2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Hiç moral bozma cnm
test çok erken yapmissim
. En az 9 gun beklemek lazim. Hemde kandan bakmak lazim.
Evde test var ama yapmıyorum ağzım yandı bı kere :/ bekliycem serumlara devam edip etmemeye karar vereceği için pazar günü testim yani 10.gun ama doktor 9. Gün kan verebilirsin dedi.

Doktorlar 10 yada 11.günde yapabilirsin diyorlar canım
Çok forum okudum 5.gun embriyosu birçok insanda erken çıkmış ikizsede erken çıkıyormuş okuya okuya kendimi teste buldum 5. Gün yapmak anlamsız oldu benim için evet. Pişmanım açıkçası inşallah boşa evhamdir poziyifi görmeyi Allah banada nasip etsin inşallah doktorum 9.gun istedi seruma ona göre devam edecekmisim cumartesi kan vereceğim bakalım hakkımızda hayırlısısi olsun inşallah

Inşallah güzel sonuç alırsın:) Ben daha yumurta büyütme asamasindayim.Ilk denemen mi

Transver 16 Mart ta oldu.bugun 7. Günüm beklemedeyimm korkular heyecan karışık duygular la gecio bu süreç.kan sulandırıcı ignede ayrıca can yakio bı an önce bitsede kurtulsam:)
Bende 17 Mart transfer oldum beraber bekleyelim sonucu haber edin kaçıncı denemeniz ve kaç günlük embriyo konuldu

Amin arkadaşım :) inşallah tüm emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz zor ve emek isteyen bir süreç. Bu 2. Denemem ilki negatif sonuçlandı tek embriyoydu bu sefer 2 embriyo konuldu.
Kesinlikle öyle zor ve sabir gerekiyor.Anladim inşallah ıkiside tutar :) benim de 3.denemem.Iki tane negatifim var

Genetiğe yolladilar mi peki çok maliyetli bir şeymiş bende tutmazsa yonlendirirlerse diye çok korkuyorum. Maddi gücüm yok yaptıracak vallahi. Pendik Yüzyıl Hastanesi'ndeyim.

Genetiğe yolladilar mi peki çok maliyetli bir şeymiş bende tutmazsa yonlendirirlerse diye çok korkuyorum. Maddi gücüm yok yaptıracak vallahi. Pendik Yüzyıl Hastanesi'ndeyim.
Yok ikisinde de gitmedi.Genetik pahalı malesef.yüzyıl hastanesinde serap hoca var onu biliyorum.Bende fertijin tüp bebekte seval hocaya devam ediyorum

Yok ikisinde de gitmedi.Genetik pahalı malesef.yüzyıl hastanesinde serap hoca var onu biliyorum.Bende fertijin tüp bebekte seval hocaya devam ediyorum
Evet benim doktorum serap çok ilgili aşama aşama her sorunu detayları olarak inceliyor doktorumu seviyorum çok da anlayışlı. Güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

Hangi serum verdi doktor cnm? Ben omegaven serum kulandim.

Cnm zaten ilk hafta daha tutunmay calisiyor embiryo 5. Gun cok erken benim bir onceki 9. Gunde cikmisti test gununu bekle uzme kendini

Ben

Benimde ainesi. Pozitiv olursa 12 hafta kulan dedi doktor bana
Bu haftasonu sonucuma göre devam edeceğim yada etmeyeceğim ama ben başlamadan önce 3 hafta kullandım sonra birkac hafta ara verdim bütün kan değerlerim vitaminlerim normal değerine çıktı. Sonra adetle birlikte kullanmaya devam ettim şimdiye kadar 6 hafta kullanmış oldum. Umarım pozitif sonuçlar alırız sizin hangi hastane güzel haberlerinizi yazın merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…