorunuza göre ayarlayın bence. Biz 3/5 aylıkken olduk rotayla beraber. Son dozlar 13 aylıkken.Menenjit aşısı yaptıran var mı? Bize 7.ay başlayalım 3 doz dedi doktor ama daha geç yaptırmak istiyorum ben dozu az olması için sizler menenjit aşısı için ne düşünüyorsunuz?
Ben buz küpü şeklinde hazırladm bir iki tane atıyorm çorbalarınaKızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.
yarım ceviz veriyorm cam rendede rendeleyip.Kızlar bebeğine ceviz veren var mı oğluma günlük bir tane rendeleyip yemekleriyle veriyorum komşu 1 tane fazla değil mi dedi ama siz ne yapıyorsunuz
1 tane fazla mı o zamanBen buz küpü şeklinde hazırladm bir iki tane atıyorm çorbalarına
yarım ceviz veriyorm cam rendede rendeleyip.
Beşinci ayda ek gıdaya başladık altıncı ayda koymaya başladm.1 tane fazla mı o zamanilik suyunu kaçıncı ayda vermeye başladın peki
Hımm anladım canım ben daha sıvı bişey yedirmedim kafasını tam kaldırıp oturamıyorum diyeBeşinci ayda ek gıdaya başladık altıncı ayda koymaya başladm.
Ben sordum verebilirisn dedi almistim hasköylümden diye bi bayandan getirttim bugun ekledim yedirdim sebze püresineKızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.
Bizim 7.ay kontrolumuz yarın canım,gittigimde soracagım. Ben hazirladım ilikli kemik sularıni basla derse baslayacagım hemen, hem vitamin hem lezzet katsınKızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.
Merhaba ben 2 dozunu yaptırdim 13 aylıkken de son dozunu yaptıracağım. Diğer avrupa ülkelerinde devletlerin kendi aşı takviminde var ama bizim ülkemiz muhtemelen tr de çok vaka görülmediği için ticari sebeplerden özel aşı olarak geçiyor. Yeni bir aşı olmadığı için ben yaptırıyorum.
Ağır bir aşıymış galiba ondan 3 doz olmasından çekiniyorum. Sizin nasıl geçti aşıdan sonraBiz yaptırdık. Doktorumuz yapalım dedi, kabul ettik bizde. Yaptıran da var yaptırmayanda. Çevremde kimse yaptırmadı mesela. Bende kararsızdım eşim doktorla konuşmuş, boşver yaptıralım dedi. Doktorunuza göre ayarlayın bence. Biz 3/5 aylıkken olduk rotayla beraber. Son dozlar 13 aylıkken.
Bende 3 doz değil de tek doz olsun istiyorum. Bunu doktorumuza sorayım nimenrixBen 13. Ayda ninenrix yaptiracagim o tek doz vuruluyor
Bende öyle hatta doktorum gerek olmadğnu söyledi ama benm içim rahat etmediği için 13. Ayda tek doza karar verdik.Ben 13. Ayda ninenrix yaptiracagim o tek doz vuruluyor
Sıvı derken? Et suyunu zaten pürelerine koyuyorum. Tat versn besleyici olsun diye. Bir de biz beşinci aydan beri mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi bence sizin minişte destekli oturabilir. Ben öncesinde arada bir oturtup alışmasını sağlamıştım.Hımm anladım canım ben daha sıvı bişey yedirmedim kafasını tam kaldırıp oturamıyorum diye
Nimenrix ağır bir aşı değil. Ağır olan bexsero ilk dozu çok zor geçti. 39 dereceyi geçti ateşimiz. 2. Dozda pek birşey anlamadık, ateş düşürücü dahi vermedim. Bünyesi alıştı sanırım bilmiyorum , ama bexsero ilk doz çok ağırdı. 3 gün ağladı bacağını yere vurdu kızım ve ateşlendi.Ağır bir aşıymış galiba ondan 3 doz olmasından çekiniyorum. Sizin nasıl geçti aşıdan sonra
Bexero olanlar sanirim 3 doz oluyor nimenrix erken baslayinca farkli dozlari varmi blmiyorum ama 13. Ayda vurduruldugunda tek doz vurduruluyor oglumda oyle önermisti doktor kizima da sormadim bile oyle yaptiracagimBende 3 doz değil de tek doz olsun istiyorum. Bunu doktorumuza sorayım nimenrix
Aynen oglumdada doktor tek doz onermisti bize cok cok guvendigim bir doktordu emekli oldu özel aşılar malesef çark dönsün hesabı bazıları gereksiz uygulatiliyorBende öyle hatta doktorum gerek olmadğnu söyledi ama benm içim rahat etmediği için 13. Ayda tek doza karar verdik.
Her anne babanın kendi kararı sonuçta. Doktorlarımız bize rehber oluyorAynen oglumdada doktor tek doz onermisti bize cok cok guvendigim bir doktordu emekli oldu özel aşılar malesef çark dönsün hesabı bazıları gereksiz uygulatiliyor
Çorba tarzı yedirmedim destekli oturuyor nama sandalyesine de oturtuyorum ama öne doğru eğiliyor koltuğa hafif yatar şekilde koyarsam güzel yedirebiliyorum sadece benim eşim sağolsun çocuğu oturtuyorum beli ağrıdı yatır yürütüyorum ayağı ağrıdı yatır deyip duruyorSıvı derken? Et suyunu zaten pürelerine koyuyorum. Tat versn besleyici olsun diye. Bir de biz beşinci aydan beri mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi bence sizin minişte destekli oturabilir. Ben öncesinde arada bir oturtup alışmasını sağlamıştım.
Bugun sordum , doktorumuz haftada 2-3 kere kat fazla yağ almasın dedi canım.Kızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.